Лидл 100- Таблетки тук, таблетки - там. Тоалетна без таблетки - голям срам.

• 98 630
  • 768
  •   1
Отговори
# 645
Кайма имам официална забрана да купувам от Лидл - на мъжО му мирише странно. Според него - на стара лой  Confused

Ай ся....прасчо не ще да е бил първа младост, кво толкова. То не пише, че е от младо прасенце Mr. Green
Претенции Crossing Arms

# 646
  • София
Аз пък много им харесвам каймата. Вземам предимно смес, Стара планина. Правя кюфтета, руло Стефани, сърми... Чудесна е.

# 647
  • Пловдив
Тези,които търсят всякакви бързоизчезващи перфоратори,шевни машини и т.н  в олх и в базар.бг има хора,които като им гледам обявите само с това се занимават-да продават лидлски ел.неща  Mr. Green ,проверете там,ако не сте се сетили,разбира се  Blush.Не знам каква е разликата в цената,понеже не са ми трябвали и изобщо не съм си направила труда да огледам  Laughing

# 648
Тези,които търсят всякакви бързоизчезващи перфоратори,шевни машини и т.н  в олх и в базар.бг има хора,които като им гледам обявите само с това се занимават-да продават лидлски ел.неща  Mr. Green ,проверете там,ако не сте се сетили,разбира се  Blush.Не знам каква е разликата в цената,понеже не са ми трябвали и изобщо не съм си направила труда да огледам  Laughing

Ето защо изчезват , еййй, това българинът е голям....... Мерси за инфото , наистина не съм се сетила да търся изчезващите стоки там  #Crazy

# 649
  • В градината...
Аз съм много доволна от платната за рисуване - купих си голям  блок с нарушена опаковка за 11лв.
И от боичките в дървена кутия си взех, както и от тези от миналата седмица.

# 650
  • Вестерос
Да, не става, не мога да ги тикна между радиатора и стената

Скрит текст:
Поразрови се в интернет, има и български с тънки метални държачи, такъв съм си взела за стенния конвектор.
В Пловдив ги има в Маркита.
Мерси  bouquet

# 651
Аз веднъж се излъгах да купя от такъв търговец от OLX, дойде в разкъсан кашон, с касова бележка от лидл изгежда е връщан и не работеше безупречно. Не се подлъгвайте да купувате от такива търговци.

# 652
Аз влизам да похваля ножовете от миналата седмица, тези х 5,99лв. Направо ме е яд, че не взех два или три.

Тази седмица май нищо не си харесах.  Blush

# 653
Аз влизам да похваля ножовете от миналата седмица, тези х 5,99лв. Направо ме е яд, че не взех два или три.
+1 Глас за ножовете! И при мен е така . От както ги купих само тях  ползваме в къщи.

# 654
Хм....да внимавате с тези ножове, че нали знаете ....

..последните думи, които чиракът в кухнята чул, идвали от готвача и били:
- Момче, я дръж този нож...

.......... Rolling Eyes Rolling Eyes

# 655
Искам да питам в Лидъл продават ли плодов пай,че малкия гледа на едно детско и поиска  и ние да си направим  Shocked.Добре ама мама като не е правила досега ........... Embarassed

# 656
Мисля че има ябълков паи замразените неща и съм слушала от една влогърка че е хубав. Гледах го вчера че е при замразените неща/

# 657
  • Някъде на път....
При нас пък в събота нямаше вафли, или не съм ги видяла, а уж гледах внимателно  Sad
Кайма имам официална забрана да купувам от Лидл - на мъжО му мирише странно. Според него - на стара лой  Confused
Гледах синия нож, но не го взех, защото ми се стори, че дръжката е неудобна.
И аз за ножа се позамислих точно заради дръжката....  Thinking

# 658
Мисля че има ябълков паи замразените неща и съм слушала от една влогърка че е хубав. Гледах го вчера че е при замразените неща/
Благодаря,ще погледна довечера.Иначе да кажа за прочутите таблетки за тоалетна-слагах две вечери подред и нямаше никаква разлика. Crossing Arms Crossing Arms

# 659
Скрит текст:
Ами....за мокет абсурд според мен да става. Само за лехи трохи е...доколкото помня стари коментари.
Абе май не са пускали баш такова, понеже това е 2 в едно- демек и мете и мие като моп, или?

Това масло
Скрит текст:
, ирландско., несолено, добро ли е?

Тази захар кафява ли е наистина или е боядисана
Скрит текст:
Мисля да зареждам с голдеса крем сирене  и милбона плодови млека /идват ми една идея малко по сладки, но ще го преживея/.
Полу-сушилникът за дрехи, който се закача- някой има ли го, здрав ли е? Свърших с въпросите  bowuu
Захарта на Сладея преди години беше боядисана, имаше бучки с бяло в средата.. В последните години взимам само Демерара, в Лидл не съм виждала.

Маслото и на мен не ми допадна заради дъх на маргарин, и на вкус така се усещаше, особено мазнеещо някак, нетипично за кравето масло.

Нил, горещи благодарности bouquet  за споделеното, че в Търново има уреди за плитки - обадих се на националния, изненадах ги с информацията, но потвърдиха и чакам тези дни да ми прехвърлят една в нашия магазин  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт