СМГ "Паисий Хилендарски" - тема 5

• 112 121
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
Май повечето новорегистрирани не четат правилата, с които се съгласяват при регистрацията си.

6. Спамът, флудът и "чатът" са забранени
Спам - оф-топици, рекламни съобщения и др.
Флуд (flood - наводнение, потоп) - заливане на форума и темите с безсмислени, едносрични и/или повтарящи се постинги, в това число последователни публикации от един и същ потребител, без между тях да има други отговори. При нужда да добавите информация към предишния си отговор, моля, използвайте функцията за редакция.

Скрит текст:
Изключително дразнещо е, при няколко появявания на темата в " нови отговори",  да видиш, че някой бълва последователни мнения, при положение, че може просто да редактира.Само преди ден-два имаше същия случай в темата.

# 571
Ето това е духът на СМГ! Тези учителки, които не се страхуват да застанат с името си и да възроптаят срещу несправедливостта. Такива хора могат да бъдат пример за подражание. Истински будители, с които се гордеем. Ние не искаме да възпитаваме послушковци и страхливци.  Искаме децата ни да са такива като техните преподаватели-истински.

Едни подписват смело петициите, други проявяват творческото си перо, защото СМГ има разнородни таланти и сред учителската общност.

https://skitmedia.wordpress.com/2017/07/12/%D1%81%D0%BC%D0%B3-evil-incorporated/

Четиво за размисъл.

# 572
Скрит текст:
Линка Минчева и Румяна Караджова, подписали петицията, дали са г-жа Минчева и г-жа Караджова от телефонните интервюта на Директора? Open Mouth Едва ли...Wink
       И аз мисля, че някой злоупотребява с имената им, те нямат нужда да подписват петиции, имат възможност за пряк контакт за да изкажат мнението и позицията си.
Никой не злоупотребява, те са си лично. И не са само те.
Освен  Б.Георгиев (БЕЛ) има ли и други учители ?

# 573
  • sofia
Скрит текст:
Линка Минчева и Румяна Караджова, подписали петицията, дали са г-жа Минчева и г-жа Караджова от телефонните интервюта на Директора? Open Mouth Едва ли...Wink
       И аз мисля, че някой злоупотребява с имената им, те нямат нужда да подписват петиции, имат възможност за пряк контакт за да изкажат мнението и позицията си.
Никой не злоупотребява, те са си лично. И не са само те.
Освен  Б.Георгиев (БЕЛ) има ли и други учители ?
   Понеже Черна станция ми обърна внимание ги попрегледах, видях и Ани Илиева и Джевалеков - математици. Сигурно има и други, но тези съм чувала, понеже ние сега се вливаме в редиците😃

# 574
  • София
Всички Те- са си самите Те! Видяхме и някои от тях по телевизията пред Инспектората.  Те подкрепят колегите си и това е най-нормалният човешки акт. Има и много много други достойни Хора, заради които СМГ е това,  което е.

Последна редакция: чт, 13 юли 2017, 23:35 от jenap

# 575
  • sofia
http://www.btv.bg/article/shows/lice-v-lice/ochakvate-li-protest … dat-rezultat.html                                 Днес, по Нова ТВ, Петя Тодорова пред Цветанка Ризова.

# 576
Който е съгласен със свикването на Общо събрание на Училищното настоятелство, нека подкрепи предложението ми тук- https://www.facebook.com/groups/52560553858/permalink/10155212241198859/
Благодаря!

# 577
Уважаема Севдалина,
При какъв дневен ред предлагате да протече събранието и уверена ли сте, че този дневен ред е в неговите правомощия?

# 578
Съюз на математиците в България
https://www.facebook.com/BulgarianMath/?hc_ref=ARSQ_-7cfRkkhENJD … w7KxE&fref=nf

ПИСМО ДО МОН, относно Националния кръг на Международното математическо състезание „Европейско кенгуру“
https://www.facebook.com/notes/union-of-bulgarian-mathematicians … /682072125328702/

Последна редакция: пт, 14 юли 2017, 15:52 от One of you

# 579
Уважаема Севдалина,
При какъв дневен ред предлагате да протече събранието и уверена ли сте, че този дневен ред е в неговите правомощия?

Подценявате ме, ако считате, че не съм проверила правомощията. Цитирала съм конкретните членове. Не дневният ред би възпрепятствал провеждането на Общо събрание, а желанието на Съвета то да се случи. Иначе няма как да си обясня, защо продължава да се игнорира правото на всеки член на Настоятелството да има координати за връзка с останалите членове.

