е кажат, че въвеждам норми и граници. Но си е така: ако можеш това упражнение, лицева опора на една ръка и турско ставане с по- голяма тежест, значи си силен човек.
Аз го можех преди, когато бях на 30+.
Можех и 200 коремни преси от наклонена лежанка без почивка. Виж лицева опора на една ръка никога не съм могла, нито да се набирам на лост. Явно имам силни крака и корем и слаби ръце и гръдни мускули.
Днес се пробвах на един лост, след дългата зима се набрах един път. Тествам се и да вися на една ръка, но това не е тест за сила, а за здравето на нервната система. Интересното е, че мога да вися по 3-5 секунди и на лява, и на дясна ръка, но след 1 бира не мога да увисна на лява ръка, пуска се сама. Лицевата опора ми е по-добре с дясната ръка, което е нормално.
Печелене от хазарт виждам сте обсъдили, и печелене от снимки по бански. Е, не си е работа. Аз като в приказката си търся мъж със занаят. Ако ще да е позлатен, щом не прави нещо с ум и ръце (смятане на коефициенти не го броя), не става. То нали като ти направи деца, трябва да им даде някакъв смисъл на живота, а не само да се търсят лесни пари.