Глиган или кифла

• 121 917
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 1 695
Никой ли не я хареса ? Ето още малко :
http://prikachi.com/images.php?images/828/9044828t.jpg

Малко преигравате ми се струва . Ако беше някоя съфорумка или близък на такава, щяха да валят комплименти . Лицемери  Wink

А, аз винаги трябва да намеря кусур.  Mr. Green Айде, почти винаги.  Laughing

Тези 2 снимки са супер. Сега, втората е малко показна, но ... това пък е друга тема.

# 1 696
Магнум, ако си я виждала на живо, значи не е фотошоп. Но наистина гредата горе в ляво ми е неестествено крива, ама все пак има вероятност да си е такава.

# 1 697
Аз пък изглеждам по-добре от тази Simple Smile Хич няма за какво да й завиждам! И не, снимка няма да ви дам  Mr. Green
Страхотно, значи имаш повече от 330 хил. последователи в Инстаграм , колкото има тя  Laughing

# 1 698
Аз пък изглеждам по-добре от тази Simple Smile Хич няма за какво да й завиждам! И не, снимка няма да ви дам  Mr. Green
Страхотно, значи имаш повече от 330 хил. последователи в Инстаграм , колкото има тя  Laughing
Че защо трябва да е така? Може би просто не обичам толкова да се показвам разголена? Или да нямам инстаграм, или профилът ми там да не е публичен

# 1 699
Аз пък изглеждам по-добре от тази Simple Smile  
В това съм сигурна, някои неща личат отдалеч Wink  Peace

# 1 700
Ето ви още малко, да се чудите  Sunglasses
http://prikachi.com/images.php?images/839/9044839z.jpg
Мъжки, не знам на каква ти прилича, ама въпросната учи право . И то не в свободния . Wink

И? Чудо невиждано.... Whistling
Не знам, все си мислех че сериозно занимание като изучаването на право в университет , и то не в компроменираната образователна система в България, а в Австралия си е някакъв критерий за интелект .
Явно съм грешала .

Така е. Аз затова я хвъpлих моята диплома. Иначе девойчето и мен не ме впечатлява, но вкусове всякакви.

# 1 701
Ама това е фотошоп от всякъде! Никой ли не забелязва гредите на парапета:
http://prikachi.com/images.php?images/828/9044828t.jpg
Ще умра от смях.
Магнум, да не си ти това?

Те всичките греди са криви, гений !  Grinning
Да бе, ама първата от горе надолу, точно където се пипа талията, е нереално крива. И забележете морето, точно в квадрата до дупето - ляво. Ами как така пясък море има такава чупка?

Май ще се окажеш права.  Laughing Аз щото си гледам само тялото ...

# 1 702
А колкото напредват годините и по-късно се омъжиш, толкова по-пресметлив ставаш.
Да го наречем практичен, реалистичен или пък подсигурен, което по мои наблюдения се отнася и за мъжете.
Това "бедна, красива и честна" може да е мечта само за някой загубен романтик или младеж. От една възраст нагоре се търси и сходен произход, интереси и преживявания. Като гледам, хората съвсем целенасочено се обвързват трайно само в свои води или поне близки Grinning

# 1 703
Аз нищо неpeално кpиво не виждам в снимките, а и ако имаше фотошоп, все си мисля, че щяха да обеpат паласките.

Като гледам, хората съвсем целенасочено се обвързват трайно само в свои води или поне близки Grinning

По-скоpо е заpади сpеда, ценности, семейства. Богатите са дpуго нещо и по пpинцип тpудно се мешат с пpостолюдието, макаp че в Бългаpия още не е съвсем така. Дpуга pабота е колко въобще са богати.

# 1 704
Не съм женен, Ша. Но с по-хубави жени си лягам.
Но глупави.  Peace

Айде сега, подробности. Не може всички да са нобелови лауреати. Тази също няма вид на член на Менса.

Абе не са подробности, но ти си знаеш.  Laughing

Скрит текст:
Ти пък все едно умните хора имат подобни физиономии ... така, де - няма логика.

# 1 705
И така, тази невзрачна девойка, която само Шантал долу горе одобри си сътрудничи с хотелски вериги като Four Seasons, Ritz Carlton и Maui. Те й плащат престоя в хотелите си, а тя им се отплаща с реклама.  Laughing
Тия от Four season  са истински будали . Aко знаеха какви дами има samo  в бг-мама Simple Smile

# 1 706
Еми и това дето го написа не е голяма pабота, но като искаш пpодължавай да дълбаеш. Между дpугото, мисля че и дpуг път са пускани снимки на въпpосната девойка и последваха същите по вид коментаpи и съответното pазяснение за хотелските веpиги. Ама ние нали тези хотели не сме ги помиpисвали и няма откъде да знаем, че това е въpха на хубостта дето може да се види там.  Mr. Green

# 1 707
И така, тази невзрачна девойка, която само Шантал долу горе одобри си сътрудничи с хотелски вериги като Four Seasons, Ritz Carlton и Maui. Те й плащат престоя в хотелите си, а тя им се отплаща с реклама.  Laughing
Тия от Four season  са истински будали . Aко знаеха какви дами има samo  в бг-мама Simple Smile

То тук са толкова много, че няма начин да няма красиви и добре сложени жени. Така де. Пък друг е въпросът, че не всяка хубава жена е използвала красотота си за някакъв вид работа - манекенки, модели, реклами и тем под.

# 1 708
  • MI
а защо не опиташ на български?

Не знам как е на български този израз, затова пошзвах английско. А Сирената е учила, разбра ме.

Янтра, той хич не се старае да ги задържи. Знае, че не е проблем всяка вечер различна кифла с 900 кубика силикон да оправя. Ще фалира ако се обвърже качествено. Всички около него много му завиждаме. Благородно, разбира се. По цял ден тенис а вечер - дългокрака мацка в леглото
Ето това е един от моментите, в които се радвам че не съм вече на 25 и че не съм на „пазара”, че като гледам какво е предлагането на ергени, щях сама да си остана.  Rolling Eyes А твоя приятел ще го изядат котките, с които ще живее на стсрини. Надали и за пари ще го изтъпи някоя за дълго.
И поради каква причина ще заприхождаваш децата като ДНМА?! Много са си материални даже.  hahaha

# 1 709
По-скоpо е заpади сpеда, ценности, семейства.
И това, да. Обаче в случая имах предвид оглеждането с цел установяване и на финансовата красота (облекло, бижута, маниер) и после в разговор въпроси около интересите и пътешествията примерно. Наслушала съм се на коментари между ергени; от 40 нагоре поне около мен никой не иска да се жени само за бюст и лице. Считам го за мит, затова не е честно да се обвинявт само жените в практичност  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт