Глиган или кифла

• 121 892
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 1 755
  • София
те и 20-годишните могат да смятат 30-годишни за младолики Simple Smile
още в началото на темата писах, че оценката е в ръцете на оценяващия. но критерият за нея има неустойчиви параметри.
та така.

# 1 756
Пари се изкарват, тялото става с диети и фитнес
Да, ама не можеш да си избягаш от природата.Ниската жена за която говори Чек, бая трябва да се озори с диети и фитнес за да постигне и минимален ефект.Важното е да се приемаш, но и да полагаш усилия.Моя колежка, например е много пълна, ама много-над 100 , при височина около 1,60, но не и пука и яде на ядене по половин хляб.На моменти явно се чувства некомфортно и мисли за диети, но няма воля.Казвам и, че дори да ограничи храната, ще свали много, но продължава по същия начин.Вече не ми се слуша като включи на вълна:От нова година(понеделник, първи),съм на диета.

# 1 757
То ако им се струват младолики е добре Simple Smile. Аз на около 15-16 смятах, че 40 годишните са абсолютно бита карта.

# 1 758
# 1 759
  • София
Ох, като се каже младолик и някак ми става смешно. И аз така съм коментирала хора по-възрастни от мен, но сега, когато виждам повечето си съученички, състудентки и приятелки, ами повечето на 40+ изглеждат страхотно. Просто на тази възраст хората са си млади и привлекателни в повечето случаи.
На теб може да ти се струват такива, права е виж ти, като остаряваме вече хора на 40 и на 50 не ни изглеждат толкова стари. Слагаш ги до някой на 20 и виждаш, че са младолики, но не и млади  Wink
Същото се отнася и за килограмите. По-едрите хора по-лесно наричат някой кльощав и е нужно някой да е доста над нормата, за да го приемат за дебел.

Мерси за констатацията, Nenna! Grinning

# 1 760
Бе има ли някоя в Ринг мол в момента,тук каква виждам, лелееее, но не бих я снимала Crazy

# 1 761
Хубава жена. Бих я предпочела пред вампир с грозно лице и добро тяло.  Peace

# 1 762
# 1 763
  • постоянно
Бе има ли някоя в Ринг мол в момента,тук каква виждам, лелееее, но не бих я снимала Crazy
Спомням си веднъж каза, че не те интересуват как изглеждат другите.  Rolling Eyes

# 1 764
Ама Бояна, те на 20 хора ли са  Mr. Green. Разбира се, че на пубери и в ранните 20, хора на 30-40+ ако им изглеждат младолики си е комплимент. Аз го коментирам от моята позиция на застарял гифльок.

# 1 765
още в началото на темата писах, че оценката е в ръцете на оценяващия. но критерият за нея има неустойчиви параметри.
та така.

И много правилно си написала. Както се вижда, всеки задава точно тези критерии, по които той самият дръпва напред в класирането. Ако пък ли не се класираш по нито един общоприет, измисляш собствени - например да напомняш на дева Мария, да скачаш на куц крак и какво беше още, може би да пазиш равновесие на челна стойка в банята и да изглеждаш добре в бурка.

# 1 766

Подкрепям . Даже ми е чудно, някой дами тук като почнат да отбелязват че са по 45-50 кг .
ами като наистина са толкова, какво, да лъжат ли? Или да не се обаждат?
Нормално е, някой да каже, че е 65 кг, ама ако каже, че е 45 е чудно Simple Smile
Aз съм 45-47 на ръст 160. Над 50 кг започвам да изглеждам прекалено окръглена. Кльощава мога да стана под 42-43 евентуално. То е до структура. Зависи и къде си ниска. Аз имам дълги крака за моето телосложение въпреки, че съм нисичка. Има момичета, които имат издължена талия, а къси крака. 

Мацката на парапета ми хареса на мен. Не бих седнала да й търся кусури.

Тия последните са ужасни.

# 1 767
Да скачаш на един крак ми хареса Laughing  Духовита  както винаги Wink

# 1 768
Чудо на природата . Ясно доказателство че с пари не се купува красота .

# 1 769
  • София
не е по темата, но искам да ви питам на вас излизат ли ви на екрана разни реклами вдясно и долу при включен адблок? Това започна да ми го прави сега.

Общи условия

Активация на акаунт