Баба Марта иде вече, рита юнското човече - тема 7

• 47 736
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Да е живо и здраво! Simple Smile А първото родено бебе от нашата група двли е добре? Има ли информация?

# 601
Да е живо и здраво! Simple Smile А първото родено бебе от нашата група двли е добре? Има ли информация?

До одеве, четях и за него не дават почти никаква информация на родитеите за сега усвоява храната която му дават чрез сонда директно в коремчето и е добре, но повече от това никой нищо не казва..
Да са живи и здрави ще се преборят Simple Smile

# 602
Ой второ бебче 🤗 да е живо и здраво, ама стига са бързали вече!

# 603
Второто вече е поголямо, ше му по лесно. То в коя седмица, знаете ли? Ще са наред.Simple Smile

Последна редакция: пт, 24 мар 2017, 12:38 от Karjala

# 604
Второто вече е поголямо, ше му по лесно. То в коя седмица, знаете ли? Ще са наред.Simple Smile

В седмия месец е, не знам точно коя седмица  Wink

# 605
Ооо, честито бебе на родителите Simple Smile Като майка на недоносено дете разбирам чудесно как се чувстват родителите и колко е трудно в началото. В коя седмица са родени двете бебета и как е формата им? Стискам палци всичко да е наред и да растат здрави и силни!

# 606
Честито бебенце на родителите,да им е живо и здраво и много да ги радва. Дано и двете са добре и скоро да си ги приберат у дома.

# 607
Леле, живо и здраво да е! Дано всичко е наред и при двете ранни бебчета! Praynig

# 608
Живи и здрави да са и двете ни беценца!!Да знаят ,че си имат хора,които им мислят само доброто и им пращат положителна енергия.Нека ако някой знае в коя седмичка,колко тежи и коя е майката все пак.Искрено се надявам всичко да е наред!

# 609
Живи и здрави да са и двете ни беценца!!Да знаят ,че си имат хора,които им мислят само доброто и им пращат положителна енергия.Нека ако някой знае в коя седмичка,колко тежи и коя е майката все пак.Искрено се надявам всичко да е наред!

1100 е малката, никнейма на майката в форума не го знам, даже не знам дали участва тук в групата ни  Rolling Eyes

# 610
Мерси BoOo,ще стискаме палци на мъничката да расте и да наддава!

Днес бях да глесам колички...пълен шах е положението.Мъжът харесва Mutsy,ама мн тъмни цветове...не вървят за момиче...аз се хвърлих на  Cam и тъкмо склонихме общо за нея и дабре,че мъжа вида,че едната спирачка на гумата не държи.Ако бях сама отдавна да са ми я пробутали Grinning

# 611
  • София
Да е живо и здраво и новото ни бебче, дано бързо навакса и се прибере вкъщи при мама и тати.

# 612
Аз честитих на тази мама и във фейсбук, но честито и тук ! Да е живо и здраво, и много да радва мама и тати !  bouquet
Аз иначе съм болна от вчера с много гадна хрема, от която ми люти на очите и не мога да спя за дълги периоди от време, защото не мога да дишам все през устата. Сега пия панадол и витамин Ц, и ще стискам палци да се оправя скоро, че както се задъхвам от бременността, това не помага особено.  Praynig ooooh!

# 613
Инфлуцид май са направили хомеопатичен спрей за нос. Можеш да го пробваш.
Ние сме купили количка 3*1, полска, на Retrus s max. Влюбена съм в нея. Големи помпащи гуми. Предните се въртят на 360 гр, но ако искаш можеш да ги застопориш само напред да гледат. Много е маневренна, с 2 прьста можеш да я въртиш в кръг.
Някой освен мен подлудява ли по ягоди? Не ги обичам много, но откакто съм бременна, цяла зима ги ям, няма значение че са кисели и неузрели. Laughing 🍓🍓🍓🍓

# 614
  • Sofia
Мерси BoOo,ще стискаме палци на мъничката да расте и да наддава!

Днес бях да глесам колички...пълен шах е положението.Мъжът харесва Mutsy,ама мн тъмни цветове...не вървят за момиче...аз се хвърлих на  Cam и тъкмо склонихме общо за нея и дабре,че мъжа вида,че едната спирачка на гумата не държи.Ако бях сама отдавна да са ми я пробутали Grinning

Ние избирахме между Jane, Cam, Mutsy и Peg Perego. Спряхме се на Пег Перего. Момчето в магазина ни я препоръча като най-добър вариант за тази цена Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт