СМГ "Паисий Хилендарски" - тема 5

• 112 182
  • 753
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, попитах в темата за курсовете, но не получих отговор и ще си задам и тук един въпрос.
СМГ прави и курсове по "Четене с разбиране" за трети и четвърти клас, водят се от Людмил Попов.
Ясно е, че нямат отношение към приема, но все пак има ли някой идея какво представляват.

# 61
Здравейте, попитах в темата за курсовете, но не получих отговор и ще си задам и тук един въпрос.
СМГ прави и курсове по "Четене с разбиране" за трети и четвърти клас, водят се от Людмил Попов.
Ясно е, че нямат отношение към приема, но все пак има ли някой идея какво представляват.

Нямам идея какво представляват, но за Люси гласувам с двете ръце. Много готин даскал, разчупен, нешаблонен, недогматичен, сигурна съм, че ще им помогне да се научат да мислят и разбират.

# 62
Благодаря Ви.
Това звучи интересно съотнесено към профила на моето дете.

# 63
Не сме при Минчева, но сме трета година в СМГ и от опит мога да кажа, че в нашия набор се е случвало многократно деца, които не са се справили на контролите да отидат сами и да се представят блестящо, но това е напълно нормално. Не мога да си представя, че учителят по математика ще спре нарочно деца с отлични резултати в предварителния подбор за сметка на други, защото целта е да се донесат медали за училището.

# 64
  • София

Синът ми е седмокласник в СМГ. Знам как се борят всеки път на тези квалификации. То са контроли, втори контроли, дузпи, втори дузпи. И да се обвиняват в корупция и връзкарство класираните деца след такава борба, е отвратително.
Досега синът ми не се е класирал веднъж. Беше именно в пети клас на Академик Кирил Попов. Състезанието беше в деня на рождения му ден. Заведох го. Ами не беше сред наградените. Това само по себе си нищо не означава. Имаше класирани ненаградени, както и некласирани наградени. Учителите не гледат в кристално кълбо, за да отгатнат кой реално как ще се справи. Просто действат по правилата. Без изключения.

Последна редакция: пт, 05 май 2017, 12:25 от Tatti

# 65
Напълно подкрепям Ирина!

# 66

И може Иринке, детето ти да не се е класирало в 5 клас за Шумен, но сега е със златен медал.  Hug

Последна редакция: пт, 05 май 2017, 12:25 от Tatti

# 67
  • София
Отсъствах за няколко дни и сега ме зарадва тази новина:
http://smg.bg/news.php?id=594

# 68
# 69
  • София
Поздравления за химика! newsm10
За Минчева мнението си съм го казвала - поклон до земи! bouquet
Тя е един изключително честен и коректен човек и за мен подборът на отбора на СМГ е бил пример за това, как когато има ясни критерии и те се спазват, напрежение между състезателите няма. Но кой знае, може да е имало недоволни, аз да не съм чула...

Скрит текст:
А това, какво са дали на учениците си Учители като Минчева и Симеонов, се осъзнава на един по-късен етап. Когато вече не им преподават. Confused

Последна редакция: пт, 05 май 2017, 12:28 от Tatti

# 70
Много мога да пиша за отборите на г-жа Минчева, особено във възрастова група 5-7 клас на випуск 97, едва ли нещо се е променило... Но това е единственият учител, който на връчването на дипломите започна с думите "А-клас отново по азбучен ред", няма златни медалисти, няма национални шампиони, всички по азбучен ред!!!
Можете да сте благодарни на съдбата, че ви се падна такъв учител на набор 2005!!!

# 71
Най-страхотното лято на Димитър - месец четене по физика и математика
https://www.24chasa.bg/novini/article/6211430

# 72
  • София
Наши ученици с 6 медала от Олимпиада по математика

http://www.dnes.bg/obrazovanie/2017/05/09/nashi-uchenici-s-6-med … matematika.340523

# 73
Нови успехи за учители и ученици от СМГ
http://kanal3.bg/video/11714-Novi-uspehi-za-uchiteli-i-uchenici-ot-SMG

# 74

Здравейте, моето дете 2 години посещаваше този курс. Не я записах сега на третия модул, за да има повече време за подготовката по математика. Тя ми беше изключително сърдита за това. Имайте предвид, че на тези курсове не учат нещата, които са по програмата в училище. Научават се, да мислят, дебатират, разбират и преразказват. Нямат домашни.

Общи условия

Активация на акаунт