Глиган или кифла

• 121 917
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 75
Тонка, 😂
Аз пък днес очевидно кифлея -до 11 ч в леглото у дълго кафепиене. А след малко отивам на козметик, фризьор и тн, че довечера ще го играя принцеса.
А, направих една салата за обяд на детето (ММ сам ще се оправя) и си лакирах ноктите на краката сама..))

# 76
Трябва да им се признае обаче, че очевидно и стоически издържат на хейт.И то хейт, който би съборил стадо глигани. Wink
П.П. Е, вие на ежедневните женски неща,  козметика, фризьор и т.н кифлеене ли казвате? Simple Smile

# 77
Ако е ежедневно е кофлвнско, Ша.Wink

# 78
Цитат
Най-характерната черта на  жената, наричана кифла, е че е тъпа.  Тя не е просто хубавка  глезена кукличка, а някакво глупаво wanna be, което се е родило грозно,  но не му стига мозъка да осъзнае, че това няма как да  промени.

Нищо им няма на миличките,много са си добре те,бръмчат си по цял ден по салончета и молчета,крак яърху крак,1 работен ден нямат,живи да ги ожалиш,живот си живеят,нека са тъпи и грозни,ама са си търсенки от баламурници родени със златна лъжица в устата,дето потни вода не са пили...
Ехх,дай боже всеки му.. Mr. Green

Добре де, задължително ли е да е тъпа кифлата, при това грозна и безработна? Не може ли да е някой софистикейтид кроаса(н)?

Ако късното ставане е елемент на кифлеенето, значи съм кифла на кифлите. Преди 10-11 доброволно ставам само ако съм в Барселона примерно и ме е страх да не изтърва да видя нещо.  Flutter

За глиган не ставам, зле се чувствам около глигани, даже наскоро разбрах, че гледам лошо в тяхно присъствие. Така ми казаха, аз не знаех.  Blush Също така, сама се улових, че като отида някъде, сувенирите които купувам са козметични. После като ги видя си казвам: "Това ми е от там..." и си спомням мястото в детайли. Значи съвсем кифла съм, по душа поне.

# 79
За мен човек който се обезобразява, упорито мислейки, че се разкрасява,, е... не много умен Laughing
И "долнище", моля ви, не се казва "долница",  въпреки, че знам, в някои краища така го наричате.

# 80
  • сф
глиган съм, такава ми е природата и ми идва отвътре.
само че, мимикриращ глиган. колкото и да ми идва отвътре, налага се да ходя на работа, където никой не е длъжен да ми търпи глиганския облик и се налага а се прикривам... налага се да посещавам понякога козметик, понякога фризьор, да пазарувам разни уж прилични дрехи - къде успешно, къде не - трябва и да се реша, да си чистя обувките, да си слагам обици, крем за лице и да внимавам шалът ми да отива на цялостния вид итн. досадно е, обаче се налага.

# 81
Долнището за спорт брои ли се като ХанцуНг? Ако да - значи съм кифла в анцуг  Flutter

# 82
ДолниЧка, ша ви замолА, по вашия край може и да е без Ч.  Hug

# 83
Добре де,  както и да е, нямам долничка аз. Grinning На фитнес- по клин,  на йога с йога панталон,на зумба с едно като потури долничка Laughing

# 84
  • Пловдив
 Shocked Shocked Shocked Леле, какви неща се ходело, и дрехи за всяко..... Добре си ми е като глиган. Имам един вид спортно долнище - анцуг. И много бройки.

# 85
А на ски? Wink
Иначе за мен най-безумната комбинация е анцуг-токчета-обеци, иуууу, както казва детето ми  Simple Smile

# 86
  • Пловдив
 Mr. Green Mr. Green Ааааа, ските не са кифленски спорт. И аз го практикувам в съвсем глигански вид - мъжко долнище, мъжко яке, само ръкавиците ми са за жени.

# 87
  • София
тази пък, не бил кифленски спорт. знаеш ли как кифленски виря крака като падна Laughing
ай сега кажи кой спорт е такъв тогава.

# 88
  • София
Въх, нацелихте ми единственото място, дето кифлея: лилава грейка, бяло-лилаво яке на цветя(!!!), каска лунно-бяло. Ужассс! Поне да можех да карам ски като хората, а аз само до сините писти стигам, со все екипировката Embarassed Joy Joy Joy

# 89
ДолниЧка, ша ви замолА, по вашия край може и да е без Ч.  Hug

КраиЩе се казва, не край. Не четеш. Краище може, но долнище не може, защото е на мьеко вероятно.

Общи условия

Активация на акаунт