Глиган или кифла

• 121 937
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 1 605
  • София
Чудя се защо  други не си показват сутиените. Нена, твоят не съм виждала.

Защото сутиени не им трябват. Или не са толкова важни за тях. А на други сутиените им са важни, понякога Шантала като я чета, ми напомня на нещо средно между Николета и Мария.

# 1 606
"Умна кифла" не е ли оксиморон?

Не е. То това си е професия. Не се вторачвайте само в карикатурния стереотип, има много обиграни мацки. Хич не са глупави.

Виж какво сега. Ти говориш за обикновени к***и. Придържай се към темата.  Naughty

Не, има жени/момичета, на които целта в живота им е да си хванат богат мъж. Аз такава цел не я разбирам, направо ми е жал за тези жени. Но те явно мислят по друг начин.

# 1 607
  • Пловдив
Не, има жени/момичета, на които целта в живота им е да си хванат богат мъж. Аз такава цел не я разбирам, направо ми е жал за тези жени. Но те явно мислят по друг начин.
Кое точно намираш за проблем? Търсенето на богат мъж или фактическото издържане на жена от мъж?

# 1 608
"Умна кифла" не е ли оксиморон?

Не е. То това си е професия. Не се вторачвайте само в карикатурния стереотип, има много обиграни мацки. Хич не са глупави.

Виж какво сега. Ти говориш за обикновени к***и. Придържай се към темата.  Naughty

Интересно ми е кои са жените, които си търсят беден мъж.

# 1 609
  • Пловдив
Аз. Когато се омъжих моя беше беден. Млад и хубав. Работеше за малко над минималната, аз правех повече с почасова работа като детегледачка докато следвах. Обаче ей на, 13 години по-късно ме издържа през 10 от тях.

# 1 610
Чудя се защо  други не си показват сутиените. Нена, твоят не съм виждала.

Имаш някаква нужда да гледаш чуждо бельо ли  newsm78

Няма как да видиш моето. Единственото, което съм показвала (освен себе си на аватар) е козметиката, която купувам. Обожавам козметика (трябва да сме красиви сепак) и пиша в съответните теми за това.

# 1 611
Бил е добър в леглото и не си обърнала внимание, че е беден.

# 1 612

Забогатей.

# 1 613
  • Пловдив
Бил е добър в леглото и не си обърнала внимание, че е беден.
Не коментирам тази част от живота си, никога. Беше млад, много интелигентен, амбициозен, видях потенциала и го грабнах. Страхотен мъж е.

# 1 614
Аз. Когато се омъжих моя беше беден. Млад и хубав. Работеше за малко над минималната, аз правех повече с почасова работа като детегледачка докато следвах. Обаче ей на, 13 години по-късно ме издържа през 10 от тях.

Това не е беден мъж, а млад. Никоя жена няма да тръгне да лови мъж без перспектива, например да си хареса някой от тия, дето клечат пред Еврофутбол.

# 1 615

Имаш някаква нужда да гледаш чуждо бельо ли  newsm78

Аха. Добре, че Шантал удовлетворява  нуждите ми.

# 1 616

Забогатей.

Е, богат съм.
Янтра, бъзикам се, не ми се връзвай.

# 1 617
Кое точно намираш за проблем? Търсенето на богат мъж или фактическото издържане на жена от мъж?

То не е проблем - търсенето на непременно на богат мъж. Просто аз не го разбирам.
Единият вариант е жената да е кифла - ще харчи пари, ще се показва (което за нея е равно на щастие). Предполага се в случая, че няма да е от умните, т.е. все ще й е тая ще може ли да си говори за всичко с мъжа си, т.е. ще си пасват ли интелектуално (тази вътрешната красота  Laughing).
Другият вариант е да е сравнително умна и след като постигне целта си - пак не е щастлива. Кофти вариант. От тук нататък - или търпи, или променя всичко, в името на друга цел.
Скрит текст:
Нещо не успявам да обяснявам добре тази сутрин. Изпих си кафето, но още ми се спи.  Laughing Та, ако някой не ме разбере, ще го разбера.  Laughing

# 1 618
  • Пловдив
Янтра, бъзикам се, не ми се връзвай.
Peace

# 1 619
А друг вариант е жената да иска повече деца. А това не става с мързелив мъж, нали?

Не всички покупки в живота са гащи и сутиени от мола. Има и други неща, за които се иска подкрепа. Имането на деца е достатъчно трудно и ако може да е с богат мъж- ОК, защо да е трудно, като може да е лесно.

Общи условия

Активация на акаунт