Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 63

• 78 828
  • 752
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Поли, стискам палци всичко да е наред и ембриончето да се развие и да бъде твоето малко човече!
Ако те боли много обади се да питаш или иди на преглед, за да бъдеш спокойна, че всичко е наред.

# 46
  • Бургас
Поли сега трябва да се успокоиш,мисли позитивно и нещата ще са наред. Пожелавам ти успех и мн. Стиснати палчета от мен. Така е тръгнали сме по път който е изпълнен с мн. притеснения и трудности. Но ще успеем. Hug Hug Hug

# 47
  • София
Момичета, януари месец бях на ЕЦ. Не успях да стигна до трансфер, защото на пункцията извадиха само една дегенерирала яйцеклетка. Февруари месец на преглед на 2-ри ден от МЦ с цел стартиране на стимулация, се оказа, че имам задържан фоликул /20 мм/. Има ли и  друга, като мен, след пункция със задържан фоликул?

# 48
  • Ruse, Bulgaria
Според мен е невъзможно!!!! Правят ти пункция и аспирират всички яйцеклетки, на естествен цикъл може да имаш максимум 2 и то много рядко се получава, принципно всеки месец яйчниците произвеждат по 1, редувайки се ляв десен.

Смятам че това е немърлива работа или тоя"задържан" фоликул да не е фоликул, направи друг преглед с друг гинеколог и ако е така.... изводите са за теб. Ще имаш две опции или да простиш на лекаря си ако му имаш пълно доверие - защото никой не е безгрешен или ако смяташ че не е е така, смени го. Но в този случай не е възможно след пункция да оставят неаспирирана яйцеклетка.

Успех следващия път, съжалявам за този опит.

# 49
Има след прекъсната стимулация на пети ден със задържан ф 30 мм, сега тр да ми дойде и да видя дали се е махнал или пропускам и този цикъл. А е странно, че след пункция имаш, нали тогава се вадят всички ф, може твоят да е тръгнал по-късно.

# 50
  • София
Момичета ,благодаря за включването Hug
Ето в тази тема д-р Станулов се опитва да обясни ситуацията:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=951125.msg34575966#msg34575966
Аз от една седмица съм  #Crazy В нета не откривам никаква информация. Чудя се лекарска грешна или малшанс е моят случай. Коментарът на док. - има и такива случаи. Обвинявам себе си, че настоявах да съм изцяло на ЕЦ Sad

# 51
Erna, не се обвинявай! При ЕЦ всичко е в ръцете и опита на лекаря ти. Миналият месец мен ме канселираха точно на ЕЦ... Смятам, че е било за добро. Ще стискам палци скоро всичко да се нареди!

# 52
  • София
при ец, особено първи, всичко е налучкване и уцелване.
в ничии ръце не е.

# 53
  • София
Задържаните Ф, не са само тякива които не са се спукали или не са били пунктирани. Те може да са и Ф тръгнали да растат по-късно

# 54
  • София
Нандинче, Сънчо fingerscrossed
Задържаните Ф, не са само тякива които не са се спукали или не са били пунктирани. Те може да са и Ф тръгнали да растат по-късно
Ето това не ми е ясно, как е започнал да расте и е станал /20мм/ за 16-сет дена, след пункция?
Момичета извинявам се, че оспамих темата, пренасям се в другата. Успех и щастлив финал Hug

Последна редакция: вт, 21 фев 2017, 14:09 от erna

# 55
  • София
Ами ако е бил 8-10мм повреме на пункцията, няма да го набодат, ама той може да си продължи да расте. А може и след пункцията да е почнал да расте, 16 дена даже са много за да порастне 1 Ф.

ПП извини ме, без са искам ти писах на лично

# 56
  • София
Ами ако е бил 8-10мм повреме на пункцията, няма да го набодат, ама той може да си продължи да расте. А може и след пункцията да е почнал да расте, 16 дена даже са много за да порастне 1 Ф.

ПП извини ме, без са искам ти писах на лично
Нандин, и тук благодаря Hug fingerscrossed

# 57
  • Варна
Варки, Светланка  Hug Утре съм на трансфер, надявам се всичко да е наред  Praynig Иначе ме боли някак целия корем, но вече не много, ами просто е доста чувствителен. Търпи се общо взето. Някак ми е странно след всички хапчета, инжекции, схеми, сега да съм само на 1 антибиотиче, чувствам се като на някаква ваканция  Mr. Green

erna
, моя случай е друг, но и аз предния цикъл бях много озадачена заради един фоликул, който се пукна сам. Прави коремни преси и стискаме палчета Peace

# 58
  • Пловдив
Варки, Светланка  Hug Утре съм на трансфер, надявам се всичко да е наред  Praynig Иначе ме боли някак целия корем, но вече не много, ами просто е доста чувствителен. Търпи се общо взето. Някак ми е странно след всички хапчета, инжекции, схеми, сега да съм само на 1 антибиотиче, чувствам се като на някаква ваканция  Mr. Green

erna
, моя случай е друг, но и аз предния цикъл бях много озадачена заради един фоликул, който се пукна сам. Прави коремни преси и стискаме палчета Peace

Всичко ще е наред, Поли! Стискам палци и ни дръж в течение как вървят нещата. Важно е, че вече не те боли и толкова.  Hug И стига с тези инжекции, направо вече като видя инжекция и ми се изправя косата Grinning Сега ще се отдадеш на спокойствие и положителни емоции hug

# 59
Здравейте, прочетох и чух някой неща за ин витро мафията в България.Хора, толкова ли е тежко положението.Какво да правим?  Rolling EyesАз съм в клиника "Надежда" имах едно неуспешно ИКСИ , да се надявам че не ме мотаят нарочо. Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Embarassed Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт