Баба Марта иде вече, рита юнското човече - тема 7

• 47 646
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
И аз се учудвам, че в София е толкова мъгливо, като карах към работа даже падаше ситна мъгла върху предния ми прозорец. А иначе аз също не говоря на бебка като съм сама, само пред ММ се шегувам от време на време.
Ние бяхме на кино на един екшън в петък вечер и когато има силни изстрели, бебка много рита Simple Smile))

# 136
Добро утро,мамита  Hug Явно е било тежка нощ.От както съм бременна това беше най-безсънната ми нощ.Контракции,бебата риташе през цялото време дори в един момент си помислих,че е дошло времето да излиза Sad За капак на всичко през нощта са откраднали левия преден мигач на колата Sad Луда работа.
Ани,напълно те разбирам.Аз си говоря рядко на корема,някак си ми е странно.И аз изпитвам панически ужас от къпането,рязането на нокти,да не го претопля,да не се задави.
Desert,вече реагират милите Simple Smile

# 137
Ние пък сутринта с бебчо си говорихме Simple Smile
Не някакъв мъдър и дълбокомислен разговор, разбира се, но беше много забавно Simple Smile
Размърда се рано, рано - още към 7.
Опитах да поспя, нооооооо акробатът в мен беше на друго мнение  Joy baby_neutral
Накрая се поизправих в леглото, по гръб и започнах да го закачам:
Аз му викам: "Бебииииии" и си мърдам леко корема с две ръце - следва ритник.
И така около 10 минути си полафихме - голям майтап, лиготийки Simple Smile
Но и да не му говорим, то пак чува и свиква с гласа ни...
По-скоро е хубаво да усеща, че говорим на него, че си комуникираме и създаваме връзка още от сега  Hug

# 138
  • София
Аз не му говоря специално, и на мен ми е странно. И на дъщеря ми не говорех преди да се роди. Обаче тя сега му говори, прегръща корема и му разказва разни работи. Понякога му шепне, защото му казва тайни  Laughing Да не чуе никой друг Simple Smile

# 139
Здравейте, момичета! Как сте? Най-сетне малко слънце  Nature Partly Sunny
Да ви питам някоя страдала ли е наскоро от възпален нерв и има ли някое конкретно мазило дето да е помогнало? smile3547 Направо не мога да стоя от болка в кръста , която тръгва надолу по десния крак.  Sad Аз полежах няколко дена в болницата и явно там от неудобното легло се влоши положението. Ей сега като ме изписваха се консултирах с лекарите и казаха, че може да се мажа с нещо незагряващо, но все пак не ми препоръчват. Да си подлагам възглавници, под кръста така че да ми е удобно и удобни обувки ( макар че аз плътно ще пазя леглото  Mr. Green ) Сега вече съм у нас и лежа, но пак много ме боли и ми се иска някакво облекчение... Praynig Ако някоя знае нещо дето би помогнало или домашно мазило...нещо , каквото и да е ....ще съм ви много благодарна да споделите  bouquet

Bo0o, със здраве да си ползвате придобивката! Би ли споделила от къде тази добра оферта  Simple Smile

# 140
Такааа, добър ден и от мен  Laughing

По въпроса с количката, взехме на Дада Парадисо Лео Елеганс:
http://aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=54&pid=107664&sgid=54

Хареса ми страшно много още преди време в самото начало, но един път забелязах на промоциите, че беше намалена но нямаше наличност и този път изнудих мъжО да я купим че близо 200лв. надолу са си 200лв.
Като цяло е удобна и маневрена, кожата е много приятна на допир пише че има ув защита и се надявам да не се напука от слънцето, кошовете са си широки единствения недостатък който и намерих беше, че самите покривала за крачетата на 3те коша се закопчават с тик-так копчета и са малко трудни за закопчаване.
Иначе другото на което се подразних беше, че вчера като я разопаковахме вкъщи буквално час след като я взехме от магазина едното голямо колело не се заключваше когато се сложи на самата количка и спирачката не хващаше само него, тоест беше прецакано, но веднага се обадихме и казаха че ще ни го сменят  Rolling Eyes

Отностно разговорите с беба, е не мога казвам си го.

Възглавница за бременни и аз си взех на Лорели онзи ден и ми е удобна, с нея пак мога да спя по корем голямо мъчение ми беше тези 6-месеца само да се чудя на къде да се завъртя и не ми се събираше и по 3-4 часа сън на нощ, та сега я правя като пояс и си слагам корема в средата и заспивамм  Mr. Green Mr. Green

Момичета да ви попитам за спални комплекти какви смятате да купувате на коя марка, каква материя голямо чудене ми е в Дундьо си харесах един спален к-кт за 130лв. ето този: http://www.dundio.com/продукти/текстил-за-детска-стая/чаршафи-и-комплекти-за-легло/minene-луксозен-спален-комплект-кремрозови-звезди-20433.html
И този ми харесва, но не съм го виждала на живо и не знам хубава ли е материята: http://bebeshkidreshki.com/spalen-komplekt-ot-ranfors-s-olekoten … o-v-rozovo-46842/

А и за креватчета да ви питам някой има ли мнение за Арбор?

