Обзавеждането на един маломерен апартамент стъпка по стъпка

• 87 320
  • 645
  •   1
Отговори
# 570
Много хубаво е станало, браво! Изглежда светло, лесно за почистване. Хладилникът ми се струва много удобен за ползване там.
Може до дивана под прозореца да вземете една масичка от Икеа http://www.ikea.bg/living-room/Coffee-and-side-tables/Side-table … k-10157/20011413/, евтини са и лесно се местят, но пък може наемателите да си купят, ако им трябва.

# 571
Мишелин, прелестно е!  Heart Eyes Обожавам зеленото, моята кухня е в бежово, бяло и зелено и просто се влюбих.

За килимчетата - недей, ако искат, ще си купят. Аз сложих, защото под килимчетата ламинатът имаше някакви забележки, но в твоя случай всичко е новичко.

# 572
  • There I was on a July morning
Не мога да повярвам, че го казвам, но май сме ГОТОВИ! Bowtie Вчера изнесох всичко излишно и най-накрая почистих. Наснимах и пробни снимки: https://postimg.org/gallery/2twxvbzvi/

Само се чудя, дали да не взема една масичка и малко килимче пред дивана и един скрин в спалнята. Мисля, че тогава вече ще е завършено изцяло. Но пък не ми се дава вече и лев за нищо Grin
Браво, много добре се е получило! Не е нужно да купуваш повече неща, най-много една масичка като показаната по-горе от Икеа, но и без нея е хубаво.

# 573
Аз бих купила 2 такива масички!

# 574
Не мога да повярвам, че го казвам, но май сме ГОТОВИ! Bowtie Вчера изнесох всичко излишно и най-накрая почистих. Наснимах и пробни снимки: https://postimg.org/gallery/2twxvbzvi/

Само се чудя, дали да не взема една масичка и малко килимче пред дивана и един скрин в спалнята. Мисля, че тогава вече ще е завършено изцяло. Но пък не ми се дава вече и лев за нищо Grin

Много е добре. Ако имаш време да чистиш и посрещаш гости, пусни си го в airbnb.

# 575
Мишелин, много е хубав!

# 576
Леле, това с прибиращото се легло страхотно ми харесва! Много е подходящо за миниатюрната ни спалня. Пусто, не ми се дават толкова много пари. ;-(

Аз ги виждам тези легла за стая различна от спалня. Какво ще правя в освободеното място в спалнята та да го прибирам това легло?

Когато се прибере ок, но ако когато е прибрано на мястото да речем се сложи маса или нещо там, вечер трябва да се разчиства за да може да се пусне.

Или може би за детска стая да се освободи място за игра...

нашата микро спалня е много микро. Имам чувството, че като сложа 1,20 легло - и ще трябва да се домогва човек до вратата на тераската ... незнам, ходейки встрани.
Затова ми хареса. Че през деня ще можеш да се шириш примерно ако си спуснеш плота, който играе роля на бюро, и е повдигаем - и да си ползваш помещението  за кабинет. Можеш да се шириш на дивана в хола. Вечер си пускаш леглото и спиш.

# 577
Не купувай масичка, и така е перфектно. Аз лично, не харесвам тези малки масички пред диваните - само се мотаят пред краката ти, и заемат място. КАто искаш да ядеш, си имаш маса голяма. Като не ядеш, гледаш тв, и това е.

# 578
Страхотно се е получило апартаментчето!  Hug
+1 глас за масичката от Икеа. Имаме две такива вкъщи. Много са лекички и размерът е подходящ за пред диван. Признавам, че лесно се нараняват, но за цената си и след всеки наемател да ги сменяш, няма да ти направи впечатление. Wink
Едит: Вземи една и ако се окаже, че не е удобна точно пред дивана, може да се сложи като спомагателна масичка точно него (пред прозореца). Тъй като взехме друга маса за пред дивана, едната от Икеа сега съм я сложила в спалнята, а другата ми е точно до дивана. Държим си папки, тефтери и лаптопите на нея.  Peace

# 579
  • Варна
Леле, това с прибиращото се легло страхотно ми харесва! Много е подходящо за миниатюрната ни спалня. Пусто, не ми се дават толкова много пари. ;-(

Аз ги виждам тези легла за стая различна от спалня. Какво ще правя в освободеното място в спалнята та да го прибирам това легло?

Когато се прибере ок, но ако когато е прибрано на мястото да речем се сложи маса или нещо там, вечер трябва да се разчиства за да може да се пусне.

Или може би за детска стая да се освободи място за игра...

нашата микро спалня е много микро. Имам чувството, че като сложа 1,20 легло - и ще трябва да се домогва човек до вратата на тераската ... незнам, ходейки встрани.
Затова ми хареса. Че през деня ще можеш да се шириш примерно ако си спуснеш плота, който играе роля на бюро, и е повдигаем - и да си ползваш помещението  за кабинет. Можеш да се шириш на дивана в хола. Вечер си пускаш леглото и спиш.

Ами през деня съм на работа и затова не ми е опция, имам местенце за лаптопа, наистина понякога ми се налага да работя вечер, но през това време половинът се е опнал обикновено на леглото Simple Smile

А за кабинет щом ще се ползва - прибрано или разтеглено би трябвало работното място да е извън тези очертания, защото не ми се вярва да местиш бюро и стол всеки ден по два пъти.

# 580
Браво, Мише! Flowers Hibiscus
Чудесно е станало!
Аз не бих купила маса за пред дивана. Добре си е така.

# 581
Всички вие, дето сте против масичката....имате ли вкъщи маси пред диваните?
Питам от любопитство, а не за да се заяждам.

# 582
Аз имам, но апартамента ми е голям и позволява. Вкъщи.

В единия инвестиционен пак имам, но и там хола е голям, а пък няма маса в кухненския бокс, така, че се ползва за хранене.
А тук има маса за хранене, площта е малка и не виждам смисъл.

# 583
Да, де! Дивана, дали ще е в малко жилище или по- голямо винаги се ползва в комплект с маса. Дали ще е за лаптоп, за ядки, едно питие да си сложиш, за мен тя винаги ще е от полза. А ако ти дойдат гости- къде ще ги настаните? На плота в кухнята ли?

# 584
Да, де! Дивана, дали ще е в малко жилище или по- голямо винаги се ползва в комплект с маса. Дали ще е за лаптоп, за ядки, едно питие да си сложиш, за мен тя винаги ще е от полза. А ако ви дойдат гости- къде ще ги настаните? На плота в кухнята ли?

Общи условия

Активация на акаунт