СМГ "Паисий Хилендарски" - тема 5

• 112 125
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
   Е да българската телевизия ни е под нивото, чакаме включване от Брюксел Simple Smile

# 631
Във форума съм от 2010 година - не в темата, във форума. Такава злоба у потребител за първи път срещам. Имали сме спорове в различни теми, но това минава всички граници за моите скромни  представи.
Организирана медийна атака. "Разделяй и владей". Свиквайте.

# 632
  • София
Заповедта може да бъде отменена винаги до обжалването й в съда. Отменя се от работодателя, без значение кое физическо лице заема директорската длъжност.
А срок , в който да бъде обжалвана в съда има ли ?
Двумесечен от връчването на заповедта. Чл.358 от Кодекса на труда.

# 633
Във форума съм от 2010 година - не в темата, във форума. Такава злоба у потребител за първи път срещам. Имали сме спорове в различни теми, но това минава всички граници за моите скромни  представи.
наистина организирана група засегнати много умело манипулира и фейсбука на гимнзията ,и този и други форуми.
използват се всички методи за пропаганда.проблема е много сериозен.намесват се деца.постват се линкове с интервюта и подписки.много аморално и безочливо.атаките са организирани .НЕ ВЯРВАЙТЕ НА МАНИПУЛАТОРКИТЕ!!! ИСТИНАТА Е ТОЧНО ОБРАТНАТА !!ДА СПАСИМ НАЙ -ВЕЛИКОТО УЧИЛИЩЕ ОТ ПРЕДАТЕЛИТЕ!!

Последна редакция: сб, 15 юли 2017, 15:03 от barbauani

# 634
Скрит текст:
Заповедта може да бъде отменена винаги до обжалването й в съда. Отменя се от работодателя, без значение кое физическо лице заема директорската длъжност.
А срок , в който да бъде обжалвана в съда има ли ?
Двумесечен от връчването на заповедта. Чл.358 от Кодекса на труда.
Значи няма да се стигне до съд. Очаква ни интересно начало на учебната година. smile3518

# 635
а все пак накрая няма ли някой да я пита Петя кой е В.М. от оня случай с прокуратурата и нагласеното класиране през 2009г.?

Аз за прикуратура не бях чула тогава, но сега си мисля, че даже и да е имало такава намеса едно разследване от страна на прокуратурата (колкото и сериозно да звучи) не значи нищо. Нещо е, ако прокуратирата намери данни за престъпление и ги подаде към съда. Но с нашата прокуратура и то не е кой знае какво, а наистина сериозна рабта имаме вече ако съдът отсъди, че е имало престъпление.

Та ти хубаво намекваш и споменаваш прокуратурата, но има ли някакъв резултат? Ако няма твоето е само заблуждаваща маневра.

# 636
наистина организирана група ...

Организирана акция, а не група...а и ти си част от акцията.
Или е обикновена истерия в твоя случай?

# 637
а все пак накрая няма ли някой да я пита Петя кой е В.М. от оня случай с прокуратурата и нагласеното класиране през 2009г.?

Аз за прикуратура не бях чула тогава, но сега си мисля, че даже и да е имало такава намеса едно разследване от страна на прокуратурата (колкото и сериозно да звучи) не значи нищо. Нещо е, ако прокуратирата намери данни за престъпление и ги подаде към съда. Но с нашата прокуратура и то не е кой знае какво, а наистина сериозна рабта имаме вече ако съдът отсъди, че е имало престъпление.

Та ти хубаво намекваш и споменаваш прокуратурата, но има ли някакъв резултат? Ако няма твоето е само заблуждаваща маневра.
не знам какъв е резултата от проверката на прокуратурата,но смятам ,че може да се попита.истински важното се крие зад инициалите  В.М. в публикацията на пресата от тогава.Драстичен пример за начините и методите на действие на тази ,която сега отново ни заблуждава безпардонно!Представете си каква организирана манипулация е било и тогава .Прочетете статията и нека госпожата отговори на въпроса кой е В.М. и как от 14 точките му са станали 32......Не заблуждавам никой!Боли ме за училището ,умните и добри деца в него и не искам на гърба им аморални хора да правят политики!!
Ако само един журналист зададе въпроса в национален ефир много бързо ще се приключи с целия този цирк.Госпожата ще спре да шантори в сутрешните блокове и да гледа мило.Надявам се поне тогава да изпита неудобство.Всички тези достойни ,но заблудени или принудени да я бранят деца,ще бъдат оставени на мира .

Последна редакция: сб, 15 юли 2017, 15:40 от barbauani

# 638
Във форума съм от 2010 година - не в темата, във форума. Такава злоба у потребител за първи път срещам. Имали сме спорове в различни теми, но това минава всички граници за моите скромни  представи.
наистина организирана група засегнати много умело манипулира и фейсбука на гимнзията ,и този и други форуми.
използват се всички методи за пропаганда.проблема е много сериозен.намесват се деца.постват се линкове с интервюта и подписки.много аморално и безочливо.атаките са организирани .НЕ ВЯРВАЙТЕ НА МАНИПУЛАТТОРКИТЕ!!!ИСТИНАТА Е ТОЧНО ОБРАТНАТА!!ДА СПАСИМ НАЙ -ВЕЛИКОТО УЧИЛИЩЕ ОТ ПРЕДАТЕЛИТЕ!!

