За какво си мислите постоянно напоследък?

• 1 381 700
  • 25 039
  •   2
Отговори
# 17 055
Деси, страхотно ти е момчето. Успех с кандидатстването на него, а баба му ще го закриля.
Съболезнования.

# 17 056
Прекрасен младеж.

# 17 057
Деси, четох и в друга тема и се възхищавам на силата на детето ти! Нека е успешен във всичко, с което е решил да се занимава!
Теб те прегръщам много силно!!!! Съболезнования. Отпусни си душата вече! Имаш право да страдаш

# 17 058
Прекрасен младеж!Успех ми пожелавам от сърце!

# 17 059
Чудесен младеж, жив и здрав да е! Късмет и успехи във всичко!

# 17 060
  • София
Много хубаво и лъчезарна дете. На добър път по вода да му върви.

# 17 061
На добър път!
LemonDesi, 🙏🏻

# 17 062
LemonDesi, да е жив и здрав Марти! Да имаш много поводи да се гордееш с него, да ти носи радост.🍀
Поема по нов път, нека му носи усъвършенстване и успехи! Да е все така засмян и хубав👏
Светъл да е пътя и на майка ти! Моите съболезнования. Дано по- скоро намериш утеха от болката от загубата й.
Както вече е написано, тя ви вижда. Молете се за нея🙏

# 17 063
Съболезнования за майка ви!

Прекрасен младеж! Желая му късмет и успех!

# 17 064
Съболезнования и от мен. Sad

Младежът е страхотен! Много успехи занапред!

За хората си мисля и за това колко ниско би могъл да паднеш за нещо страшно тривиално и глупаво, буквално пирова победа.
Явно ми се спука балона и сблъсъка с реалността ми дойде доста сурово.

# 17 065
  • София
Атеизмът е религия и няма по-големи фанатици от атеистите.

Понеже темата започна от научната фантастика, а форумец каза, че се чуди за бъдещето на Земята и колонизирането на нови планети, аз лично свързах изказването на катерица не с религия, а с изгорена от замърсяванията планета и с факта, че новите апарати и телескопи вече откриват планети със следи от вода - бъдещето реално се знае, просто защото това правим и това целим в момента.

А самата не си помислих за религия, а  съм вярваща.  Grinning

Но понеже и вие атеистите сте фанатици, направо скочихте на нож.

Да разбирам ли, че ако някой заяви в тази тема, че /хипотетично твърдение, към момента никой не го твърди/ "няма Господ и Дявол, Библията е научна фантастика, чиято достоверност е удобна лъжа, спестяваща на учените нуждата да се обясняват с вярващите, а и е удобна на църквата, която може и да си плаща за изследвания, доказващи така наречените факти", християните в темата /които, естествено, въобще не са фанатици/ ще поклатят глава, ще си помислят "негова си работа" и въобще, ама въобще няма да тръгне такъв спор, че даже и модераторите да се намесят?

Съветвам силно вярващите да заложат на повече смирение и по-малко намеса в чуждите работи под какъвто и да било предлог! Пък да видим дали "лошите" атеисти ще ви тормозят и тогава!

# 17 066
  • Пловдив
Аз всъщност не съм атеист. Аз съм агностик. Двете понятия се бъркат. Била съм атеист, в момента, на зрели години съм агностик.

Мнението ми е, че не знам и не ме интересува има ли бог, с малка буква. Не ме интересува как се казва - Саваот, Аллах, Буда или как се казват неговите пророци. Дали има много богове - древноримските, древнгръцките, индийските божества. Тези неща мен не ме засягат.

Освен това - ако случайно има бог/богове, от мен да знае - той е гаден кучи задник. И не защото бог е мъж или жена, може и да женски да е, но защото граматически правилно на български език е бог да е в мъжки род.

# 17 067
Не знам кой в какво вярва, или не вярва, но за всички, които са изоставили/изхвърлили домашни любимци желая най-тежко възмездие.
Мисля си колко жесток и безсърдечен може да бъде един индивид, да качи в колата куче, което сам е взел за домашен любимец и да го изхвърли в пустошта, беззащитно и в пълен ужас, самО ...

# 17 068
Тези,които оставят на улицата домашни любимци,не го правят със зла умисъл,а защото поради някакви причини,вече не могат да ги гледат. Нямат пари за храна,например.
Спокойно,кучетата,котките и прочие са животни все пак,и след време се адаптират към живота на свобода.

# 17 069
Преди време някой беше оставил зайче в клетка, бележка и 10 лева. И аз мисля, че повечето хора имат проблем с грижата и затова ги оставят. Сигурно и на тях не им е лесно да вземат това решение.

Мен пък ме дразнят псевдо загрижените. Паркинга ни, на нашата сграда си е, всяка сутрин е миниран от куче от съседната кооперация. Животинката не е виновна, виновна е стопанката, на която желанието и мерака й стигат, колкото да го свали на 5 метра от входа им и я мързи да му изчисти. Такъв човек в един момент вероятно решава, че не иска да се занимава и маха любимеца.
Сега се оказва, че мнението ми е разнопосочно…

Общи условия

Активация на акаунт