Глиган или кифла

• 121 883
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 1 800
Магнум, моят нос никога не е бил особено голям за лицето, така че не знам защо като говориш за мен, се сещаш за големи носове.

Много изкуствено се смеете някои. И аз за малко щях да умра от смях, когато прочетох, че Ша е стилна и чак трябва да се напъне човек да се облече, за да е на нивото ѝ. Освен ако не е било в кавички "стилна", наистина е комично.

Мамасита, цялата си изглеждаше пухкавичка, а твърдеше едва ли не, че си в невероятна спортна форма. Нали разбираш, че не го казвам от завист.

# 1 801
  • София
Сега се започна с просенето на комплименти ли? Човек в този форум какво ли не е прочел за себе си, ама какво да се прави, всеки потребител си изгражда някакъв образ за другия. Когато липсва информация, останалото се конструира.

# 1 802
Никога не съм го отричала, мисля, че много пъти съм се описвала, нали се сещате, че приличам на холивудска звезда...

Кукумицинка, прочети пак частта за качество на снимките. Ако искам да си покажа релефа на ръцете, ще е на изкуствена светлина, а не на северното финландско слънце, от което всички обеми изглеждат плоски.

# 1 803
Магнум, моят нос никога не е бил особено голям за лицето, така че не знам защо като говориш за мен, се сещаш за големи носове.

Беше споменала че си си правила операция, затова така ми е останало .

Сирен, моля дай една актуална снимка, може и без да ти се вижда лицето , много си ми интересна, честно .

# 1 804
Аз не съм я виждала  кукумицинка, нито искам. Не ме интересува нито на колко години е, не знам откъде е, дори не ми е любопитна корекцията и (може би защото конкретно носа ми е едно от нещата които си харесвам най -много и ми все тая),  то е , показателно как се държи, какво има повече да говорим.

# 1 805

Беше споменала че си си правила операция, затова така ми е останало .

Сирен, моля дай една актуална снимка, може и без да ти се вижда лицето , много си ми интересна, честно .

Споменавала съм, ама още когато беше регистрирана с друг ник  Mr. Green

Не ми е бил никога голям носът - дори природно ми е с няколко мм по-къс, отколкото бих искала. Изправяла съм носна преграда и лошо счупване, което фронтално много личеше.

# 1 806
Е това е друго вече, аз си мислех че е естетическа операция, а тя е била 2 в 1 Wink

# 1 807
  • Sofia
Отново пратихте темата в друго измерение.
Заключвам.

Общи условия

Активация на акаунт