Любители на кучета - тема 70!

• 39 572
  • 739
  •   1
Отговори
# 480

B & C, много ти благодаря за скрития текст. Никога не съм предполагала, че такъв"припадък" или каквото е там, може да е по посочената причина. Уф, размисли ме, и за храната, и за сладкото в момента на падането, може би ще напиша на anaconda73. bouquet

А за сладурите от снимките думи нямам, само ох, ах и желание да ги напрегръщам, намачкам и нацелувам, страхотни са! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

labrex, ако пишеш на anaconda73 за състоянията, в които изпадат нашите кученца, моля те да ми кажеш отговора  Praynig

# 481
Вери кучето е малко и хапането не е нито от породата, нито целенасочено. Сега е времето, когато научава всичко за околния свят и отношението си към хора и кучета. Когато стисне по-силно го избутай и казвай твърдо Не и прекратявай играта. Това е начина да де научи, че стиска силно. В кучилото, когато малките играят и започне да ги боли те скимтят и така се научават, кога да спрат. Аз на моя му прилагах точно този номер, когато стисне повече и заболи започвах да издавам звуци като скимтене. Не се плаши от породата, просто не прави компромиси в обучението и възпитанието.

# 482
Тайсън как се е строил само за снимкаааа! Heart Eyes Мечтая си Рекс някога да заседне така, ама не ще и не ще диваненцето.  Simple Smile

На Ели хубавеца Heart Eyes, уф, много ме респектират точно тези кучета, даже май малко ме е страх от тях, не знам защо. Simple Smile

Десиссслава, и аз точно като Трапезица си помислих, като видях снимките - кучешки рай! Хубаво е, че са другарчета. Peace bouquet

Чарли направо се е размазал!  Heart Eyes bouquet

А Макс на YanaDG направо конче-вихрогонче! Heart Eyes bouquet

Скрит текст:

B & C, много ти благодаря за скрития текст. Никога не съм предполагала, че такъв"припадък" или каквото е там, може да е по посочената причина. Уф, размисли ме, и за храната, и за сладкото в момента на падането, може би ще напиша на anaconda73. bouquet

А за сладурите от снимките думи нямам, само ох, ах и желание да ги напрегръщам, намачкам и нацелувам, страхотни са! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

labrex, ако пишеш на anaconda73 за състоянията, в които изпадат нашите кученца, моля те да ми кажеш отговора  Praynig

Още не съм писала, чудя се дали да занимавам жената, все пак не е ветеринарен лекар. Просто не съм попадала на такава причина за тези схващания, а и на мен никога не ми е дошло на ум, пък що нещо съм изчела заради Рекс. Може би все пак ще ѝ напиша. Ако отговори, разбира се, непременно ще те информирам. Peace

# 483
  • Euskal Herria
Уф, пак се почна:
http://news.plovdiv24.bg/708414.html

Не го разбирам това. Добре, де, не обичат животните, не издържат примерно, че има немарливи собственици и прочие. Ама не мислят ли, че както хвърлят, това може да попадне не у куче, а някое дете да пострада?

# 484
Тайсън как се е строил само за снимкаааа! Heart Eyes Мечтая си Рекс някога да заседне така, ама не ще и не ще диваненцето.  Simple Smile

той застана така,защото го беше страх да слезе по стълбите  и го бях оставила да си слиза сам,без да го привиквам или да му мятам  лакомства по стълбите  hahaha и дивака седнал да ме чака,а аз седя пред вратата и го чакам  Joy Joy

надявам се наистина да е нещо моментно и да мине  Peace той на Не и като му посоча пръста и седи 2-3 секунди и ме гледа и оп  hahaha и ме клъвне  Joy Joy един вид - ти пък ли ще ми махаш с пръст  hahaha hahaha

# 485
Давай му играчка в устата в такъв момент , да разбере ,че може да гризе тях, но не и теб .

# 486
Давай му играчка в устата в такъв момент , да разбере ,че може да гризе тях, но не и теб .
давам му,но веднъж мине номера,два не мине  Peace
пък и много не харесва играчките,всичко дето е забранено гризе,само не и тях  hahaha

# 487
Трябва да намериш такива, които да са му интересни . Чарли обича да си ги редува, не винаги играе с едни и същи .

# 488
С хапането имаме същия проблем.Аз съм категорична,но дъщерите го намират за забавление и не й правят забележка.В резултат имаме скъсани чорапи, нагризани пантофи,надупчени ръкави и прочие"хубости". Като я видят,че гризе нещо, което не е за нея,почват да се заливат от смях и така тя не разбира,че прави нещо лошо.Има моменти когато загризва силно и целенасочено,не на игра,и си е доста неприятно. Обаче си е малко"невменяема"-аз казвам НЕ, тя стои и ми се блещи с големите си очи и след малко пак почва да хапе и да гризе.Също като малко дете.Явно е до порода, защото пекинезката ми се държеше далеч по-достойно и не позволяваше да се стига до караници и забележки.Още като й повишиш глас, веднага се врътваше обидено и се скриваше някъде.Един вид сърдита😁

# 489
Абе не е точно до порода, а до самото куче . Предишното ми куче беше голям инат, като почнеше да хапе , казвах "не"- няма реакциа, бутна я - тя се ядосва още повече, тупна я с вестника - пак не пуска . И така докато беше жива си хапеше когато си реши . Чарли много бързо научи какво може и не може и не ми е създавал проблеми .

# 490
Да, да, съгласна съм,че не е само до порода.Пекинезката ръмжеше и пазеше нещо(каквото и да е, важно й беше да пази)и нападаше ако се почувства застрашена. Нападала е децата ми като малки,също и други кучета,нищо че беше една педя висока.Беше много горда и смела,убедена съм,че се мислеше за доберман поне😂 А тази хубавица сега е толкова общителна и дружелюбна,карам й се,а тя само ме гледа и иска да ме целува.

# 491
И ние сега когато взимахме Шарлот , момиченцето /около 12 годишно/ я стискаше и ревеше. Остана им едно бебе момченце/майката е 3,5 кг и е родила само едно мъжко и едно женско/.

Моята кукла тази нощ спа върху пантофите ми. На единия беше легнала, а във втория си беше навряла главата. Много смешна беше Laughing.

Много са ви сладки кученцата на всички Heart Eyes

# 492
Препоръчайте ми ,моля,паничка за големи лакоми кучета.Благодаря !

# 493
С хапането имаме същия проблем.Аз съм категорична,но дъщерите го намират за забавление и не й правят забележка.В резултат имаме скъсани чорапи, нагризани пантофи,надупчени ръкави и прочие"хубости". Като я видят,че гризе нещо, което не е за нея,почват да се заливат от смях и така тя не разбира,че прави нещо лошо.Има моменти когато загризва силно и целенасочено,не на игра,и си е доста неприятно. Обаче си е малко"невменяема"-аз казвам НЕ, тя стои и ми се блещи с големите си очи и след малко пак почва да хапе и да гризе.Също като малко дете.Явно е до порода, защото пекинезката ми се държеше далеч по-достойно и не позволяваше да се стига до караници и забележки.Още като й повишиш глас, веднага се врътваше обидено и се скриваше някъде.Един вид сърдита😁
Същата работа е и при мен  Grinning
И като не му изнася това,че го нахокам или плясна с пантофа,решава че трябва да иде под леглото и да гризе дървото,защото знае,че ме дразни  Joy

А вече когато наистина ме издразни и го овикам,отива в ъгъла и от там ме гледа кръвнишки 2 мин и почва борбата с играчките и наново гризане Joy

Играчки има най-различни,но забраненото му е по интересно Joy
Ядящ се кокал му взех, гумени играчки,топка му купих да гони,плюшки има и само една си дъвка повече,но тя му е първата която му дадох и моя любима,но я прежалих заради него  hahaha
Има си мъничък Елмо и много обича да му яде носа и ми е супер смешно като го видя да го разнася хванал носа Joy другия месец ще му купя по-голям Елмо,когато стане на 3 месеца

# 494
И ние сега когато взимахме Шарлот , момиченцето /около 12 годишно/ я стискаше и ревеше. Остана им едно бебе момченце/майката е 3,5 кг и е родила само едно мъжко и едно женско/.

Моята кукла тази нощ спа върху пантофите ми. На единия беше легнала, а във втория си беше навряла главата. Много смешна беше Laughing.

Много са ви сладки кученцата на всички Heart Eyes
Ох много сладко  Heart Eyes
Като са още бебешочета  Heart Eyes
Не че и моя не е бебешок,ама като го взех нямаше 40 дни още  Heart Eyes

Сега малко по-голям и див е станал,но като му се приспи ми е толко мил  Flutter забравям всичките му магарии и хапания
Приспи ли му се и почва да ми се катери по краката да го взема и да го гушна Hug и от няколко дни ми спи в скута и се гуши като малко детенце  Heart Eyes докато се събуди е ангелче,а после става дявол Joy

Общи условия

Активация на акаунт