Звездни компромати - 315 част

• 107 781
  • 768
  •   1
Отговори
# 735
На мен в момента ми пищят едни обувки, купени онлайн. Ще махна подметката да огледам, белким спре

# 736
Тая лепка на моите пищящи маратонки беше лепната най-отпред при пръстите, под стелката. Едва изчоплих част от нея, за да спре да пищи поне. Не можах да я отлепя, то едва се бърка до там с два пръста. Rolling Eyes

# 737
  • На топло
Пак повтарям, не знам как точно е било в неиния случай.

Няма нищо, важното е, че си пътувала, видяла си  чужбината и там нещата са ти ясни.
Пък ние босите и нищо неразбиращите те четем в захлас  Laughing
Изтрих го, че много хора като теб ще се припознаят.
Айде няма нужда да се правите на обидени.

# 738
Нямаше нужда да го триеш. Беше забавно  Mr. Green

# 739
  • Варна
Пак повтарям, не знам как точно е било в неиния случай.

Няма нищо, важното е, че си пътувала, видяла си  чужбината и там нещата са ти ясни.
Пък ние босите и нищо неразбиращите те четем в захлас  Laughing
Joy

Хелло, би ли ми казала как точно ще докажеш, че си излязла с покупката от разсеяност, а не с умисъл? Какво точно ще се види на камерите? Твоите мисли и намерения?  Laughing Че то да се направиш на небрежно разсеян е най- стария и изтъркан номер.

# 740
Аз редовно съм с книга в чантата, а книгите от Хеликон не винаги ги разкодират. Пишях си, но никога не съм се притеснявала. Даже като изпищи чантата ми, направо вадех книгата си
Ама Елена е взела скъп крем, а и казвате, че магазинът е доста дълъг....Голям срам

# 741
  • София
Извинете, ама при покупка от безмитен магазин, не носят ли покупката ви направо в самолета? Синът ми ми купи от Амстердамското летище парфюм, на баща си бутилка уиски и спомена, че ги е платил в магазина, и направо си ги е получил после в самолета.
На мен никога не са ми носили покупката в самолета, винаги съм си я взимала в магазина. Но аз съм малко боса с чужбината, трябва някоя по-компетентна да се включи  Joy

# 742
Не знам, пак казвам - като гледах филма за нея, много достолепна жена изглежда. Просто не искам да вярвам, че е било нарочно както и да изглежда. Rolling Eyes Някой назад спомена, че и преди е имало такъв случай с нея, аз не намерих подобно инфо. Каквото и да си говорим тук, няма да разберем подробности и никога няма да сме сигурни какво точно е станало. Сянка на съмнение винаги ще има.

# 743
  • София
Бижу, изненадваш ме Thinking по летищата ако носеха на всеки пътник прищевките в самолета, то колко персонал ще трябва, каква навалица ще е, пък и борден разпоредител тоже Laughing
никога не ми е предлагана такава опция, пък не е като да не съм се поразходила доста. освен да съм толкова задръстена, че да не съм разбрала за тази екстра. абе, нищо чудно да съм Laughing

# 744
  • София
Аз също мисля, че е станало случайно. Убедена съм, че може да си позволи този клас козметика и не би рискувала името си за един крем. Предполагам, че няма и да разберем какво е станало в действителност, защото това го знаят само Е. Поптодорова и служителите на летището във Варшава.

# 745
Някой каза, че била арестувана, а тя не е била.
По нейни думи:
Цитат
Появиха се двама служители, които ме отделиха за разговор. Обясних, че съм допуснала неволна грешка, извиних се и заплатих полагаемата се глоба. Така случаят приключи.
Мисля, че наистина от мухата стана слон.

Досега и аз не съм попадала на летище, където да ми носят покупките в самолета.

# 746
  • На топло
Северина, омръзна ми тази тема. И като знам, че голяма част от форума живее в чужбина, а другата се спуква да ходи по екскурзии, пак се намериха обидени... Crazy
Последно по тази тема - камерите служат за доказателство в съда, ако някой го глобят неправомерно и той си наеме адвокат за да осъди летището.

# 747
  • Вестерос
Бижу, да не ги е купил от самолета? България еър продават в самолета.

# 748
Аз също мисля, че е станало случайно. Убедена съм, че може да си позволи този клас козметика и не би рискувала името си за един крем. Предполагам, че няма и да разберем какво е станало в действителност, защото това го знаят само Е. Поптодорова и служителите на летището във Варшава.
Ама то не е дали можеш или не можеш да си го позволиш
Има много случай ,на богати хора хванати в кражба.Това е вид заболяване
И артисти известни има заловени ,а за госпожата се коментира ,че не и е за първи път
Имало скандал с Бг делегация в началото на 90те в магазин,наши дипломати в Щатите . Били обвинени в кражба и продавача сочел  .....познайте кой от делегацията

# 749
Бижу, да не ги е купил от самолета? България еър продават в самолета.
Не, от Duty free на Шипхол. Каза, че е изненадан, защото ги платил и имал два часа до полета, казали му: господине, ще получите покупките си на борда и толкова. Не му е първия полет това и първа покупка по летищата, но там - така. Не помня вече с коя авиокомпания се прибираше, но май KLM от Вашингтон до Амстердам и от там до тук - не знам с кого.

Общи условия

Активация на акаунт