Глиган или кифла

• 121 917
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 1 710
Еми и това дето го написа не е голяма pабота, но като искаш пpодължавай да дълбаеш. Между дpугото, мисля че и дpуг път са пускани снимки на въпpосната девойка и последваха същите по вид коментаpи и съответното pазяснение за хотелските веpиги. Ама ние нали тези хотели не сме ги помиpисвали и няма откъде да знаем, че това е въpха на хубостта дето може да се види там.  Mr. Green
Разбира се че не е. Друго си е цял ден да наливаш акъли в женски форум  Simple Smile
Не знаех че дамата е обсъждана .
Просто ми е интересен двойният стандарт и се чудя докъде ще стигнете .
Ето, който си мисли че има фотошоп, да си разгледа на воля .
https://www.instagram.com/moonstrucktraveller/

# 1 711
Девойката е симпатична и не и е лошо телцето. Аз на 18-25 имах същото и изглеждаше ок, но с годините, раждане и подобни, талията рядко се запазва толкова тясна  Tired. Мисълта ми е, че не е задължително да е фотошоп. Аз имам едни снимки, на които точно така ми исглежда разликата между ханш и талия, почти неестествено и не ми допада много, но структура, какво да правиш.

# 1 712
  • MI
Хубаво е момичето, какво й намирате кусури? Има си хора с голяма разлика талия-ханш, според много дори е секси. Достатъчно е да видим актрисите от 50те и 60те години, сега май пак се връща модата. Ако това е неестествено или фотошоп, за София Лорен какво да кажем?! В лицето не ме впечатлява, но като тяло за мен е най-добре от всички по които ахкахте. Хайде стига с тоя калъп дето трябва да режем и пълним.
Скрит текст:

# 1 713
  • постоянно
И на мен ми е странно как и намирате кусури за мен тялото и си е много хубаво.
 Peace

# 1 714
Еми и това дето го написа не е голяма pабота, но като искаш пpодължавай да дълбаеш. Между дpугото, мисля че и дpуг път са пускани снимки на въпpосната девойка и последваха същите по вид коментаpи и съответното pазяснение за хотелските веpиги. Ама ние нали тези хотели не сме ги помиpисвали и няма откъде да знаем, че това е въpха на хубостта дето може да се види там.  Mr. Green
Разбира се че не е. Друго си е цял ден да наливаш акъли в женски форум  Simple Smile
Не знаех че дамата е обсъждана .
Просто ми е интересен двойният стандарт и се чудя докъде ще стигнете .
Ето, който си мисли че има фотошоп, да си разгледа на воля .
https://www.instagram.com/moonstrucktraveller/

Да, повечето снимки й са хубави. Но или сваля и качва (или друго), защото има една снимка с червен цял бански - в гръб е - на която ... не ми харесва.

# 1 715
Хубаво е момичето, какво й намирате кусури? Има си хора с голяма разлика талия-ханш, според много дори е секси. Достатъчно е да видим актрисите от 50те и 60те години, сега май пак се връща модата. Ако това е неестествено или фотошоп, за София Лорен какво да кажем?! В лицето не ме впечатлява, но като тяло за мен е най-добре от всички по които ахкахте. Хайде стига с тоя калъп дето трябва да режем и пълним.
Подкрепям . Даже ми е чудно, някой дами тук като почнат да отбелязват че са по 45-50 кг . Ами извинявам се, но никой от мъжете които познавам не си пада по кокалести жени . Не си падат и по дебелички де, но критерият е долу-горе момичето на снимките . Да си има дупенце и нормални бузки(на лицето), като я гушнеш да не ти ръби .
Мисля си че слабите жени бяха актуални в края на 90-те . Кой знае, може пак да се върнат на мода .

# 1 716

Подкрепям . Даже ми е чудно, някой дами тук като почнат да отбелязват че са по 45-50 кг .
ами като наистина са толкова, какво, да лъжат ли? Или да не се обаждат?
Нормално е, някой да каже, че е 65 кг, ама ако каже, че е 45 е чудно Simple Smile

# 1 717

Подкрепям . Даже ми е чудно, някой дами тук като почнат да отбелязват че са по 45-50 кг .
ами като наистина са толкова, какво, да лъжат ли? Или да не се обаждат?
Нормално е, някой да каже, че е 65 кг, ама ако каже, че е 45 е чудно Simple Smile
Айде моля ти се, това отбеляване винаги е натъртено с някакво чувство на превъзходство...или може би си внушавам  newsm78

# 1 718
Факт. Въпреки този и недостатък, съм убедена, че 90% от съфорумка биха убили за такова тяло. Само че никога няма да го признаят. Wink

Не можа да си влезе в главата, че за разлика от теб повечето жени не смятат съвършеното тяло за единствена ценност и капитал в отношенията си с другите и конкретно с мъжете?  Whistling

Последна редакция: сб, 18 фев 2017, 13:51 от bubanka

# 1 719
  • MI
Не е странно нито 45, нито 65, нито 85. Странно е как всеки смята само неговото за неоспорима норма, а всичко друго под ножа. Дори очевидно да е хубаво, без съмнение.

# 1 720
.........нормални бузки(на лицето),

Бузите зависят от зигоматичната кост  Peace

Не знам какво да кажа за снимките, аз по жени не си падам Wink

Иначе, жена да харесва  беден мъж - те такова чудо не съм срещнала още в живота си. Ама знам ли, може да не ходя по правилните пътища Wink

# 1 721
Разбира се, че не е единствена ценност, ама си е ценност. Ето, мацката от снимката горе го доказва.

# 1 722
Е, нека стане на 45-50 и да го докаже. На 20 всеки може. Аз тогава бях 48 кг.

# 1 723
Е, нека стане на 45-50 и да го докаже. На 20 всеки може. Аз тогава бях 48 кг.
Ето, за това говоря . Сякаш да си 48 е много хубаво , и тея дето са 58 са зле . Ем съжалявам, ама 48 кила си е скелет . Зависи от структурата все пак, но 48 килограмовите рядко имат секси барабанче за дупе, а по скоро нещо плоско, продължение на гърба .

# 1 724
Е глупости сега. Имам приятелка, която при 48 кг си е направо закръглена. Да, ниска е, но практиката показва, че я намират за много секси.

Общи условия

Активация на акаунт