Глиган или кифла

• 121 902
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 1 725
Ама какво правите тука, ще размахам и аз показалка. С пухчета обаче Mr. Green

Лиляна е ясно защо е тук, двоен стандарт както винаги. Иначе навсякъде тръби колко  видиш ли незряло и липса на аргумент е да се обсъжда външният вид на хората, но когато клетата  куку започне да дава воля на фантазиите и  нелепостите си, е първа да ехидничи и чак гони хората, които смятат подобно поведение за неприятно и разводняване темата с nonsense.
Елица,  дори погледнах какво е сколиноза, не знаех, че имам Laughing Както и широка челюст (това изби рибата  Laughing) и проблем със щитовидната. Joy
Направо в гроба ме  вкарахте, ейййй че женска работа бе Rolling Eyes

Не съм казала, че си с широка челюст, не ми вкарвай подобни неща. С широки челюсти са Рич Форестър, Брад Пит и Анджелина Джоли. Твоята е твърде издадена долната, което вероятно идва от захапката. Другото, което ми беше направило впечатление беше, че кожата ти в тази зона и към шията отговаря на жена, минала 40-те. По принцип такива неща бих ги премълчала, ако тази, която се показва, нямаше някакви двойни стандарти и не се сравняваше например с Фамке Янсен и не твърдеше колко е по-добре тя самата и как би се одобрил нейният неправилен овал на лицето.  За гърба същата работа - ако искаш, приеми, че завиждам, ама наистина ли смяташ, че е ок за показване, дори и черно-бяла за прикриване на дефектите? Дори и за гърдите ти подобна снимка не е твърде ласкава - с тази връзка на горнището, която ти е почти на нивото на талията, къде си мислиш, че изглежда, че са ти гърдите?

# 1 726
Вживяваш се ти, се тежките изрази "биха убили". Давай с емотиконите, като не знаеш какво да кажеш ги бълваш на кило.
Тя е права. Не само в бг мама, и в реалността много хора биха убили за такова тяло. Разбира се, не буквално, има се предвид "мечтаят", "искат да имат много"

# 1 727
Разбира се, че не е единствена ценност, ама си е ценност. Ето, мацката от снимката горе го доказва.
И съвсем малко ум се иска да го проумееш, че едното не изключва задължително другото, но важното е да си изкарат хейта жениците.
На обидите тук им казват "прямотта",  Магнум,  ще има да учиш тук, ехеее Simple Smile

Последна редакция: сб, 18 фев 2017, 14:00 от Ша.ру

# 1 728
Вживяваш се ти, се тежките изрази "биха убили". Давай с емотиконите, като не знаеш какво да кажеш ги бълваш на кило.
Тя е права. Не само в бг мама, и в реалността много хора биха убили за такова тяло. Разбира се, не буквално, има се предвид "мечтаят", "искат да имат много"

Много ограничена представа имате за хората....

# 1 729
Е глупости сега. Имам приятелка, която при 48 кг си е направо закръглена. Да, ниска е, но практиката показва, че я намират за много секси.

Аз съм около 1,65-1,66, май съм от ниските.  Simple Smile

# 1 730

Много ограничена представа имате за хората....
Айде моля ти се, да кажеш че някой не желае красиво, стройно ,изваяно тяло  е глупаво . Нонсенс .

# 1 731
О, душата ми любов,  кукумицинка  Grinning
Чукам на дърво,  предпочитам да се превърна в урук- хай( по Мамасита Laughing) отколкото да изтрещя като теб по злоради анализи на визиите на хората, водена от причини, които не искам да си представям.  Crazy  Wink

# 1 732
Е зависи златната рибка колко желания дава - едно или три. Щото ако е едно надали точно тяло ще поискат повечето Whistling

# 1 733
Е глупости сега. Имам приятелка, която при 48 кг си е направо закръглена. Да, ниска е, но практиката показва, че я намират за много секси.

Не, тя е доста по-ниска. Показвала съм я тук на снимка, с отрязана глава разбира се и всички коментари бяха, че не изглежда много слаба. И то да кажем в период, в който е била под 45 кг. Виждала съм я и на 39, и който ще да вярва, но не беше като анорексичен скелет. На всичкото отгоре винаги има голям бюст, ама наистина голям.

# 1 734
Обясних ти съвсем ясно причините, Ша - даже няма нужда да се напъваш да си ги представяш какви са.

# 1 735

Не, тя е доста по-ниска. Показвала съм я тук на снимка, с отрязана глава разбира се и всички коментари бяха, че не изглежда много слаба. И то да кажем в период, в който е била под 45 кг. Виждала съм я и на 39, и който ще да вярва, но не беше като анорексичен скелет. На всичкото отгоре винаги има голям бюст, ама наистина голям.
Сигурна ли си че познатата ти не е джудже  Sunglasses

# 1 736
Е зависи златната рибка колко желания дава - едно или три. Щото ако е едно надали точно тяло ще поискат повечето Whistling

А, как тяло бе. Искам 1 камион пари, тяло ще си направя.

# 1 737
LUCY, тъкмо си мислех, че прекрасно тяло не се сещам да е присъствало в мечтите ми, но камион с пари често. И бих убила за такъв камион, наужким поне. Laughing

# 1 738
Пари се изкарват, тялото става с диети и фитнес, аз бих си пожелала нещо, което никой друг няма - например да преминавам в други вселени, паранормални способности и т.н. Ако му дойде времето, тогава ще го мисля  Grinning

# 1 739
аз бих си пожелала нещо, което никой друг няма - например да преминавам в други вселени, паранормални способности и т.н.

Е то това може и без златна рибка. Вземи опиат.

Последна редакция: сб, 18 фев 2017, 14:18 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт