Глиган или кифла

• 124 028
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 375

Уиш, форумът е различна среда, писменото изразяване е съвсем различна зона. Освен това си слагам спирачки- избирам си главно една тема, която ми е интересна.
С което тя рязко спира да е интересна на доста хора.

# 376
Уиш, форумът е различна среда, писменото изразяване е съвсем различна зона. Освен това си слагам спирачки- избирам си главно една тема, която ми е интересна.
Не, не, не. Имах предвид вътрешното усещане, че прекаляваш, че си неуместен, че не знаеш кога да спреш. Ето за тези спирачки говорех. Иначе, благодаря за разяснението относно писменото изразяване.

# 377
не мога да си позволя да стана глиган, някак трябва да давам пример в живота...
Точно така. Какъв пример в живота може да ти е някой с лимпфедем или пък на доживотно лечение с бетаблокери. Мързеливци и лакомници Stop

# 378
Предпочитам да съм кифла  Mr. Green

Била съм под 50 кг, сега съм доста повече, по ред причини  Mr. Green Ами не е гот. Ама никак не е.
Свалих 10 кг. и ми просветна пред очите, а имам още да свалям.

пп. И Мамасита ми е интересна, и не ми досажда  Mr. Green

# 379
Не, не, не. Имах предвид вътрешното усещане, че прекаляваш, че си неуместен, че не знаеш кога да спреш. Ето за тези спирачки говорех. Иначе, благодаря за разяснението относно писменото изразяване.

А, усещането го имам. Но понякога решавам нарочно да НЕ спирам. Защото някои неща може да се изкоментират, дори да са леко табу.

# 380
Да, всеки може да цъкне хиксчето. Но силно се съмнявам, че ти можеш да се спреш като подпалиш моторетката. Поне аз не съм видяла да го направиш в която и да било тема. А, както сама казваш, самоконтролът е важен. Добре би било да можеш да си слагаш спирачки. Добре за теб, имам предвид. Иначе поне на мен ми е забавно, макар и на чужд гръб.

Да, най-вероятно в реала си мълчалива и лаконична. Иначе нямаше да имаш толкова голяма потребност да се изкажеш напоително във форума.
в реала има и нЕкои други съображения допускам. Те, глиганите имат тежка ръка- може някой да й загрее врата за подобни приказки

# 381

С което тя рязко спира да е интересна на доста хора.

...интересно, хем не ги кефи, хем точно в тая тема висят...

# 382
Аз мога да млъквам, ако поискам и когато си поискам или да говоря каквото си поискам. Но не знам някой да може на момента да спре да бъде дебел...

Прочетох го дебил, съвсем вярно е.  Да спре да бъде дебел може, макар и не в момента, но да спре да бъзе дебил е невъзможно. 

Последна редакция: вт, 14 фев 2017, 17:32 от Трещерица

# 383
  • София
Наистина е дебилно.
Аз, например съзнавам, че съм надарена със "супер черва" /разбирай екстра колит/ и каквото и да хапна, то изхвърча бързо.
Имам приятелки, които ядат точно колкото мен, а не могат да отслабнат.
Така че въобще не смея да се изказвам кой е дебел и защо е дебел.

# 384
  • София
ами на ръст 165, 57 кг. не съм убедена, че изглеждат атлетично.
по-скоро "набито", ако наистина е мускулна маса. ако не,  е "пухкавко".
освен ако не кажеш сега, че костите ти са тежки Wink

# 385
  • постоянно
ами на ръст 165, 57 кг. не съм убедена, че изглеждат атлетично.
по-скоро "набито", ако наистина е мускулна маса. ако не,  е "пухкавко".
освен ако не кажеш сега, че костите ти са тежки Wink

Стига бе  Виж,
 как " пухкаво " 57кг ?
 #Crazy

# 386
57кг. за едно тренирано тяло са си съвсем ок.

# 387
  • София
абе вие... Laughing
чудесата на контекста...

# 388
  • MI
Хайде сега, нормално си е теглото на Сирен. Все пак е тренирала доста време, а ако има и малко по-широки кости съвсем е далеч от пухкаво или набито. Което не оправдава постоянното поучаване от нейна страна на непознати хора че трябва да отслабнат. Аз така и не разбрах така ли бие и тези дето не се движат че е опасно за здравето им.  Laughing

# 389
Хайде сега, нормално си е теглото на Сирен. Все пак е тренирала доста време, а ако има и малко по-широки кости съвсем е далеч от пухкаво или набито. Което не оправдава постоянното поучаване от нейна страна на непознати хора че трябва да отслабнат. Аз така и не разбрах така ли бие и тези дето не се движат че е опасно за здравето им.  Laughing

Ами всъщност да, но това си е друга тема. Супер странни са ми хората, дето не слизат от колата и се опитват да паркират така, че да не вървят и 20 метра.

А, да, и си бия средното дете, да не се вози в количка, ами да ходи. По-трудно е, но нали това е целта- разходка, не развозка.

Общи условия

Активация на акаунт