Лидл 100- Таблетки тук, таблетки - там. Тоалетна без таблетки - голям срам.

• 98 630
  • 768
  •   1
Отговори
# 630
  • Вестерос
Аз съм много разочарована, сушилника не пасна на радиаторите ми  Confused Cry Cry Но мисля да не го връщам, може да му измисля място занапред.

# 631
  • Beyond the stars
Някой питаше за фолиото - в Лилд на Стамболийски (Западен парк) имаше доста от всички десени - грабнах бяло и на звездички  Blush за пролетни проекти.

Сладкото от горски ягоди на новата марка нещо ми е твърде изкуствено за цената му.  Peace

Аз. ММ взе от там точно бяло  Simple Smile
Язък за сладкото. Днес купих. Не знам кога ще го пробваме, но съставът е доста изчистен.

Тъкмо да дадеш и ти мнение, че аз съм малко разглезена с едни домашни сладка  Laughing

# 632
  • София
Имам поръчка за раница с МакКуин  Simple Smile Днес не можах да сколасам,  дали ще намеря утре ... Дано!

# 633
Аз съм много разочарована, сушилника не пасна на радиаторите ми  Confused Cry Cry Но мисля да не го връщам, може да му измисля място занапред.
Пробва ли да ги регулираш? Колко са широки радиаторите ти?

# 634
  • shumen
И аз май ще купувам раница с Маккуин.

# 635
  • Вестерос
Да, не става, не мога да ги тикна между радиатора и стената

# 636

Аха, ясно. Жалко. Освен да ги ползваш на парапета на балкона.  Peace

# 637
  • Вестерос
Клоня да го запазя  bouquet

# 638
  • Бургас
Каймата хубава ли е? Никога не съм купувала от Лидл. newsm78

# 639
Каймата хубава ли е? Никога не съм купувала от Лидл. newsm78
Зависи от партидата. Аз купувах предимно по стандарт"Стара планина", веднъж нещо не ни хареса. Напоследък купувам от месарницата месо и ми го мелят на място.

# 640
Не взех електричната метла след вашите негативни отзиви. Голям ми е проблем, детето постоянно ръси..
Затова пък ходих два пъти за чаршафи с ластик, пробвах става и се върнах. Сега съм горд собственик на 3 броя..
Цял час търсих вафлите със слънчогледов тахан, направо ми течаха лиги след ващи препоръки, в крайна сметка намерих 3 последни, но не ми допаднаха, не са по моят вкус. Вечерта отново бяха заредили.
Детето много хареса мини пиците за първи път ги купувам, глътна ги на екс, но нещо май не са ми много изгодни, дано ги видя намалени...

# 641
  • Асеновград

Скрит текст:
Поразрови се в интернет, има и български с тънки метални държачи, такъв съм си взела за стенния конвектор.
В Пловдив ги има в Маркита.

# 642
Аз малко се разочаровах от шведските кюфтенца. Вкусни са, меснати са, не се свиха или нещо, но просто не са като на Икеа. Доколкото това може да бъде кусур, разбира се.

Иначе взех вчера слайсове - от промоционалните и от тези с халапеньо, халапеньо, едам (последният) маседам, масло. Доволен пазар. Не обърнах внимание дали има още пуешко, но дано. Иначе вафли с локум и халва - колкото душа иска  Laughing

# 643
И при нас имаше вафли, та заредих доволно и двата вида.
Взех от чушките Халапеньо, лютите наденички, топенето сирене и от тортилите, последните много ми харесаха и днес смятам да се разходя до магазина за още.

# 644
  • Перник
При нас пък в събота нямаше вафли, или не съм ги видяла, а уж гледах внимателно  Sad
Кайма имам официална забрана да купувам от Лидл - на мъжО му мирише странно. Според него - на стара лой  Confused
Гледах синия нож, но не го взех, защото ми се стори, че дръжката е неудобна.

Общи условия

Активация на акаунт