Лидл 100- Таблетки тук, таблетки - там. Тоалетна без таблетки - голям срам.

• 98 621
  • 768
  •   1
Отговори
# 660
  • Някъде Там
Някой мнение за стълбата, която е тази седмица ?

# 661
Някой да е виждал изостанали от четките за изправяне на коса???

# 662
  • София
Някой мнение за стълбата, която е тази седмица ?

Имам я и е страхотна,определено си заслужава.

# 663
Нил, горещи благодарности bouquet  за споделеното, че в Търново има уреди за плитки - обадих се на националния, изненадах ги с информацията, но потвърдиха и чакам тези дни да ми прехвърлят една в нашия магазин  Crazy
Дали все още има такива уреди за плитки в Търново или някъде другаде? По телефона ме отрязаха.

# 664
И аз се обаждах за уреди и мен ме отрязаха. Crossing Arms Казаха, че в бг мама подава фалшива информация и това били долни инсинуации. Naughty Joy Joy Joy

# 665
Скрит текст:
Ами....за мокет абсурд според мен да става. Само за лехи трохи е...доколкото помня стари коментари.
Абе май не са пускали баш такова, понеже това е 2 в едно- демек и мете и мие като моп, или?

Това масло
Скрит текст:
, ирландско., несолено, добро ли е?

Тази захар кафява ли е наистина или е боядисана
Скрит текст:
Мисля да зареждам с голдеса крем сирене  и милбона плодови млека /идват ми една идея малко по сладки, но ще го преживея/.
Полу-сушилникът за дрехи, който се закача- някой има ли го, здрав ли е? Свърших с въпросите  bowuu
...
Нил, горещи благодарности bouquet  за споделеното, че в Търново има уреди за плитки - обадих се на националния, изненадах ги с информацията, но потвърдиха и чакам тези дни да ми прехвърлят една в нашия магазин  Crazy
Можеш да постнеш снимка, да видим реално какви плитки прави. Аку тъ и срам, можи и на лични.. Hug

# 666
  • Бургас
И аз се обаждах за уреди и мен ме отрязаха. Crossing Arms Казаха, че в бг мама подава фалшива информация и това били долни инсинуации. Naughty Joy Joy Joy
Стига бе  Joy

Такаааа, ми купих аз кайма, ще видим довечера дали сгреших.
Таблетки за кафемашина бяха заредили (нямаше миналата седмица). Взех, ама на цена 0,99 лв., имам спомен че бяха по-евтини, ама може и да се заблуждавам.
Раница на Макуин имаше само една, гледах, гледах, пък я взех. Реших, че мен е чакала. Памперси нямаше  Crazy
От намалените неща дребчо намаза два чорапогащника за 6,50 лв., същите гледам пускат в четвъртък, ама по 4 лв. бройката, явно наистина изостават доста дрехи вече. И аз не съм очарована от качеството в последно време.
Универсалните мокри кърпички не бяха ли около 2,50 лв. Сега са по 2,69 лв. Ей, много съм почнала да се заглеждам в цените май  Sad

# 667
  • София
Мдаааа, бавно и полека си растат нагоре цените..... Вчера в Овча купел имаше от всичко - фолио, вафли..... купих органайзер за седалка за кола, броколи, пъстърва, сирене..... и една тиква цигулка, че по другите магазини вече няма тикви. Да похваля един сироп, който купувам за пореден път, в стъклени шишета, разрежда се , има 2 вида - вишна и малина, приятни са на вкус.
Италианската седмица и на мен ми е любима  Heart Eyes

# 668
Момичета ,мнение за led лампите ,че при нас свършиха и даже не ги видях?

# 669
  • Пазарджик
Дали все още има такива уреди за плитки в Търново или някъде другаде? По телефона ме отрязаха.
В Пазарджик в събота имаше две .

# 670
И при нас имаше вафли, та заредих доволно и двата вида.
Взех от чушките Халапеньо, лютите наденички, топенето сирене и от тортилите, последните много ми харесаха и днес смятам да се разходя до магазина за още.

Mалко спам, моля за извинение.
Ивексче, ти нали си в щатите, как пазариш от нашия Лидъл... newsm78

# 671
Онлайн. Joy

Шегичка, в България сме до май месец.
Скрит текст:
Прибрахме се миналата година лятото заради работата на мм.

# 672
Онлайн. Joy

Скрит текст:
О, супер. Много се радвам, че сте тук ,макар и за кратко. Hug
Enjoy!

Лидъл не може да се сравни с Уолмарт, но пак с ие приятничко да пазаруваш в нашенски супермаркет.

# 673
  • Beyond the stars
Онлайн. Joy

Скрит текст:
О, супер. Много се радвам, че сте тук ,макар и за кратко. Hug
Enjoy!

Лидъл не може да се сравни с Уолмарт, но пак с ие приятничко да пазаруваш в нашенски супермаркет.

Ето http://www.investor.bg/sasht/337/a/lidl-planira-da-otvori-pyrvii … z-liatoto-234110/
Та и в САЩ ще можете да се включвате към Лидълския пазар  Mr. Green Mr. Green

# 674
  • оттам, откъдето започва България
 Peace Извадка от статията: "Ройтерс посочва, че Lidl и Aldi вече разтърсиха британския сектор на веригите супермаркети, като оказаха натиск върху местните компании да понижат цените."  Thinking В БГ няма как да стане, поне не и с тези цени, които ни предлагат.

Общи условия

Активация на акаунт