Любители на кучета - тема 70!

• 39 569
  • 739
  •   1
Отговори
# 495

Сладко клипче с дечица и кучета, пуснете и звука! Heart Eyes

# 496
  • под тепетата
Трапезица, нашата купа е от Джъмбо. Синя, с едни цилиндърчета вътре, за по-бавно изсмукване на гранулите  Mr. Green. Има ефект.
 labrex ,  Hug

# 497
  • София
Това клипче съм го гледала.  Heart Eyes

Хора, страшно е от кърлежи, ко става ?!
Всеки ден вадим по един.
Утре ще взимам Килтикс дано има ефект.

# 498
Благодаря за съветите за паничката,ще пробвам с такава,че е като прахосмукачка с храната Simple Smile

# 499

Всеки ден вадим по един.
Утре ще взимам Килтикс дано има ефект.
И на нас вчера до голяма степен ни се вкисна разходката, след като трима човека се надвиквахме и опитвахме да махнем полазил кърлеж. Мисля, че стресирахме кучето и със сигурност сме били много смешни.  Laughing

Бяхме по едни поляни, де... Има диви животни там.
После я къпах с противопаразитен шампоан, пречи ли ако се сложи каишка днес? newsm78
За пипета знам, че не трябва да се мокри кучето няколко дни преди и след поставянето.
Май и аз ще се спра на каишка за момента - вече няма как да не я мия, поне лапите след разходка.
Доколкото разбрах от прочетено тук и там, другия вариант е Нексгард?
Наистина... не мога да реша.

# 500
  • София
Мисля, че за каишката не е проблем.

# 501
 bouquet
Каишка ще е. С вет. лекар говорихме да взема към края на март, но много се затопли времето и няма да чакам.

# 502
  • София
На първата снимка е с братчето си, тя е легналата.
Останалите са в хронологичен ред.
Скрит текст:

За почивните дни ходихме в Гърция с кемпера, а кифлата за 3 дни 2 пъти ни уплаши много.
Цяла зима разходките й бяха по 2-3 минути, тя сама искаше да се прибира, защото въпреки дрехите й беше много студено. Явно се е обездвижила, защото на 3 март не спря да търчи по плажа, а привечер буквално се гипсира. Не можеше да си мърда задните крака. Изкарах си акъла. Оказа се мускулна треска. На следващия ден се раздвижи и се оправи.
В кемпера с ММ спим на леглото над шофьорската седалка, тя естествено спи при нас. И падна от леглото. Височината е около 150 см може би, което е твърде много за толкова дребно куче. Стоеше като препарирана на пода. Но явно е била само уплашена. Качих я при нас, на сутринта нямаше проблеми.

# 503
Да, и Чарли се е пообездвижил и ,като го замъкна до плажа ,после няколко дни се тътри на разходките . Направете нещо да не пада, че опасно така . Бях гледал клипче как правиха ограда за коте на едно легло , но тя беше по-скоро май да не се качва .

# 504
Моята малка бебешка плюшена кукличка:

# 505
  • Sofia
Aх, ах, как чакам аз хубава тревичка и слънце да я видя тази кифла наживо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes photo

Аби*, като играчка е! Кукла! Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 506
  • Euskal Herria
Точно плюшена кукла е!  Heart Eyes

# 507

Аби, наистина като плюшка, имам чувството, че ще ме е страх да я пипна! Heart Eyes bouquet

змия, твоята сладуранка голяма кипра! bouquet

# 508

А стига, бе!  Shocked
Аз се успокоявам, че още не са излезли!!!

Май ще трябва скоро да се капем.
Ползваме Адвантикс и сме много доволни.
Миналата пролет аз завъдих два кърлежа, но кучето не.  Rolling Eyes

Вчера бяхме на вилата. Взехме и Бела. Макар, че е разгонена и се притеснявах от кучето на съседите. То е дребничко и направо минава между решетките на портата и си влиза  у нас на гости. Обаче, може би, защото още е малко /няма годинка/, не обърна никакво по-особено внимание на нашата мома.  Peace Играха си както обикновено. Аз само ги наглеждах да не стане някой сакатлък.  Crazy

MEERA, каишка не смея да ползвам аз.  
Имала съм случай - малката ми дъщеря повръщаше от човешка силиконова гривна против комари.  Rolling Eyes

# 509
Здравейте, момичета и момчета, не съм се включвала в темата от много години, но редовно ви чета. Влизам с огромна молба за съвет, но предупреждавам, че поводът е тъжен и затова слагам в скрит текст:

Скрит текст:
Тази нощ внезапно почина кучето ни - немска овчарка, само на 2 г. и половина. Случило се е неочаквано, без никакви симптоми или каквото и да било видимо заболяване. Мъката ни е огромна, той беше много обичан член на семейството, живееше в къщата на родителите ми и беше страхотен. Всички сме съсипани, но най-вече баща ми, за него това куче беше буквално целият свят.

На своя глава реших да му взема друго кученце от същата порода, за да понесе по-леко загубата и да си има отново другар.  Цял ден ровя в интернет, свързах се с няколко развъдника и имам възможност да взема кученце до няколко седмици. Но имам чувството, че не постъпвам правилно. Изглежда сякаш търся заместител, а не е така. Просто искам отново да видя баща си щастлив, а и да притъпя болката на семейството ни. Най-вече ме е страх новото кученце да не бъде намразено (пренебрегнато) ако не прилича достатъчно на нашето. Страх ме е и че взимането му може да има обратен ефект. Как мислите, прекалено ли е рано, правя ли грешка, какво бихте ме посъветвали?

ПП: Извинете ме за дългия пост и минорното настроение. За първи път губим куче. Смазващо е. Ако не желаете да се натоварвате и не ви се говори по темата, ще ви разбера.

Общи условия

Активация на акаунт