Как бързо времето отлита, а ЮЛЧЕТО все по-силно рита!

• 44 820
  • 756
  •   1
Отговори
# 105
Ето едно предложение и от мен, предвид това, че до изписването на тази темичка ще наближим първа пролет, аз предлагам за заглавие:
"Пролетта настъпва вече и за Юлското човече"

# 106
Момичета, гледам коментирате за цитонамазка. На мен такава ми е правена миналата година март февруари или март. Когато забременях не бяха минали 12 месеца от последната. Но сега се чудя дали мога да я пусна сега или по-натам през бременността има период, в който трябва да се вземе.

Все пак някой ще ми отговори ли?
В тоя форум трябва да питаш поне по два пъти, за да ти се отговори....

# 107
Момичета, гледам коментирате за цитонамазка. На мен такава ми е правена миналата година март февруари или март. Когато забременях не бяха минали 12 месеца от последната. Но сега се чудя дали мога да я пусна сега или по-натам през бременността има период, в който трябва да се вземе.

Все пак някой ще ми отговори ли?
В тоя форум трябва да питаш поне по два пъти, за да ти се отговори....
Малко по назад Мадленчето беше коментирала че вече е късно за цитонамазка. По това време не е хубаво да се дразни шийката на матката.

# 108
  • София
На мен пък док. по ЗК ми каза, че ще ми взема другия месец  Thinking Последно правих юли месец. В Надежда пък цитонамазка не влиза в пакета и не са споменавали, че трябва да се прави. До колкото разбирам някои доктори държат да си се прави, но има и такива, които казват, че не е добре за да не се дразни шийката. 

Последна редакция: пт, 24 фев 2017, 17:25 от Cherryto

# 109
  • Сливен
Моята цитонамазка е от края на септември,предполагам че няма да ми правят друга преди раждането.

# 110
И аз още не съм правила цитонамазка, евентуално на следващата ЖК на 20.03. На мен също ми казаха, че не било добре да се прави, както и че няма нужда, но не мисля да я пропускам.

# 111
Привет Simple Smile На вас гинекологът каза ли ви да от лабораторията да подпечатат изследванията за хив/сифилис? Моите резултати си ги принтирах онлайн, и той ми каза да ида и до лабораторията да ми ги подпечатат... но не ми обясни защо.
За раждането ли ги искат? Извинявам се, ако е тъп въпроса, но не съм мислила още къде да раждам и нищо не съм проучвала.

# 112
  • Варна
Аз дори не съм пускала за хив. Пита ме, има ли нужда да пускаме хив,казах и не. Останалите не са ми ги искали подпечатани 😊

# 113
Аз дори не съм пускала за хив. Пита ме, има ли нужда да пускаме хив,казах и не. Останалите не са ми ги искали подпечатани 😊
Изследвания за спин сифилис и хепатит задължително се искат от болницата при постъпване за раждане. Както и кръвна група. Предполагам че трябва да са с печат от лабораторията за да се приемат.

# 114
Момичета, чета че коментирате разни лекари, но понеже не съм от София не следях внимателно. Днес на ФМ обаче моя лекар реши да ме изпрати при Сигридов още следващата седмица - вероятно ще ме вмества някъде измежду всички записани. Като изключим всички въпроси, които си задавам искам да попитам каква е цената на ФМ при него и спазват ли се часовете? Ще пътувам 3 часа, искам да знам какво горе долу да очаквам...

# 115
Първата ФМ при др.Сигридов е 100 лв.
Чака се доста, но всяка секунда след посещението при този лекар е безценна!
Закъсненията вървят с 2 часа средно. Hug

# 116
Много благодаря за бързия отговор. А присъствието на бащата на прегледа нали не е проблем!?

# 117
Нее-докторът е словоохотлив, обясняващ и много спокоен...излизаш влюбен в живота!
Татковците задават в пъти по-адекватни въпроси Embarassed от нас

# 118
  • Варна
Изследвания за спин сифилис и хепатит задължително се искат от болницата при постъпване за раждане. Както и кръвна група. Предполагам че трябва да са с печат от лабораторията за да се приемат.

Да,всъщност кръвната група си я взех и още едно от изследванията. Но си спомням,че за хив ме пита дали да ми пуска..ще я попитам. А останалите не са ми ги подпечатвали. Втори кръвни пускат ли се по време нс ЖК

# 119
По принцип ПКК, кръвна захар и урина се изследват всеки триместър. Първият път е в началото на бременността - до 12-та г.с., вторият път около 20-та и 3-тият път преди раждане.

Общи условия

Активация на акаунт