НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 113

• 93 921
  • 726
  •   1
Отговори
# 615
пишеш "напади" в гугъл или ютюб и започваш да стягаш дупето
много внимаваш предния крак в коляното да под прав ъгъл

# 616
  • София
пишеш "напади" в гугъл или ютюб и започваш да стягаш дупето
много внимаваш предния крак в коляното да под прав ъгъл
+ 1  Peace Добавям БГ клек и глутеус мост. В пилатеса също има чудесни упражнения за седалище и бедра  Peace

# 617
Благодаря, но упражненията не са ми силна страна. Имам проблеми с кръста и колената. Та се щадя до колкото мога.

# 618
  • София
Благодаря, но упражненията не са ми силна страна. Имам проблеми с кръста и колената. Та се щадя до колкото мога.
Действай тогава  Peace
В сайта на Инес Субашка има неща като за теб  Peace
- потърси в блога "Болките по тялото като резултат от начина, по който спим" - в тази статия има и линкове към упражнения за болки в кръста и колената  bouquet

Последна редакция: пт, 31 мар 2017, 15:55 от The Baroness

# 619
  • София
Ивчето, това е строго индивидуално. Трябва да се познаваш, а най-вече нуждите на тялото си. Не винаги качвам Вг преди или след тренировка, понякога в деня на тренировката и на следващия значително увеличавам мазнините. Но това е опит от много години. Трябва да се наблюдаваш- това, което при един работи, при друг може да не действа.
mariat, това кой къде качва и трупа мазнини е генетично обусловено. Въпреки това, бедрата и брича се маха отново с промяна в храненето. Махни млечните и тестото и ще разкараш и бричовете. Освен това без движение не става. Като не си по тежестите - каланетиката също извайва страхотни бедра и топи брича, както и плуването. Сега има два типа "брич". Първият е анатомична особеност, където самият кокал на тазобедрената става е по-изпъкнал и дори да си мега изчистен, леко настърча, но няма мазнини. Това е особоност на костите и не виждам драма тук. Вторият брич, който е по-популярен си е натрупване на сланина и се маха с диета и спорт и много постоянство. Масажите също вършат чудеса.

# 620
Здравейте, нова съм и може ли да ми напишете примерни менюта? Четох, но не разбрах режима.

# 621
Месо,яйца,риба и зеленчуци...

# 622
Месо,яйца,риба и зеленчуци...
Благодаря !  Hug

# 623
Добро утро! Знам, че това се научава с времето... но пак ще попитам. Спортувам тенис на корт, но усещам, че не съм достатъчно енергична... бихте ли ми дали някакъв съвет? (играя сутрин)

# 624
Ивче, а закусваш ли преди тренировката и какво точно? И освен това колко калории и въглехидрати приемаш? Трябва да се яде. Wink

# 625
Калориите не ги броя, а колкото до закуската..не закусвам, пробвах сутрин с лъжица тахан.. има подобрение, но не е достатъчно. Може и въглехидратите да са малко, само от зеленчуци са, ориз и картофи не ям от много време заради проблем със запек

# 626
Ето ти го отговора. Закусвай солидно, примерно три яйца с масло и някакъв колбас и/или зеленчуци. Ако така нямаш повече енергия, увеличи въглехидратите през деня, може дори на закуска да ги увеличиш. Не казвам да ядеш хляб и торти, но поне повече плодове. И посмятай колко ти се получават калориите - ако са от порядъка на 1500, не е лошо да ги увеличиш.

# 627
Опитах се да ги смятам, но това което ям си го приготвям аз и не мога да преценя колко са калориите. Тази седмица ще опитам със яйцата, макар че с тях на закуска ме притеснява малко проблема със запека. А ако към яйцата се добави съвсем малко овесени ядки? Много ти благодаря за отделеното внимание  bouquet

# 628
  • In transit
Опитах се да ги смятам, но това което ям си го приготвям аз и не мога да преценя колко са калориите. Тази седмица ще опитам със яйцата, макар че с тях на закуска ме притеснява малко проблема със запека. А ако към яйцата се добави съвсем малко овесени ядки? Много ти благодаря за отделеното внимание  bouquet
ако са ти мазни яйцата, т.е сложиш масло/зехтин като ги приготвяш или няколко резена запечен бекон(който също си пуска мазнина) няма да имаш проблеми със запека. Добави и домат към закуската, той също ще помогне. Но е важно и да пиеш много вода, при мен това действа да не се запичам. Според мен точно от тахана или овесените ядки е по възможно да се запечеш.

# 629
Мисля, че няма да навреди да включиш и овесени ядки, но и Мики има право, че мазнината и/или зеленчуците може също да свършат работа.

Общи условия

Активация на акаунт