# 141
Днес съм правила изледвания. За сега всичко е наред, кръв, урина и даже глюкозно натоварване, за което доста се притеснявах. За 3 ФМ докторката е казала, че ще я правим 30-32 седмица.

# 142
Привет и от мен Simple Smile

И аз все повече гледам за колички и легла и имам вече набелязани модели и магазини, но все още нищо не съм купила. И аз много харесвам леглата на Арбор. Ще трябва да се разходя до Асеновград да ги видя на живо. Според това, което виждам на сайта изглеждат много стабилни - аз съм си харесала това: http://www.arbor-bg.com/mebeli/%D0%94%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0 … 1%86%D0%B8%D1%8F/

# 143

И аз все повече гледам за колички и легла и имам вече набелязани модели и магазини, но все още нищо не съм купила. И аз много харесвам леглата на Арбор. Ще трябва да се разходя до Асеновград да ги видя на живо. Според това, което виждам на сайта изглеждат много стабилни - аз съм си харесала това: http://www.arbor-bg.com/mebeli/%D0%94%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0 … 1%86%D0%B8%D1%8F/

И аз мислех да ходя до Асеновград, но доста модели на Арбор има и в Аико от този тип който си показала, а за комбинираното креватче го видях в Дундьо, това е за София Simple Smile

# 144

И аз мислех да ходя до Асеновград, но доста модели на Арбор има и в Аико от този тип който си показала, а за комбинираното креватче го видях в Дундьо, това е за София Simple Smile

Чак сега видях, че Аико имат два модела на Арбор. Сигурно ще се разходим първо до там, за да придобия представа, но със сигурност ако ще купувам ще е от производителя. Благодаря Simple Smile

# 145
  • Sofia
Аз си взех едно спално комплектче от Икеа, 100% памук и на доста добра цена:
http://www.ikea.bg/childrens-ikea/baby/Baby-textiles/Bed-linen/60099/86256/

Мисля, че ще ми трябват поне още два комплекта и пак от там ще ги купя. Харесва ми, че са по-изчистени цветове  Wink

# 146
Нледам на сайта Айко бебешки текстил, дрешки и други неща. Дали са качествени, някой има ли инфо?
А и другото искам да питам, като купя спални комплекти, дрешки и т.п. Трябва да ги изпера на 90 градуса? Ако са цветни? Или примерно завивки от флис или полар?

# 147
Bo0o, количката изглежд супер Simple Smile Със здраве да си я ползвате  Party

Karjala, аз всички детски дрешки на баткото пера на 40 градуса. То и нашите всъщност Simple Smile Ползвам детски прах за пране и без омекотител. След това в сушилнята и излизат почти ненамачкани Wink Затова и досега не съм гладила детски дрешки  smile3521 newsm44

# 148
Ако е нови неща, пак ли на 40? То нали от началото заради пъпа трябва да са постерилни? Или се вталясвам? 😀

# 149
  • София
Аз още не съм купувала нищичко...Чакам да изляза по майчинство и едва тогава да се заема с пазаруването от-до. Дано не подрани, че ще я втасам.

А да попитам някой има ли проблеми със ставите?
Аз по принцип преди години имах проблеми, явно си имам предразположеност, и според мой близък, травматолог (но без да задълбаваме в допълнителни изледвания), имам изтриване на хрущялите от които ми се появиха болките. Cry
Сигурно близо година и нещо взимах разни препарати за подхранване на хрущялите и като че ли позакрепих. И от една седмица пак ме смъкна и с всеки изминал ден болката се засилва. Днес като се събудих, едва си свивах ръцете в юмрук Sad Звънях на доки да питам дали има нещо, с което да закрепим положението още 3 месеца, но тя ме отряза, че не може просто така да ми изпише нещо, без да знае какъв е проблема и ме засили към ревматолог. А тази седмица вече имам записан час за хематолог и вече започва да ми идва нанагорно всеки ден да се мотам при различен "нещо...лог"....Мъж ми почна да мърмори, че не бил линейка (не че подобни изречения му правят чест, тъй като и аз не го правя за удоволствие ходенето по лекари..). Ама почна да се изнервя положението..Sad

Общи условия

Активация на акаунт