Глиган или кифла

• 121 892
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 1 770
За клякането на един крак и аз съм много впечатлена, отдавна се уча да го правя, наистина е маркер за високо ниво на функционална сила и координация. Ама не ми се пишеше, че
е кажат, че въвеждам норми и граници. Но си е така: ако можеш това упражнение, лицева опора на една ръка и турско ставане с по- голяма тежест, значи си силен човек.

Аз го можех преди, когато бях на 30+.
Можех и 200 коремни преси от наклонена лежанка без почивка. Виж лицева опора на една ръка никога не съм могла, нито да се набирам на лост. Явно имам силни крака и корем и слаби ръце и гръдни мускули.

Днес се пробвах на един лост, след дългата зима се набрах един път. Тествам се и да вися на една ръка, но това не е тест за сила, а за здравето на нервната система. Интересното е, че мога да вися по 3-5 секунди и на лява, и на дясна ръка, но след 1 бира не мога да увисна на лява ръка, пуска се сама. Лицевата опора ми е по-добре с дясната ръка, което е нормално.

Печелене от хазарт виждам сте обсъдили, и печелене от снимки по бански. Е, не си е работа. Аз като в приказката си търся мъж със занаят. Ако ще да е позлатен, щом не прави нещо с ум и ръце (смятане на коефициенти не го броя), не става. То нали като ти направи деца, трябва да им даде някакъв смисъл на живота, а не само да се търсят лесни пари.

# 1 771
  • София
Ама Бояна, те на 20 хора ли са  Mr. Green. Разбира се, че на пубери и в ранните 20, хора на 30-40+ ако им изглеждат младолики си е комплимент. Аз го коментирам от моята позиция на застарял гифльок.
Ми, не са хора, деца са, даже биха могли да са наши деца и често са деца на наши приятели или съученици.  Laughing Grinning

# 1 772
Аз се опитвам да избягвам тези доброжелателни младежи, намиращи ме за "готина" и младолика, ама няма отърване. Забелязвам, че като са нахранени са още по-сговорчиви.

# 1 773
Тая девойка от Инстаграма има много здрави нерви- до нея плува син кит, а тя мисли как да си демонстрира задника. Или китът го няма, или девойката...

А критериите за красота ги разбират добре художниците. По възможност човекът да не изглежда 1. като животно 2. като дявол. Всичко останало е красиво, но има черти, които натискат някои копчета на съзнанието.

Относно жената- мъж, не е само челюстта, а цялостното излъчване, което ме кара да се загледам има ли адамова ябълка. Очните кости са малко мъжествени също, дори стойката, ставите, ръцете, абе дори да е жена, има определено мъжествени черти. Някои го смятат за красиво, на мен ми стои странно.

# 1 774
Сирен, пиеш бира по никое време и се набираш на лост?
Да, образът ти в главамата ми е завършен вече. Ти си някаква екстравагантна, интровертна кукумявка Grinning

# 1 775
  • София
В нашия квартал татковците се набират на лостовете само вечер, когато ги няма хлапетата.

# 1 776
Днес точно пийнах розе. Но когато пия бира, си тествам координацията. Научен интерес.

А, то не било син кит, а гърбат кит. Даже има женска с малко. Много са сладки, ама не мога да определя по китовите стандарти майката дебела ли е или стройна.

Абе днес изкарах средното дете да попасе малко, оказа се, че паркът е почти празен, въпреки настояването на БГ-Мамите, че никоя не виси във форума, а всички героично си изкарват децата часове наред "на чист въздух". Което ме навежда на мисълта, че стълпотворението по парковете е по-скоро с цел вечерно пиене на бира и люпене на семки, отколкото в името на децата, но това е в летния сезон. Та там нали с европари са боднали едни катерушки- там си пробвам набиранията. Някой ден ще се науча, въпрос на техника е, не толкова на сила.

# 1 777
  • София
Сирен, преди художниците са математиците. Златното сечение, златната пропорция се изчислява. Обикновено красивите наистина са по нея.

Магнум, важното е да не си представяш мен, аз като Даун страня от сговорчива младеж. Wink

# 1 778
Да де, ама художниците са малко по-обективни от ежедневния човек и малко повече държат на вечните стандарти, не на модите. Все пак е важно феноменологично как изглеждат нещата, малките детайли, които или те правят човек, или нещо друго. Лице по златните стандарти пак може да изглежда грозно. Има го ефектът "дамата с хермелина", красива е, но те побиват тръпки, има нещо гадничко в нея. Все едно ще насъска животинчето си да ти скочи.

Красотата лесно се дефинира, учебниците по ортодонтия са пълни с примери кое е естетично и кое влиза в графа дефект. Макар и там да е имало моди, то и така е започнала ортодонтията- някои дами са вадели зъби, за да постигнат муцунки по модата от 19 век.

А девойката от инстраграма в колко кадъра се преструва, че яде една и съща диня?

# 1 779
Ако ще да е позлатен, щом не прави нещо с ум и ръце (смятане на коефициенти не го броя), не става.

Е, освен ако не е принц.

# 1 780
Не разбирам този майтап за сговорчивата младеж, честно. Какво точно имате впредвид? Че ви се слагат ли ?

# 1 781
Сирен, преди художниците са математиците. Златното сечение, златната пропорция се изчислява. Обикновено красивите наистина са по нея.
...

Аха, Бояна, мерси! Вече ще си имам оправдание, че все търся недостатъци. Явно меря (макар и на око).  Joy  Joy  Joy

# 1 782
Ако ще да е позлатен, щом не прави нещо с ум и ръце (смятане на коефициенти не го броя), не става.

Е, освен ако не е принц.

Забравяш, че вземеш ли принц, там няма 6-5, на практика в договора пише "съгласна съм да съм за разплод на династията". Като ти кажат 3-5 деца, казваш ОК. Е, има си бавачки, но пак хич не е скатавка.

# 1 783
Сирен ,какво точно компрометиращо търсиш в снимките на момичето ? кажи къде те сърби, че да те почешем .

# 1 784
Сирен ,какво точно компрометиращо търсиш в снимките на момичето ? кажи къде те сърби, че да те почешем .

Най-вероятно предполага, че са редактирани по някакъв начин. Аз обаче защо не съм стигнала до динята ...  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт