СМГ "Паисий Хилендарски" - тема 5

• 112 186
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
Сещам се миналата година колко се колебаех къде да учи голямото дете. А пък преди няколко седмици си говорехме вкъщи дали да не пратим по-малкото да кандидатства за 5-и клас... Много жалко.
Не е жалко. Много деца кандидатстват в 4 и 7 клас в СМГ и по-голямата част от тях не успяват да влязат. На децата по-бързо им минава разочарованието, отколкото на родителите им, които години наред след това се интересуват от СМГ, злобеят и се успокояват, че "добре, че не влезе детето там". Ами не, СМГ е най-доброто училище в България за 5-7 клас и една от най-добрите гимназии за след 8 клас. Факт неоспорим!

# 646
Много грубо, Ezhko! От човек, който предполагам, няма нищо общо със СМГ. Злобата на страничните наблюдатели и няколко аутсайдера си личи.
Много деца кандидатстват в 4 и 7 клас в СМГ и по-голямата част от тях не успяват да влязат. На децата по-бързо им минава разочарованието, отколкото на родителите им, които години наред след това се интересуват от СМГ, злобеят и се успокояват, че "добре, че не влезе детето там".

Два пъти не позна. Хайде пробвай трети път? Чудесата стават тогава  Mr. Green

# 647
Много грубо, Ezhko! От човек, който предполагам, няма нищо общо със СМГ. Злобата на страничните наблюдатели и няколко аутсайдера си личи.
Много деца кандидатстват в 4 и 7 клас в СМГ и по-голямата част от тях не успяват да влязат. На децата по-бързо им минава разочарованието, отколкото на родителите им, които години наред след това се интересуват от СМГ, злобеят и се успокояват, че "добре, че не влезе детето там".

Два пъти не позна. Хайде пробвай трети път? Чудесата стават тогава  Mr. Green
Кое? Аз нищо не се опитвам да отгатна. Това са фактите - бр. кандидатствали, бр. приети, резултати НВО, резултати ДЗИ. Както казва Директорът, ние сме математици и работим с факти. А защо позеленя, само това се чудя?

# 648
А защо позеленя, само това се чудя?

"От завист" Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
 Mr. Green Mr. Green....ох, не мога повече... отивам да си поема въздух:mrgreen: Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 649
  • В офиса
Oтново не позна. Доказваш, че сме взели правилно решение и ме спасяваш от нова грешка. Да се стягаме да изкарваме пари, че видимо и последното читаво ДУ, което не е езиково, е в режим на реанимация. Жалко за децата и учителите. Кой няма интерес от качествено образование в България? Спрете се, за бога, в името на СМГ, че оставяте горчив привкус.

# 650
Нищо му няма на нашето училище, спокойно. Много сте се развълнували за събития, които не засягат вашите деца. Догодина пак ще гледаме резултатите от матурите и ще си говорим дали нашите деца са "горките" или пак ще "утрепят" всички останали с 6-ци. Вижте си темите на вашите училища, че от пребиваване в темата за СМГ, може да сте изтървали нещо важно, което наистина касае вашите деца. И ако наистина имате ценни идеи, приложете ги там, за да имаме по-яка конкуренция. Simple Smile

Последна редакция: сб, 15 юли 2017, 17:05 от Warwick

# 651
Нищо му няма на нашето училище, спокойно. Догодина пак ще гледаме резултатите от матурите и ще си говорим дали нашите деца са "горките". Вижте си темите на вашите училища, че от пребиваване в темата за СМГ, може да сте изтървали нещо важно, което наистина касае вашите деца.
Правилно!!

# 652
  • sofia
Всъщност си има тема за частните училища, както и такава "за" и "против" държавни или частни. Тук темата е друга.

# 653
Всъщност си има тема за частните училища, както и такава "за" и "против" държавни или частни. Тук темата е друга.
Мхм, ама в темата за АК пише за СМГ толкова, колкото и за колежа. В темата за ЧУ - също.

# 654
Защото​ още няма тема "всеки срещу всеки"....Пфу.

# 655
Мхм, ама в темата за АК пише за СМГ толкова, колкото и за колежа. В темата за ЧУ - също.
Наистина ли?! "Не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле ", а ?  Simple Smile

# 656
Скрит текст:
Наистина ли?! "Не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле ", а ?  Simple Smile
От години е така. Информативните теми за частните училища и АК редовно са арена на противопоставяне ЧУ срещу ДУ, АК срещу СМГ...Независимо, че има специална тема за целта, в нея никой не пише.Simple Smile

# 657
Защото​ още няма тема "всеки срещу всеки"....Пфу.
Как да няма? Кой може да те спре да влизаш във всички теми и да драскаш по някой ред срещу всеки в темата. После чакаш отговорите и така...Или само в една тема ще ти е по-удобно?

# 658

Факт!

А Тинкърбел само от добри чувства ви призовава да се спрете. Ама явно главите ви не увират. А новорегистрираният трол сее пумия на воля, а както виждам не само мои, но и други постове са трити.

Хайде кажи си най-накрая болката с В.М. за да ти олекне.

# 659
Скрит текст:
От години е така. Информативните теми за частните училища и АК редовно са арена на противопоставяне ЧУ срещу ДУ, АК срещу СМГ...Независимо, че има специална тема за целта, в нея никой не пише.Simple Smile
Ааа, ясно. Търсят разликата. А то не е като да няма разлика - между 6000 и 12000 на година Simple Smile Пардон, -10 лв за благотворителен концерт в СМГ Wink

Общи условия

Активация на акаунт