Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 63

• 77 821
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
Здравейте момичета,днес 10-ти ден от стимо док ми назначи за 08-12ден от стимо МБ и цитонамазка. Ами ако има нещо по тях ще отложи ли пункцията? Cry

# 601
Здравейте момичета,днес 10-ти ден от стимо док ми назначи за 08-12ден от стимо МБ и цитонамазка. Ами ако има нещо по тях ще отложи ли пункцията? Cry

Не може да отложи пункциятя.
Може да отложи пресния трансфер.

Забравил е по-рано да я пуснете.
Това е рутинно.

# 602
  • Бургас
Ох благодаря за бързия отговор. Hug

# 603
аз да подосаждам отново Simple Smile  ЧХГ-то падна до 4, но днес доктора видя нещо черно на ехографа и каза: "в яйчника има или киста или холикул. ако е фоликул според размера днес ще е овулацията."
направих ову-тест и овулация няма, значи имам киста.
нормални ли са такива кисти след стимулация? кога минават? странно, че преди 3 седмици, точно след цикъла яйчниците бяха чисти. откъде сега се взе тази киста?

Последна редакция: пт, 05 май 2017, 23:38 от Angelie

# 604
  • София
Светланче, как вървиш ти, две ли са фоликулчетата? За кога ти е предвидена пункцията? А за цитото и мб не се тревижи, дорида има нещо, межди пункцията и трансфера ще ти изпишат глобули да слагаш и ще си готова.

# 605
Angelie, по-скоро е задържан фоликул.

# 606
Angelie, по-скоро е задържан фоликул.

Дива, как се чисти такъв фоликул? Това нормално ли е след стимулация?

# 607
  • София
Нормално е, все пак са си "натъпкана" с хормони.

# 608
  • София
Момичета, имам 4 Цитротида, които няма да ми трябват, 2та ги давам по 30лв ( годни са до 08.2017), а другите 2 ги подарявам, защото са с изтекъл срок ( били са до 02.2017) въпреки, че спокойно могат да се ползват до 6 месеца след изтичане на срока. Съхраняват се на стайна Т. Ако някой се интетесува да ми пише.

# 609
  • Бургас
Светланче, как вървиш ти, две ли са фоликулчетата? За кога ти е предвидена пункцията? А за цитото и мб не се тревижи, дорида има нещо, межди пункцията и трансфера ще ти изпишат глобули да слагаш и ще си готова.
Две в ляво и един от дясно. Днес и утре имам инжекции и в понеделник съм на кръвни изследвания и преглед и тогава доки ще каже кога ще е пункцията, уж за сега нещата вървят горе долу добре за пункцията. Надявам се да стигнем и до трансфер Praynig поздрави

# 610
Angelie, сам ще се изчисти с цикъла. Само спокойно!

Последна редакция: сб, 06 май 2017, 15:19 от !Diva!

# 611
ову-тестът днес е положителен, такова щастие! Simple Smile жалко, че ЧХГ-то все още е положително, иначе щяхме да се пробваме по естествен път. дано с това тая сага около първия опит приключи.
сега първо една голяма почивка и на есен ще го мислим пак Simple Smile

# 612
Здравейте момичета, нова съм при Вас, но отдавна Ви чета!Имам нужда от съвет и реших да пиша!На 27 април направихме Декапептил Депо по дълъг протокол и трябваше да ми дойде цикъла, но вече 9-ти ден от тогава, а цикъл още няма! Взех да се притеснявам, случвало ли се е при някоя от Вас, нормално ли е? Има ли такива от Вас при които цикъл не е дошъл, но са продължили със стимулацията?Благодаря Ви предварително за инфото! Успех на всички! Hug

# 613
  • София
Възможно е да ти закъснее, спокойно

# 614
  • София
За да се почне стимулация обаче е добре да дойде цикъл.
Първо може да позакъснее и второ може да е различно от както си свикнала.

Общи условия

Активация на акаунт