Женски нърдове - що е то?

• 7 976
  • 45
  •   1
Отговори
# 15
 Така, така - значи нърд си върви с очила  Grinning Не нося, пък и всички епизоди на Star Wars не съм изгледала. Само със задачите се справям.

Обаче трябва ли нърдката в България да си трайка, че да я хареса някой или по-добре не, че нърдовете си падат по себеподобни?

# 16
Що е то женски нърд и има ли почва у нас?
 Харесват ли се такива жени и намират ли си лесно партньор?

Темата е провокирана от темата за глиганите и кифлите и това мнение:

Цитат
И аз съм съгласна, че има женски нърдове. Най-лошата комбинация е да са с външност на красавица. Intel inside, кифла outside. Привличат слабо интелигентни типове, от които в последствие се отвращават.

Пропуснала съм споменатата тема, но това "Intel inside, кифла outside" ми припомни Мелани Грифит в "Работещо момиче", която казваше: "Имам глава за бизнес и тяло за грях".
Такива жени, ако имат късмет, срещат правилния партньор.

# 17

Цитат
И аз съм съгласна, че има женски нърдове. Най-лошата комбинация е да са с външност на красавица. Intel inside, кифла outside. Привличат слабо интелигентни типове, от които в последствие се отвращават.

Ей, опасни сте! Как пък успя да го изкопираш това, преди да го изтрия.  Mr. Green
Ми не си ли виждал атомите физички по холивудските екшъни - ей ти кифлонърд.

# 18

Цитат

Ей, опасни сте! Как пък успя да го изкопираш това, преди да го изтрия.  Mr. Green
Ми не си ли виждал атомите физички по холивудските екшъни - ей ти кифлонърд.

Да бяха само атомните физички. Simple Smile Следователи, патоанатоми, детективи на високи токчета, които изглеждат като излезли от моден журнал.

# 19
Кларис Старлинг? Макар че не е точно нърд...

# 20
# 21
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Следователи, патоанатоми, детективи на високи токчета, които изглеждат като излезли от моден журнал.
А защо не? Въпросните професии плюс редица други изискват високо ниво на образование и интелект, които не всяка жена има, та бидейки рядкост, са високо платени и въпросната жена може да си позволи да изглежда като излязла от моден журнал. Всъщност атомната физичка е с далеч по-голяма вероятност да е елегантна и лъскава от средностатистическата бг кифла, при това със собствени средства.

# 22
# 23

Кои мъже си падат по такива жени? Питам, нали знаете, за една приятелка.

Аз съм от фентъзи-лингвистичните нърдове. По мен обикновено си падаха или фентъзи-лингвистични нърдове от мъжки пол или математически-инженерни нърдове, или музиканти от метъл банди  Laughing
Съпругът ми е магистър по приложна математика  Laughing

# 24
Блонди съм - с думи прости някой може ли да каже какво е нърд?

# 25
Блонди съм - с думи прости някой може ли да каже какво е нърд?
Отличник, зубрач, смотаняк. Peace

# 26
Далече съм тогава от това.. Joy

# 27
Далече съм тогава от това.. Joy
И аз така. Joy

# 28
Аз понятието не го определям като зубрач смотаняк Simple Smile  Със сигурност има черти на любознателност, интелект, аналитичност , ама дали ще е смотаняк или не, вече си е отделен случай Simple Smile

# 29
  • n/a
"Intel inside, кифла outside"
Кратко и ясно. Животът е шарен, какво ли не се случва.
Като посещавала ФМИ определен брой години, съвем от-
говорно потвърждвам този природен феномен. Има ги.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт