90 Дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! Тема 363

• 55 888
  • 728
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Да се похваля,
Скрит текст:
че крем карамела ми стана уникален, сега пека втората партида.  Heart Eyes
Това и ще вечерям.

Хайде МИР!  Hug
Духче, не бъди толкова докачлива.  Wink

# 61
Да ви препоръчам една много вкусна салата  Grinning наситнено червено цвекло, аз го нарендосах на дребно, с няколко лъжици извара. Много сполучлива комбинация.

# 62
  • София
Да ви препоръчам една много вкусна салата  Grinning наситнено червено цвекло, аз го нарендосах на дребно, с няколко лъжици извара. Много сполучлива комбинация.

Не е много диетично, но и с майонеза става вкусно.  Wink

# 63
Със сигурност  Grinning, но аз се въздържах от други добавки.

# 64
  • София
Привет , сладурчета Heart Eyes
Джули, чудни местенца и настроение Hug
Иринита, дано не се повтаря повече неприятното преживяване Hug
Днес пак ме посрещнаха с "МАмоооо, аз Не съм спала" ...
Скрит текст:
.и разбира се се отряза права в 5, едвам я събудих, за да може да се спи все пак
#2gunfire нЕкакси се сдържах, да не прочета конско...на възрастния представител Twisted Evil
Тука се размирисало, ама не от консумация на боП, а от морал...криворазбран ли, какъв...
Десинко, гаранция , че след 5ч лекции ТИ си по-изморена, аудиторията ти има право да се разсейва, да не слуша , ти си на пълни обороти Hug
още щях да пиша, ама както казва иринита Hug, мислите ми не намериха никой и си тръгнаха Mr. Green
спокойна нощ bouquet

# 65
  • Оптимист по принуда
Снощи ядох същото - само че с котидж. Липсваше му лимон.

Духче, ще ти сажа честно кое ме подразни - ето тези ти думи
Цитат
Ам... много говорите бе хора  newsm78 (Ама не по темата)  Embarassed
. Явно и ти се дразниш от атмосферата тук. Нормално е, след като последно си била тук преди 2 години, хората, списващи да са други, писането да е друго. Сега вместо да си скубем косите и джавкаме напразно, нека си бъдем полезни, без да тропаме с краче, че видиш ли, много сме говорили. Ами говорим, близки сме си, подкрепяме се.
 Няма нужда от цупене, пиши си, но нека се придържаме съм правилата. Другото на ЛС, оцветено или в скрит текст.

# 66
Анджелина, гледам са ти отговорили в другата тема за днешната вечеря. Само да добавя да си хапнеш и РЧШ (ред черен шоколад) едно редче, но от късата страна. А за салатите - винаги си хапвай когато ти е солено яденето (тоест само при сладка вечеря не  Mr. Green).

Hug bouquet

# 67
Жгмъци на коя програма Гришо?

# 68
  • Бургас
Отчитам режимна вечеря: палачинки със сладко и рчш с портокалови корички.

Пека тиква за утре Twisted Evil

# 69
  • София
Жгмъци на коя програма Гришо?

Мтел спор1

# 70
Уби всичко детско в мен  Sick #2gunfire,няк'ви други варианти  Flutter?

# 71
  • Targovishte
Ехо банда  bouquet
Отчитам - всичко изядено по план, така както го бях предвидил. Засега шумотевици и други брожения няма   hahaha

Направих земелките, отпътуваха към фурната. Сега не знам колко време да ги пека? Опитах се да им докарам пазарски вид, т.е. да направя някаква форма, ама не успях. Повечето ги оставих на питки.

А и пиперената манджа вече си почива в тенджерата

Ха познайте ко шъ ям утри?

# 72
Добър вечер банда!  Grinning
Деми мерси за темичката!  Heart Eyes bouquet
Докато си пиех Жулиеткиното кайве в Кьолн вие сте изписали света и едни страсти се развихрили, а и ароматизирали даже темичката.  Mr. Green hahaha Joy Жулиеткеее  bouquet Hug
Духче стига си спамила  Mr. Green Mr. Green грабвай едно кафенце и една цигарка може даже smile3546  Laughing и идвай на седянката.
Да се отчета язе - всичко по режима. Миме сладкиша много вкусен и едва се спрях, не че беше останало много де.  Joy Hug
Утре ще съм моно помело.
Ей ви и по един ментов чай - хем се отслабва от нея, хем успокоява.  Grinning Hug Hug

# 73
Катеее, ма душа, толкова го фали тоз сладкиш та днес напраих за моите...качели малко ми посветна
его въджишкия, аз днес няма да го ям, хапнах едно парченце, ммм, много ароматен Wink
хостинг картинок бесплатный
Курдов, много хубави земели, сигурно и ще са вкусни!!!

Последна редакция: чт, 16 фев 2017, 20:45 от mimi.7299

# 74
  • София
Уби всичко детско в мен  Sick #2gunfire,няк'ви други варианти  Flutter?

Някакви линкове със стрийм пускат в Тенис кафе обикновено.Започвс, загряват.

Общи условия

Активация на акаунт