КРУИЗИ /Тема 9/

• 102 076
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
Блед, красота... Hug Непременно ще се пробват най-малко за кафенце!  Heart Eyes
За Атина мисля автобус Hop on hop off, че ходи до пристанището и направо на центъра...  Имаме приятели в Атина, може да ни вземат ако са свободни, също е вариант...
Само за Олимпия остава, може и корабна екскурзия да вземем, аз харесвам обслужването от кораба, не веднъж сме ходили с тях... То както казваш доста формалности има за колата под наем, а и цената за един ден не е оправдана... Wink

За Сплит и Котор, като гледам май сами ще се разхождаме, не са много големи и пръснати забележителностите, ти как мислиш? newsm78

# 466
  • Sofia
За Олимпия няма смисъл от корабна екскурзия.
Пред изхода от пристанището са автобус до автобус за 10 евро отиване и връщане.
Освен ако не държите на обяснения от екскурзовод, но то всичко си е описано по табелите с карти на самото място.

# 467
Много ви благодаря и се извинявам, че ви питам за неща които сте коментирали. Ако ми кажете горе-долу къде да търся информацията, която сте дали за този круиз много ще ме улесните.

# 468
Според вас да си носим ли плажни кърпи?

# 469
От днес са в продажба маршрути на MSC WINTER WAVES 2017/2018 има много хубави предложения при българските агенции. Новото сега - има включени в цената на круиза напитки на обяд и вечеря. Цените започват от 299 евро без пристанищни за Кариби с Опера.

# 470
От днес са в продажба маршрути на MSC WINTER WAVES 2017/2018 има много хубави предложения при българските агенции. Новото сега - има включени в цената на круиза напитки на обяд и вечеря. Цените започват от 299 евро без пристанищни за Кариби с Опера.
А с полет има ли?

# 471
  • Пловдив
А с полет има ли?
Здравей, блу сийс предлагат с полет на круизната компания от Мадрид или Париж(780 евро, Мадрид и 840 париж)

# 472
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
На коя агенция гледаме?

# 473
Какво значи EC Classic  кабина

# 474
А с полет има ли?
Здравей, блу сийс предлагат с полет на круизната компания от Мадрид или Париж(780 евро, Мадрид и 840 париж)
На мен пък ми отговориха от друга агенция, че няма полет с тази цена. А тя е много добра 299 евро с Опера. Тогава остава вариант да букнем круиза пък после БЛЕД ДА ПОМАГА С ПОЛЕТИТЕ!!!

# 475
  • София
Блед, красота... Hug Непременно ще се пробват най-малко за кафенце!  Heart Eyes
За Атина мисля автобус Hop on hop off, че ходи до пристанището и направо на центъра...  Имаме приятели в Атина, може да ни вземат ако са свободни, също е вариант...
Само за Олимпия остава, може и корабна екскурзия да вземем, аз харесвам обслужването от кораба, не веднъж сме ходили с тях... То както казваш доста формалности има за колата под наем, а и цената за един ден не е оправдана... Wink

За Сплит и Котор, като гледам май сами ще се разхождаме, не са много големи и пръснати забележителностите, ти как мислиш? newsm78

За Hop on hop off Атина да се пазариш за 10 евро, става.

Олимпия, както ти казах варианти много. Трябва да избираш само транспорт или всичко организирано.

Да, точно така за Сплит и Котор, сами.

Какво значи EC Classic  кабина

EC класическа кабина прозорец
EP Premium кабина прозорец
IC класическа вътрешна
IP Premium вътрешна
BC класическа балкон
BP Premium балкон
и т.н.

------------
----------
На мен пък ми отговориха от друга агенция, че няма полет с тази цена. А тя е много добра 299 евро с Опера. Тогава остава вариант да букнем круиза пък после БЛЕД ДА ПОМАГА С ПОЛЕТИТЕ!!!

Пуснах тази промоция днес ??? Още ги няма всички цени, ще излязат.

В момента има до Куба € 125.99 в посока. Аз летях скоро за € 149,99.
Вчера имаше от Кьолн две посоки 275 евро.
Но трябва съвпадение с датите на круиза, което не винаги се получава.

Много ви благодаря и се извинявам, че ви питам за неща които сте коментирали. Ако ми кажете горе-долу къде да търся информацията, която сте дали за този круиз много ще ме улесните.
Цитат на: бабата в ср, 10 май 2017, 13:38
Моля, за вашите впечатления от MCS Orchestra- Барселона, Аячо, Рим, Ла Специя, Генуа, Кан, Палма, Барселона.
Благодаря

Не се извинявай...Има, ама няма време за търсене...
Примерно...

Рим Civitavecchia
Трансфер

Барселона

Аячо, Корсика

Генуа
и т.н.

Прочети темите ако можеш, ще са ти много полезни.
Каквото намериш добре. Ако нещо те интересува друго, задавай конкретен въпрос. Не общ...
Кога ти е круиза ?

И един личен подарък от мен...

MSC ORCHESTRA

Последна редакция: чт, 11 май 2017, 00:27 от Bled

# 476
  • Sofia

Няма нужда, раздават на дека.

# 477
  • София

Няма нужда, раздават на дека.

Кърпите на корабите са като храната-никога не свършват.
Има предостатъчно. Сменят се непрекъснато, дори по два пъти на ден.
Компаниите процедират по различен начин. Кърпите за басейна в повечето случаи са до него, както е казано.
При определено плажни дестинации със слизане от кораба се оставят кърпи в каютата/или се дават при излизане/ за плаж извън кораба. Носите и връщате.
Това не се прави от всички компании, но над средно ниво да...
Да не говорим колко кърпи отиват за фигури, които също са на ваше разположение...

# 478
Bled, може ли да споделиш къде гледаш тези цени за Хавана? Може и на лични. Благодаря!

# 479
Благодаря ви за отговорите,супер сте 🤗🤗🤗😘

Общи условия

Активация на акаунт