Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 63

• 78 837
  • 752
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Значи, ако на мен са ми необходими наприме 450 единици фсх за а направя 5 фоликула, на теб може да са ти необходими 100.
Протоколите за стимулация са дълъг и къс, по какъв протокол ще си преценява доктора според твоето състояние, възраст и т.н. Дозите също се преценяват по същия начин.
В случая си по къс протокол с по-малки дози. Аз лично бях с големи дози, които трябваше да се разделят на 2 приема през деня за да се чувствам добре и да нямам главоболие (например).
Не сравнявай твоята стимулация с тази на другите момичета. Твоят доктор те е прегледал, видял е нивата на хормоните и е преценил каква доза ще е необходима за теб без да ти навреди.

# 241
Angelie,аз бях по абсолютно същата схема само,че с други лекарства.След трансфера също бях по максимално опростена схема с много малко лекарства. Wink

# 242
Благодаря ви много  Simple Smile Значи остава да видим дали ще има резултат  Simple Smile

# 243
Здравейте момичета! От днес и аз започнах стимулация за ин витро и се надявам на пункция до 10тина дни. Много благодаря за хубавата и информативна темичка, която сте направили! Захващам се с четенето и ви желая успешни процедури  Hug

# 244
Моята пункция мина вчера. На ЕЦ съм, но включихме лека стимулация от 11-ти ден. Пункция на 18-ти ден от МЦ. От 3 аспирирани яйцеклетки имам 1 годна за оплождане, не можах да се видя с док и не разбрах на другите две какъв им е случая и само предполагам, че са неузрели. Днес ми звъннаха, че е оплодена и в момента е на етап, на който се виждали две ядра т.е. това били гинетичните материали от яйцеклетката и сперматозоида. Моля се утре да ми кажат, че се е разделила правилно на 4. Praynig Чакането на тези обаждания е направо кошмар. Иска ми се да заспя и да се събудя направо за трансфер. Crazy

# 245
  • София
след трансфера ще ти се иска да се събудиш на теста, после след първия преглед, после след втория и т.н.  Crazy
идеално се движат нещата, отпусни душицата вече  Simple Smile

# 246
Хаха, така ми казват и момичетата от темата за моята клиника. Май почти до раждането не спират притесненията, пък после сигурно още по-големи стават. И така цял живот. Wink

# 247
Хаха, така ми казват и момичетата от темата за моята клиника. Май почти до раждането не спират притесненията, пък после сигурно още по-големи стават. И така цял живот. Wink
Мхм Simple Smile

# 248
Здравейте отново. На мен вчера и днес ми поставиха по 100мл Gonal-F. Вчера ми нямаше нищо, но днес усещам доста ускорено сърцебиене, главоболие и високо кръвно, и това вече повече от 6 часа насам. Принципно кръвното ми е ниско 60/90. Възможно ли е да е от гонала?

# 249
Момичета, знаете ли дали 90 дневната диета е подходяща преди опит? Опитвам се да я спазвам и се чувствам добре. Въобще, на кои храни наблягате преди инвитро и за подобряване качеството на яйцеклетките? Благодаря ви1

# 250
Храните не влияят на качеството на яйцеклетките.
По принцип е добре да се избягва захар и въглехидрати заради хормоналния баланс по-скоро.

# 251
Момичета, знаете ли дали 90 дневната диета е подходяща преди опит? Опитвам се да я спазвам и се чувствам добре. Въобще, на кои храни наблягате преди инвитро и за подобряване качеството на яйцеклетките? Благодаря ви1
Тази диета е много добра, изобщо разделното хранене трябва да е ежедневие. Както и да е, храната и начина на приемането й оказва изключително влияние в/у целият организъм. Открий твоят режим и го следвай. Има и доста добавки, които спомагат. Антиоксиданти...Темата е обширна и има много инфо.
Той организма сам си подсказва от какво се нуждае. Съчетавай храненето и с физическа активност. Всичко е толкова относително, че няма едно мнение по въпроса Peace

# 252
  • София
Храните не влияят на качеството на яйцеклетките.
По принцип е добре да се избягва захар и въглехидрати заради хормоналния баланс по-скоро.
Въглехидратите вдигат инсулина, а това пряко влияе на качеството на Я.

# 253
Здравейте отново. На мен вчера и днес ми поставиха по 100мл Gonal-F. Вчера ми нямаше нищо, но днес усещам доста ускорено сърцебиене, главоболие и високо кръвно, и това вече повече от 6 часа насам. Принципно кръвното ми е ниско 60/90. Възможно ли е да е от гонала?

И при мен беше така след 2рата инжекция Гонал Ф 112.5. Гадене, главоболие, тежест в корема и адска умора. И след третата не бях добре, но после организмът явно свикна.

# 254
Здравейте ,момичета! Аз също започнах инвитро по дълъг протокол на ден 21(12.03)със synarel. Вчера ми дойде цикълът. Прочетох,че е нормално да има кървене,но моето,като гледам-направо си е цикъл. Имам записан час за 5.04. Бих искала да попитам има ли някоя от вас,чийто блокаж е бил с този препарат и ,ако има,какъв опит имате и как ви е бил цикълът по време на лечението с него? Предварително се извинявам,ако въпросът ми не е за тук,намерих тема за този препарат,но е много стара. Ако имате инфо,може да ме насочите. Благодаря ви и успех на всички! 😊

Общи условия

Активация на акаунт