Бързи здравословни въпроси и отговори – 5

• 68 355
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
  • София
И аз слабея, бях на ендокринолог на ехографа не видя нищо.
Каза ми да си взема витамини за подсилване на апетита и леки успокоителни.
Аз съм си влюбена перманентно  Joy

# 211
  • Варна

Аз съм си влюбена перманентно  Joy

Аааа за тебе лечение няма  hahaha

# 212
Да ви имам проблемите, аз едвам свалям. Twisted Evil

Хахаха има такъв виц.
Жена се оплаква в женски форум."Помощ,помогнете ям,а не дебелея"
Отдолу коментар "Умри кучко" Mr. Green

Извинявам се за черния хумор Simple Smile

Joy Joy Joy Така си е. Хората не могат да отслабнат, други пък се оплакват, че слабеят. Няма угодия. Crossing Arms

За 165, не е толкова малко 47.
И аз съм толкова висока и това ми е лятното тегло. Зимата стигам 50, за мой срам! smile3538 smile3538

Ама от другата седмица се вземам в ръце, че пролет пукна. Simple Smile

# 213
Здравейте! Ето го моят проблем: За около 3 месеца отслабнах с 3-4 кг. По принцип съм слаба и това не ми се отразява добре. Преди два дни ходих при личната, правих пълна кръвна картина и хормони. Изследванията са перфектни. Накрая джипито заяви "Явно ти трябва спокойствие и силна храна" Продължава да ми е притеснено. Ако сте имали подобен проблем моля да споделите Вие как се справихте с него.

И аз все се мъча да напълнея.От декември пия противозачатъчни и качих 5 кг  Blush Нищо друго не ми помогна.

# 214
Абсолютно във всяка,просто при някои е по-малко,но не е хич поносимо и не ми доставя абсолютно никакво удоволствие. До преди 2 месеца в седмицата да е било 2 пъти,но още тогава си я имаше болката и даже вече ме е страх,не бих казала,че е груб,защото вижда,че ми е адски некомфортно,даже не успяваме да е повече от 5-10 минути.

прегледай се задължително за кисти. И дотогава се ограничи, за да не стане руптура.

Честно да ви кажа и аз не знам вече,последно като бях миналия месец и и споделих на гинеколожката ми каза,че абсолютно всичко си ми е наред,което силно ме съмнява,а и не е нещо,което да е от вчера и да подмина.

не казвам, че е това, а казах какво би могла да провериш, защоте е една често пъти потвърждаваща се хипотеза. Важно е да се направи ехограф и то именно когато имаш симптоми на болки. Ехографът е единствения начин да се каже със сигурност в такава ситуация. Отделно някои кисти имат свойството да се появяват и изчезват, така че като те гледат след като болката е изчезнала, може просто и кистата да е изчезнала.

възможно е и да е инфекция, но ти казваш, че болката е само при секс и се мени според позата, което значи, че инфекцията се е загнездила на строго специфично място и болката се влияе от активирането на определни механични влияния.

Така е,сега съм в търсене на добър гинеколог,предполагам ще изчакам цикъла и ще отида,та да видим,ще споделя какви са резултатите.

# 215
  • Тра-ла-ла
Така е,сега съм в търсене на добър гинеколог,предполагам ще изчакам цикъла и ще отида,та да видим,ще споделя какви са резултатите.
Ако си от София - мога да ти препоръчам моята. Специално за микробиологични изследвания. Работи и с много добра лаборатория. Peace

# 216
Ако си от София - мога да ти препоръчам моята. Специално за микробиологични изследвания. Работи и с много добра лаборатория. Peace

От Пловдив съм,ние пускахме микробиология,но не мисля,че е нещо такова.

# 217
  • Тра-ла-ла
Понякога резултатите опират до това, в коя лаборатория са пуснати изследванията и кой микробиолог ги гледа Tired

# 218
Понякога резултатите опират до това, в коя лаборатория са пуснати изследванията и кой микробиолог ги гледа Tired

Така е,да,и ти си права,не изключвам нищо,ще видим какво ще е второто мнение.

# 219
Преди да ми открият проблемите на щитовидната слабеех много.Сега след операцията започнах да качвам и не знам защо си мисля,че нещо в дозата на хормоните не е в ред. newsm78 Имам ненаситен глад,гледам да се ограничавам,но ...

# 220
  • Варна
Преди да ми открият проблемите на щитовидната слабеех много.Сега след операцията започнах да качвам и не знам защо си мисля,че нещо в дозата на хормоните не е в ред. newsm78 Имам ненаситен глад,гледам да се ограничавам,но ...

Изследвай ТСХ,аз като съм в хипофункция ям като прасе.

# 221
Ами другата седмица съм на котр.преглед.Иначе миналия месец ми беше 0.125 и доктора каза да продължавам със същата доза.Но усещам,че нещо не съм в ред.Спи ми се постоянно,япатична съм станала,нервна и раздразнителна.

# 222
  • Варна
Ами другата седмица съм на котр.преглед.Иначе миналия месец ми беше 0.125 и доктора каза да продължавам със същата доза.Но усещам,че нещо не съм в ред.Спи ми се постоянно,япатична съм станала,нервна и раздразнителна.

А не е от това,ниско ти е.При това ТСХ по учебниците трябва да слабееш,но пък не всеки организъм е като по учебниците.
А иначе за нервността и раздразнението не ни трябва диагноза и аз все съм на метлата.Надявам се пролетното слънце да ми се отрази положително.

# 223
 Joy Ще си я караме така,на метлата.
Аз вече се обърках с тези стойности и слушам само доктора ми.По този повод да питам и друго,ТСХ сега като си пусна на гладно и без да съм пила Еутирокс-а нали?Чудя се дали и за всеки случай калция да проверя или не е необходимо?

# 224
  • Варна
Да хапчето се пие след вземането на кръв и се изследва на гладно и без кафе.
И много правилно правиш,че слушаш доктора си.И аз доста често се обърквам от разни мнения тук,но стискам зъби и си набивам,че щом доктора е казал така значи е така.Все пак аз не лекувам хрема и не мога да си позволя експерименти.
Калций аз изследвах след операцията,защото започнах да тръпна и ме задържаха за всеки случай още 2 дни в болницата.Често се засягат паращитовидните жлези при такива операции.Ако не ти е финансово проблем,ще ти е в полза да  хвърлиш един поглед на показателите и на калция и на вит.Д.

Общи условия

Активация на акаунт