Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви добавки се препоръчват за дискова херния и нараняване на коляното от ски?
Какви са препоръчителните стъпки за приготвяне на костни бульони?
Какви са препоръчителните количества вода за прием и какви могат да бъдат потенциалните странични ефекти?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви добавки се препоръчват за дискова херния и нараняване на коляното от ски?
-
Какви са препоръчителните стъпки за приготвяне на костни бульони?
За да направите костен бульон, започнете с варене на костите в вода. Добавете малко сол, черен пипер и дафинов лист за вкус. След това оставете сместа да къкри на слаб огън за 10-12 часа. След като бульонът е готов, прецедете го и го разпределете в отделни порции. Пиенето на бульон може да има положителен ефект върху здравето ви.
-
Какви са препоръчителните количества вода за прием и какви могат да бъдат потенциалните странични ефекти?
Препоръчителното количество вода трябва да бъде съобразено с индивидуалните нужди, като обикновено се препоръчва около 2,5 литра на ден. Важно е обаче да се чувствате комфортно и хидратирани. Трябва също така да сте наясно с възможните странични ефекти, като задържане на вода, което може да бъде причинено от хормонални промени или определени добавки.
-
Какви са препоръките за хранене при синдром на поликистозни яйчници (PCOS)?
-
Колко грама въглехидрати трябва да приемате дневно?
Гледаше много странно като си я придърпах към мен
Мъжът ми поръчва салата с ракия за себе си, за мен ребра или джолан. Салатата дават на мен, месото на него... Пълна дискриминация

Може да е интересна за някой:
А аз чакам новата на Роб Улф (всъщност направо трябва да видя дали не се намира вече 
Като изключим конкретните количества скорбяла, които препоръчват (макар че пак обясняват защо), мисля, че имат много добри идеи.