90 Дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! Тема 363

• 55 887
  • 728
  •   1
Отговори
# 45
Петя, Жулс  Hug

И аз не консумирам макарони на фурна.
Обаче с тулумбите ме оцели  Heart Eyes

# 46
  • София
На мен ми се яде сладолед по никое време, зимно време де.  Crazy
Умница е ГениWink

# 47
  • Оптимист по принуда
Досега мечтах да халва, сега ще ми се реве за тулумби. Crossing Arms

# 48
  • София
Хубаво не обичате крем карамел, но я някой знаещ да каже колко време се пече ?

# 49
  • Русе
Досега мечтах да халва, сега ще ми се реве за тулумби. Crossing Arms
Blush Heart Eyes Heart Eyes

жгмъци, ето ти линкче:
http://pep-4o.blogspot.bg/search?q=%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BC+%D0% … D0%BC%D0%B5%D0%BB
(много сложно ми изглежда)

# 50
  • Бургас
Банда, излъгах ви!!! Outta Joint
Моцарелата няма да е 1 лв , а 0,99 лв hahaha
А от понеделник сирене котидж по 1,26 вместо 1,69. И него много го обичам. Стига вече с месищата, а?

Петеее, уцели ме! Точно френска селска торта ми се яде!!! Сега остава да видя от къдеда си купя, че не ми се ходи до Хепи чак.
Някой да е купувал тази от Била, а, да отново Мими. Мимчо, ти опита ли я изобщо?

Обожавам крем карамел, макарони на фурна и изобщо всичко сладко Crazy

Стаси, следя за рендета и ще пиша с големи червени букви кУга

# 51
Хубаво не обичате крем карамел, но я някой знаещ да каже колко време се пече ?
Пробваш с лъжичка. Трябва да е с гъстотата на крем, а не да е течен  Hug

# 52
Бандаааа Sick както ми се драйфа Sick само като ви чета ми става още по лошо толумби, халва, крем карамел, мляко с ориз, палачинки с течен шоколад .....това са ми едни от най противните сладки неща Sick аааа забравих и вафлите и сникърси, баунтини и пр.
Виж селската френска е друго нещо.....тази от Била има доста да тича докато я стигне....нищо общо!
Оставиха ме у дома и утре ....на пост и молитва.... ooooh!

# 53
Аз Ви търся в другата тема, а Вие нова и на четвърта страница.

Мими, да оздравяваш бързо.  Hug И други болни, ако има. Бързо да Ви минава.

Аз съм под стрес днес, щерката я заведох на училище и беше страшно кисела сутринта. Едвам стана, а вчера си легна в 20:00ч. Сутринта дадох всичко що има вкъщи, дано е наред.  Praynig В събота планираме да си направим една екскурзия и дано всичко е наред, че рядко ни се отдава и време и възможност.  Blush

# 54
Жгмъц пече се на водна баня на 150 - 160 за час и половина Hug
Аз обичам крем карамел и макарони на фурна, абе и аз Сичко сладко обиииичам Mr. Green, без Фафли и купешки истории

# 55
  • София
Леле аз забърках огромно количество.  ooooh!
Сега ще пека до среднощ, защото имам и втора доза да пека... а щях с куч да излизам.  Whistling

Мими, иска и аз да мразя сладкото, КАК го правиш ?  smile3511
Оздравявай!  Hug

# 56
Мими, иска и аз да мразя сладкото, КАК го правиш ?
Никак, не се старая, но НЕ виждам от това да има полза...само дето свеки все се цупи, че никога не ям десерт, но на нейния РД се насилих и изядох три вилици и повече торта Sick

# 57

demmy.
Не го бях осмислила от тази гледна точка. Може би имаш право. Благодаря за перспективата:)

Не, Курдов - не завиждам на никого. Месеци съм била в темата - било ми е приятно и то много от добронамерения тон, от диалога и от съветите. Но винаги е била тема за обсъждане на режима и всяко мнение се е посрещало отворено и е оборвано с доводи, не със сарказъм, страници снимки на игли, градове и прочие странични неща, които са всичко друго, не и по темата за хранителния режим. Приятно ви е - добре Simple Smile Няма да развалям повече с присъствието си идеаличния тон. Надявах се да има хора, както много пъти преди, с които да обсъждаме менюта и да споделяме къде кого и защо нещо го спъва, затруднява, кой каква малка победа е извоювал и прочие Simple Smile Щом един коментар, с възможно най-добронамерения тон е способен да предизвика подобни реакции от зрели хора... аз оставам безмълвна Simple Smile

Всичко най-добро на всички ви Simple Smile

# 58
Привет от мен и в новата тема.  Hug Успешно диетуване на всички. Hug

# 59
Иринитка, ще чакам  Mr. Green
Анджелина, гледам са ти отговорили в другата тема за днешната вечеря. Само да добавя да си хапнеш и РЧШ (ред черен шоколад) едно редче, но от късата страна. А за салатите - винаги си хапвай когато ти е солено яденето (тоест само при сладка вечеря не  Mr. Green).

Общи условия

Активация на акаунт