Глиган или кифла

• 121 902
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 1 590
  • Ямбол
Весело ми е да виждам как се набират такива като теб, замръзнала. А и да напомня, темата:
...
Жените са супер критични една към друга,  това е отдавна известно и  личи  особено в такъв форум , но защо мислите  е така? Кое провокира да го правим?
...
Шеговито и петъчно, дами и дамички   Hug

Шеговито и петъчно отбелязвам колко са кривите женички, на които все не им е наред темата.

# 1 591
Като това ли?На тебе кой ти е вменил женичке, че си моралния стожер на форума, след като ежедневно те наритват по темите.Пий си хапчетата и със здраве. Stop

# 1 592
  • Ямбол
Оф, тези нафталинени фрази, още ли ги търкаляш?
Дай го малко по-кифленско, де. Вкарай някой нов лаф. Това стожер, хапчета и със здраве са архаизми, които даже и свекърва ми вече не ползва.

# 1 593
Сандоканчев, детето ви е много хубаво и с какво прелестно тяло, но защо сте допуснали така да изгори на слънцето? Ах, прищяха ми се и на мен вълниии Blush

Вместо да се заяждате пуснете някоя снимка   да обсъдим.

# 1 594
Цитат на: Barefoot Kontesa link=topic=965238.msg345637 07#msg34563707 date=1487369972
Сандоканчев, детето ви е много хубаво и с какво прелестно тяло, но защо сте допуснали така да изгори на слънцето? Ах, прищяха ми се и на мен вълниии Blush

Вместо да се заяждате пуснете някоя снимка   да обсъдим.
Миии, контесо, ние сме селяни, ходим на море да събираме витамин Д за зимата Joy Кво море ще е, ако не почернееш. Даже на кучката, розовото шкембе почернява.

# 1 595

Че какъв е смисъла да ходиш на плаж, ако ще се пазиш постоянно от слънцето ? newsm78

# 1 596
Ох, Лиляно, я си гледай свекървата! Laughing

Последна редакция: сб, 18 фев 2017, 06:44 от #Frozen#

# 1 597
  • Пловдив
И мислех, че нейните деца си лягат навреме в около 8? hahaha
Не, тия в 8:30 са моите.

Аз съм още болна. Децата - не (това хубаво), мъжът също не (това ме дразни). Как така аз обикалям и ръся бацили него не го прихваща?!!?!?!

# 1 598
  • Варна

Аз съм още болна. Децата - не (това хубаво), мъжът също не (това ме дразни). Как така аз обикалям и ръся бацили него не го прихваща?!!?!?!

Може да е по-зле.Моя две седмици ръси бацили,сега моя нос тече #Cussing out

# 1 599
Do 32 страница попрочетох и не издържах повече.

Аз Янтра я разбирам, защото съм я виждала, макар и само на снимка. 93 кила звучат страшно, но на нея са и ОК.

Аз съм глиган в момента и ще глиганея докато ми е кеф Simple Smile.

И аз все чета и чета и няма изчитане. Много се повтаряте на моменти, ама и аз инат, ще ви чета.  Mr. Green

Янтра не съм я виждала, но тя писа, че тренира (ходи на фитнес, ски) и може да клекне и да се изправи на 1 крак, което означава, че е много мускулеста и издръжлива, съответно тези кг няма как да й личат. Аз се имам за поне малко мускулеста, но това с клякането на 1 крак не го мога. Та това с клякането - не отдадохте достатъчно внимание на Янтра, но си е голяма работа. (емот - отдаване на чест; заслужаваш си го Янтра) А, и не обърнахте внимание на гръбчето на Ша - хубаво си беше.   Wink

Кифли и глигани - почти няма (много им е малък процента). Има много много други категории между тях. Затова изобщо не мога да се определя.  Laughing

# 1 600

Ох, Шанти и подобни, а да ви гледаме сутиените. Много е интересно.

# 1 601
Ми интересно е, кво? А и авторката поднася темата с много чувство за хумор.

# 1 602

Ох, Шанти и подобни, а да ви гледаме сутиените. Много е интересно.

Че някой кара ли те да гледаш каквото и да било? Или да четеш темата  newsm78

# 1 603
Чудя се защо  други не си показват сутиените. Нена, твоят не съм виждала.

# 1 604
За клякането на един крак и аз съм много впечатлена, отдавна се уча да го правя, наистина е маркер за високо ниво на функционална сила и координация. Ама не ми се пишеше, че
е кажат, че въвеждам норми и граници. Но си е така: ако можеш това упражнение, лицева опора на една ръка и турско ставане с по- голяма тежест, значи си силен човек.

Децата заспиват всички към 9, ама после не е точно време за форум- все пак децата спят, настава рай на земята...точно пък вечер да се разпиша- да не съм луда...

Общи условия

Активация на акаунт