Кой кого манипулира??? Като родители на деца, свързани със СМГ и повечето от нас завършили СМГ и различни универитети след това - СМЯТАТЕ ЛИ, ЧЕ СМЕ МАЛОУМНИ, АЛОГИЧНИ И Е ВЪЗМОЖНО НЯКОЙ ДА НИ МАНИПУЛИРА ???  Моля не ни подценявайте !
Пропагандата беше метод използван в минали времена, които за щастие няма да се върнат вече. За какъв морал говорите?  Хората излизат с имената си - имат свое мнение и лична позиция и НИКОЙ не може да им забрани да го изкажат! Ако на някой не му е угодно - да излезе и защити действията и позицията си! В спора се ражда истината...
И престанете да повтаряте и качвате разни публикации и журналистически сензации от преди 7 години, говорим за действия сега - нали сега г-жа Петя Тодорова е "уронила престижа" на СМГ? За тези години колко е дала на учениците и СМГ - това без значение ли е?
От 2009/2010 г. до сега как пък не се намери друг, който да плюе по нея както го правите вие? 
Писанията ви ще настроят дори незапознатите и незаинтересованите от темата срещу вашата позиция!

# 639
С изумление констатирам, че няколко мои публикации в подкрепа на П. Тодорова от тази сутрин, са изтрити. Започвам да си мисля, че ръката на barbauani е доста дълга, щом неговите малоумщини за В.М, П.Т., С.Г. и прочее са запълнили последните страници и стоят непокътнати.

# 640
използват се всички методи за пропаганда.проблема е много сериозен.намесват се деца.постват се линкове с интервюта и подписки.много аморално и безочливо.атаките са организирани .НЕ ВЯРВАЙТЕ НА МАНИПУЛАТТОРКИТЕ!!!ИСТИНАТА Е ТОЧНО ОБРАТНАТА!!ДА СПАСИМ НАЙ -ВЕЛИКОТО УЧИЛИЩЕ ОТ ПРЕДАТЕЛИТЕ!!

Кой кого манипулира??? Като родители на деца, свързани със СМГ и повечето от нас завършили СМГ и различни универитети след това - СМЯТАТЕ ЛИ, ЧЕ СМЕ МАЛОУМНИ, АЛОГИЧНИ И Е ВЪЗМОЖНО НЯКОЙ ДА НИ МАНИПУЛИРА ???  Моля не ни подценявайте !
Пропагандата беше метод използван в минали времена, които за щастие няма да се върнат вече. За какъв морал говорите?  Хората излизат с имената си - имат свое мнение и лична позиция и НИКОЙ не може да им забрани да го изкажат! Ако на някой не му е угодно - да излезе и защити действията и позицията си! В спора се ражда истината...
И престанете да повтаряте и качвате разни публикации и журналистически сензации от преди 7 години, говорим за действия сега - нали сега г-жа Петя Тодорова е "уронила престижа" на СМГ? За тези години колко е дала на учениците и СМГ - това без значение ли е?
От 2009/2010 г. до сега как пък не се намери друг, който да плюе по нея както го правите вие? 
Писанията ви ще настроят дори незапознатите и незаинтересованите от темата срещу вашата позиция!
Да!Уронила е престижа и тогава!И то как!

# 641
Като родители на деца, свързани със СМГ и повечето от нас завършили СМГ и различни универитети след това - СМЯТАТЕ ЛИ, ЧЕ СМЕ МАЛОУМНИ, АЛОГИЧНИ И Е ВЪЗМОЖНО НЯКОЙ ДА НИ МАНИПУЛИРА ???  
Съвсем определено смятам така за ВАС (ако приемем на доверие, че ВАШЕТО дете учи в СМГ)
Моля не ни подценявайте !
Дали това въобще е възможно? Какво конкретно сте направили ВИЕ за СМГ, по което да Ви оценя?
Пропагандата беше метод използван в минали времена, които за щастие няма да се върнат вече.
Искрено ме развеселихте! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
За какъв морал говорите?  
За този морал, който диктува, първо да се даде, а после да се иска. Морал служещ на ОБЩОТО благо, а не само на тесните Ви, късогледи интереси.
Хората излизат с имената си - имат свое мнение и лична позиция и НИКОЙ не може да им забрани да го изкажат!
А, що пък...плямпайте си на воля... Помеждудругото - къде е Вашето име?
В спора се ражда истината...
...когато и двете страни я търсят, вместо тъпо и упорито да повтарят своята гледна точка, глухи за всички останали такива...
нали сега г-жа Петя Тодорова е "уронила престижа" на СМГ? За тези години колко е дала на учениците и СМГ - това без значение ли е?
Светът е черно-бял само за агитките на футболните отбори (и то след няколко бири)

Последна редакция: сб, 15 юли 2017, 15:50 от Ezhko

# 642
  • В офиса
Не, barbauani е СГ, за това бълва толкова гадости за единица време, за да си помислим, че е АС и така да го дискредитира. А скандалът с ПТ е за да се отвлече вниманието на обществото кой ще бъде поканен да запълни местата от новата паралелка. Получи се конспирационен трилър с елементи на трагикомедия. Жалко. Сещам се миналата година колко се колебаех къде да учи голямото дете. А пък преди няколко седмици си говорехме вкъщи дали да не пратим по-малкото да кандидатства за 5-и клас... Много жалко.

# 643
Много грубо, Ezhko! От човек, който предполагам, няма нищо общо със СМГ. Злобата на страничните наблюдатели и няколко аутсайдера си личи.

# 644
Сещам се миналата година колко се колебаех къде да учи голямото дете. А пък преди няколко седмици си говорехме вкъщи дали да не пратим по-малкото да кандидатства за 5-и клас... Много жалко.

Подобно и при мен Тинкърбел. За щастие при мен колебанието беше дали да оставя там малкото...И е наистина жалко за оставащите разкошни учители и умни деца в СМГ.

Общи условия

Активация на акаунт