Звездни компромати - 315 част

• 107 805
  • 768
  •   1
Отговори
# 660
Да, били по два плика и по погрешка дали му този за Емма и той затова го видя, зачуди се и го показа на актрисата, забравих ѝ името и тя го каза на глас.
Точно това е много странно,защото би трябвало да е останал само един плик.

# 661
Това, което четох аз е, че зад кулисите от двете страни има маси с пликовете, за да може от която и страна да излезе връчващият да се реагира. Леонардо излиза от едната страна, дава на Ема плика и наградата, от другата страна човекът, отговарящ за това, трябва да унищожи втория плик, но уж се бил разсеял да качва снимки в Туитър (пак социалните мрежи са виновни  Laughing ). За лош късмет Уорън излиза точно от страната, където пликът не е унищожен и получава този най-отгоре, който е за Ема. Той човекът се зачуди, потърси подкрепа от актрисата до него, но уви  Simple Smile

# 662
  • Пловдив
Реакции при объркването на победителя  Laughing
Скрит текст:
Раян  hahaha

Охх, и аз имам навика да ми става смешно на сконфузни ситуации Laughing

# 663
  • Вестерос
И аз би реагирала като Раян.

Рийз, Дакотата, Крис Еванс и още една на партито

Скрит текст:

# 664
# 665
# 666
Кой знае колко денонощия го е съчинявала, очаквайки да звучи убийствено велико! hahaha

# 667
Кой знае колко денонощия го е съчинявала, очаквайки да звучи убийствено велико! hahaha
Ами тя направо я застреля! Доста усилия положи Ема да отговори,

# 668
  • Пловдив
е кажете кво я пита,де...за тия които не можем да гледаме Grinning

# 669
е кажете кво я пита,де...за тия които не можем да гледаме Grinning
Колко струва един Оскар, измерен в жертви и дисциплина.

# 670
Тя Петя този въпрос и друг път го е задавала, то на нея ѝ е като Какви са бъдещите ви творчески планове?

# 671
  • Варна
Масово са с ужасно прищипани цици.

# 672
  • София
е, какъв пък толкова оригинален въпрос да зададе? те всички питат сходни неща.
"Не мислиш ли, че Оскарът трябваше да отиде при Мерил Стрийп, а не при теб за този бозав филм?" би бил доста по-забавен въпрос. иска ми се да има толкова ексцентричен журналист, но това не е Петя Дикова, а и би бил проява на лош вкус, все пак Laughing

# 673
Ако бяха командировали Беновска, като нищо щеше да има точно такъв въпрос! Mr. Green

# 674
  • София
Ако бяха командировали Беновска, като нищо щеше да има точно такъв въпрос! Mr. Green
И въпросът щеше да бъде придружен с хвърляне на ябълка  Joy

Общи условия

Активация на акаунт