MAC & Sephora - 39 тема

• 89 545
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
МАС и бутиците на Ести дали ще се включат с някое намаление?  newsm78 За Дъглас, Бюти зоун и Сефора разбрах.
В Сефора ще има отстъпка от 20 процента на всички парфюми 06 - 09, но не разбрах дали важи само за клиенти с карти/получили смс Peace

# 661
  • София
МАС и бутиците на Ести дали ще се включат с някое намаление?  newsm78 За Дъглас, Бюти зоун и Сефора разбрах.

Имам мейл за Есте - 20% намаление в бутиците от 6-ти до 9-ти на Есте, Клиник, Том Форд и т. н.

# 662
  • Пловдив
И Феери - Стара Загора обявиха 20% от 6-ти до 8-ми април на всичко  Heart Eyes , което не е намалено предварително.  Hug

Да, толкова са. Peace
Мисля, че Ел беше писала в блога си.
Дааа, точно там четох хубаво ревю за олиото!

И аааааз. Много мой продукт  Heart Eyes. Направо го отнасям, че и аз не харесвам мицеларни води.

# 663

Имам мейл за Есте - 20% намаление в бутиците от 6-ти до 9-ти на Есте, Клиник, Том Форд и т. н.
Тралала кой ще отнесе glamglow? Embarassed
Много обичам намаления, така се самозалъгвам, че харча по - малко  Mr. Green а всъщност май е точно обратното!

# 664
 От кои продукти на Glam glow сте доволни? Ползвала съм синята маска и околоочната. От синята бях доволна, но другата ми щипеше ужасно, не можах да я ползвам, не ми понесе добре. Сега мисля да пробвам някоя от другите маски, но се чудя коя да забърша покрай намалението.
Олито на Dior e страхотно! Много добре почиства.

# 665
  • София
В MAC в Дъ мол са заредили:
Next to nothing:

Min Lieu Collection

Extra Dimension

По снимки бях твърдо убедена, че няма да харесам нищо от ружовете, а аз харесах почти всички  ooooh! На живо са страхотни!

# 666
  • София
Извинете за невежеството, но в MAC продават неща само на МАС, нали така? (т.е. няма козметика на други марки?)

# 667
  • София
Извинете за невежеството, но в MAC продават неща само на МАС, нали така? (т.е. няма козметика на други марки?)
Точно така. Само собственият им бранд си продават. Peace

# 668
А в Дебенхамс дали ще има някакво намаление?  Peace

# 669
  • гр. София
А в МАС на стамболийски има ли някоя от колекциите?

# 670
От кои продукти на Glam glow сте доволни? Ползвала съм синята маска и околоочната. От синята бях доволна, но другата ми щипеше ужасно, не можах да я ползвам, не ми понесе добре. Сега мисля да пробвам някоя от другите маски, но се чудя коя да забърша покрай намалението.
Олито на Dior e страхотно! Много добре почиства.
Обожавам почистващите продукти на glamglow! Взех зеления и черния и двата да просто чудесни. От маските бялата и зелената, а мисля да взема и оранжевата най - накрая.
В Ести на Витошка ми казаха, че нямат бялата маска и в никой от техните бутици я няма, тъй като предстои да бъде заредена нова опаковка, която ще е 50 милилитра на същата цена, като според консултанта няма да има промяна на формулата  Peace

Последна редакция: чт, 06 апр 2017, 18:28 от mechetaishan

# 671
Аз сега ползвам синия клензър Гламглоу и ми харесва повече от предишния ми - зеления. От маските обожавам всички, най-много бялата, после черната, оранжевата е супер ексфолираща, а хидратиращата е един път. Въобще, много са скъпи, но са прекрасни. Добре че ги има в Ести, защото те правят хубави намаления и човек може да се възползва. Simple SmileMr. Green

# 672
50 лв. ли са новите ружове? Усещам как и на мен ще ми харесат поне 3-4.... ooooh!

# 673
  • Бургас
И аз харесах ружовете. Heart Eyes

# 674
Оранжевата маска на glamglow също е чудна! Много чисти и свити пори имам днес  Blush според производителя трябва да се използва три дни един след друг. В чуденка съм дали да следвам указанията все пак маската е силна и три дни последователно ми се струва много.

Общи условия

Активация на акаунт