# 580
Скрит текст:
Съюз на математиците в България
https://www.facebook.com/BulgarianMath/?hc_ref=ARSQ_-7cfRkkhENJD … w7KxE&fref=nf

ПИСМО ДО МОН, относно Националния кръг на Международното математическо състезание „Европейско кенгуру“
https://www.facebook.com/notes/union-of-bulgarian-mathematicians … /682072125328702/

Предлагаш ни да им пишем? Питам, защото нищо ново не виждам на страницата им във ФБ и по тази причина не разбирам защо си постнала този линк.
Това писмо също не е новост, а и не обяснява нищо. Не отговаря на най-важния в случая въпрос – Има ли  документ – протокол, който е предоставен официално на единствената легитимна Национална комисия, и кога? Нито една комисия не е длъжна да търси по сайтове резултати и класирания. Има си процедура и тя трябва да бъде спазена.
Мълчанието на СМБ продължава. Няма официално становище за последните събития в СМГ, които всъщност са следствие от войната в математическите среди и основна заслуга за тях има новоизбраният им член на УС. Подкрепят ли го в случая, разграничават ли се от действията му, които уронват и престижа на СМБ?

# 581
# 582
Скрит текст:
Предлагаш ни да им пишем? Питам, защото нищо ново не виждам на страницата им във ФБ и по тази причина не разбирам защо си постнала този линк.
Това писмо също не е новост, а и не обяснява нищо. Не отговаря на най-важния в случая въпрос – Има ли  документ – протокол, който е предоставен официално на единствената легитимна Национална комисия, и кога? Нито една комисия не е длъжна да търси по сайтове резултати и класирания. Има си процедура и тя трябва да бъде спазена.
Мълчанието на СМБ продължава. Няма официално становище за последните събития в СМГ, които всъщност са следствие от войната в математическите среди и основна заслуга за тях има новоизбраният им член на УС. Подкрепят ли го в случая, разграничават ли се от действията му, които уронват и престижа на СМБ?

Ами г-жа Тодорова обяснява защо е такъв вида на първия подписан протокол, казва следното около 3:30 мин. от интервюто: "Работите, съответно точките им (говори за явилите се при СМБ), до мен към този момент не са стигнали като член на национална комисия". Точно и ясно, хайде сега да видим от СМБ дали ще я опровергаят.

Иначе между нейното поведение и аргументация и това на директора от преди няколко дни и дума не може да става за сравнение.

# 583
Скрит текст:

Ами г-жа Тодорова обяснява защо е такъв вида на първия подписан протокол, казва следното около 3:30 мин. от интервюто: "Работите, съответно точките им (говори за явилите се при СМБ), до мен към този момент не са стигнали като член на национална комисия". Точно и ясно, хайде сега да видим от СМБ дали ще я опровергаят.

Иначе между нейното поведение и аргументация и това на директора от преди няколко дни и дума не може да става за сравнение.

Писах си поста преди да гледам интервюто. На мен ми беше ясно, че е така, неведнъж съм го писала, както и ти.
Поведението на СМБ е точно като на г-н Стоянов. Би трябвало сега да се извинят публично и на децата, и на родителите, и на г-жа Тодорова. Ха дано, ама надали! Опитаха се явно да дискредитират комисията, но пък СГ предвиди плановете им и публикува писмо, с което ги приканва да изпратят резултатите. Жалко само, че болшинството родители бяха изманипулирани и повярваха на тези, на които явно не е трябвало да вярват. Това уволнение започна да ми прилича на "партийно" поръчение. Добър сценарий, но преиграха.

# 584

http://www.segabg.com/article.php?id=477026
продължавам да Ви питам заслужава ли личността на госпожата целия този напън
нека някой журналист попита госпожа Тодорова  кой стои зад инициалите В.М.
....за да не падам на нивото на 'дискусията"
говорите и следвате едни майсторки на манипулацията .съдейки по постовете има доста добра организация за тоя маскарад.организирани лелки са се разфучали из форумите..
че и използват фейсбук именуван на името на святото ни училище за дезинформация ..Моля Ви спрете да ни цапате!

Последна редакция: пт, 14 юли 2017, 21:51 от barbauani

Общи условия

Активация на акаунт