Страсти – градините в София, кампания 2017/2018 - тема 2

• 74 578
  • 933
  •   1
Отговори
# 570
  • някъде на юг
Здравейте! Не открих отговор, какъв е реда за преместване от една градина в друга.Детето ми е родено 2014г. посещава ясла и на есен трябва да е 1 група.Детската градина където в момента е на ясла е далеч от нас и искам да я преместя в по близка градина в същия район в София. Къде в системата мога да кандидатствам за преместване?

За преместване си кандидатствате както всички останали. Няма значение дали детето посещава ясла и искате да го преместите другаде или сега кандидатства за първи път за прием в детско заведение.

След като кандидатствам за новата детска градина, запазваме ли си мястото в старата градина ако не ни приемат в новата? Сега в кандидатури съм посочила само новата градина..... омотах се  ooooh! извинете

# 571
  • София
Да, детето си ходи нормално.Ако ви приемат, тогава в срока за записване се разбирате с двете директорки, отписваш от едната и записваш в другата.

# 572
  • Sofia
Всъщност, ако се класирате, първо записвате детето в новата градина и чак след това го отписвате от старата.

# 573
Здравейте,
Регистрирах се в системата за набор 2016, но не мога да задам желаните ясли, изпуснала ли съм срока, четох че е до месец Май,но системата е заключена?

# 574
  • София
Здравейте,
Регистрирах се в системата за набор 2016, но не мога да задам желаните ясли, изпуснала ли съм срока, четох че е до месец Май,но системата е заключена?
Вече е отключена

# 575
  • София
Здравейте! Не открих отговор, какъв е реда за преместване от една градина в друга.Детето ми е родено 2014г. посещава ясла и на есен трябва да е 1 група.Детската градина където в момента е на ясла е далеч от нас и искам да я преместя в по близка градина в същия район в София. Къде в системата мога да кандидатствам за преместване?

За преместване си кандидатствате както всички останали. Няма значение дали детето посещава ясла и искате да го преместите другаде или сега кандидатства за първи път за прием в детско заведение.

След като кандидатствам за новата детска градина, запазваме ли си мястото в старата градина ако не ни приемат в новата? Сега в кандидатури съм посочила само новата градина..... омотах се  ooooh! извинете
Да, запазва се. Даже и да ви приемат в новата и да се запишете, имате право да посещават старата до реалното тръгване в новата, т.е. чак до септември.

# 576
  • София
Да задам и един страничен въпрос, детето като е набор 2016 (януари) ако реша да пропусна яслата коя година ще трябва да се кандидатства за градина? 2018 септ или 2019 септ? И ако е 2019 има ли опция да го запиша с предната 2018 година?
Поздрави!

# 577
  • София
Да задам и един страничен въпрос, детето като е набор 2016 (януари) ако реша да пропусна яслата коя година ще трябва да се кандидатства за градина? 2018 септ или 2019 септ? И ако е 2019 има ли опция да го запиша с предната 2018 година?
Поздрави!
2019. Имате опция да му смените набора, но важи само за текущи класирания.

# 578
  • София
Благодаря!
Какво имаш предвид под текущи класирания? Трябва да има свободни места след нормалното класиране ли?

# 579
  • Sofia
Текущите класирания са от септември до март и в повечето случаи са за единични места от напуснали дечица. Освен ако случайно не решат някъде да отворят цяла група след някой ремонт или новопостроена пристройка, но това е доста малко вероятно.

# 580
Здравейте,
Вече е отключена
Благодаря, но като кликнеш на регистрация и не позволява да влезеш, погледнах в календара и е дадена последна дата 31 март - предполагам че това е последната дата.
Моля, по запознатите мами да кажат ще бъде ли отворена преди класирането на 12 Май и ще може ли да се кандидатства!
Май съм изпуснала срока!

# 581
  • София
Естествено, че ще е отворена. До 11 май в 18:00 ще е отворено за регистрации и пренареждане на кандидатурите. Да не кажа, че последните дни има най-голям наплив.

Този край за записване на 31.март е бил за текущо класиране. Краят за голямата кампания, за Септември месец е 11-12 май.

# 582
  • Sofia
Здравейте,
Вече е отключена
Благодаря, но като кликнеш на регистрация и не позволява да влезеш...
Май съм изпуснала срока!

Системата не е заключена. Защо след като вече сте регистрирани кликвате пак на регистрация? Използвайте бутона "Вход в системата" https://kg.sofia.bg/isodz/

# 583
Благодаря ви момичета, успях да влезна в кандидатстване  bouquet

Успех в класиранията!

# 584
Здравейте! Търсех списък на дежурните градини за това лято, но не намерих. Някой знае ли дали вече са определили коя градина кога ще почива?

Последна редакция: ср, 19 апр 2017, 10:01 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт