Доста изминахме, малко остана априлско бебче да гушне мама - Тема 13

• 47 535
  • 758
  •   1
Отговори
# 165
Да и аз смятам, че са прекалено скъпи самостоятелните стаи, при положение, че вече си платил доста... В самостоятелните стаи бебето е при теб постоянно ако искаш. В другите само денем.

# 166
Здравейте Simple Smile) Как взехме за раждане да си говорим Simple Smile)
Аз днес нямам какво да правя и се захванах с прането да ви кажа. Даже изгладих първата партида дреши, и останах без кръст  Tired сега полежавам малко за релакс.
И да изменя малко темата  Blush утре чакам нашите на гости Simple Smile) да се видим. И се чудя какво да наготвя искам да е нещо специало  Hug  Ако имате изпитана лесна рецепта за която не се седи два часа прав в кухнята дайте идея какво да спретна  Blush

# 167
Лили, веднага ти казвам моята мързелива вечерия. Сега заради този хемоглобин купувам телешко (в лидл имат в тарелки). Мариновам с лимон, соев сос/унисос, мед, горчица, зехтин и подправки по избор. Може и винце да сложиш, само внимавам със соев сос/унисос, защото е малко солен ако прекалиш. Подреждам филенцата в намазнена тава, слагам по мъничко масло и заливам с марината, колкото повече стоят така в хладилника толкова по-вкусни стават. Пека ги на фурна с вентилатор за 1 ч. на 180 градуса. Гарнитурата ми е картофено пюре и ориз от торбичките  Grinning Grinning всичко ми е бързо и мързеливо. Имам и любима торта за 20 мин. ако те интересува  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 168
OOO nanna чудничко звучи  Grinning, ориз даже имам купен, направо да ходя за пържолите Simple Smile) от днес в марината като седят утре само във фурната да ги метна. С десерта съм готова видях по ТЛС един чийзкейк без печене за 10 мин се прави, мисля него да спретна и ще съм отличничка  Joy

# 169
OOO nanna чудничко звучи  Grinning, ориз даже имам купен, направо да ходя за пържолите Simple Smile) от днес в марината като седят утре само във фурната да ги метна. С десерта съм готова видях по ТЛС един чийзкейк без печене за 10 мин се прави, мисля него да спретна и ще съм отличничка  Joy

Идеално, моите десерти също са без печене предимно, пък и сме бременни и не трябва да се преуморяваме.

# 170
  • Бургас
Ние днес сглобихме кошарката на дребния. Милото пък махна найлона на матрака /"Какво толкова било"/, че трябваше да го застилам с едно одеало, за да не се праши. Надявам се скоро да ни доставят и скринчето. Само ме притеснява, че точно над кошарата има три контакта и трябва много добре да ги обезопасим  Rolling Eyes

# 171
понеже днес успях да се замъкна на лекция за раждане и съм много доволна, пускам ви един линк с видео, което не е отсега, но нещата са същите, ако ви се гледа, заслужава си Simple Smile

Скрит текст:

отивам да взема дребчо от градина и пак навън, докато е слънце Simple Smile

# 172
  • варна
Страхотна лекция. Благодаря! Много искам да отида на презентация на тази жена.

# 173
И аз я изгледах, благодаря Линдичка!
Примера, на 13.03 в Майчин дом ще води лекция за кърменето. Аз ще ходя, ако на някой друг му се идва ще се радвам да се запознаем. Сега в понеделник там ще има за дишането по време на раждане, общо са 4 лекции, всеки понеделник, на сайта им има програма.
Някъде бях гледала, че Елена Василева има лекции и в Лабиринт, но аз там не съм ходила.
Бейби, теб изписаха ли те от болницата?
Мис, как си говори ли с аг за контракциите?

# 174
  • Бургас
Мис, как си говори ли с аг за контракциите?
Не съм звъняла, но и днес не усетих никакви контракции. Ще видя как ще съм тези дни, но явно нещата са на приливи и отливи. Един ден нямам, друг все ме пристягва.

И да ви питам нещо. Слагам си вагинално Силвържин. Имам още 3 капсули за поставяне. На 07.03 съм на преглед и ще ми пускат контролна микробиология и се чудя дали няма да повлияят на резултата ако влагалището не се е изчистило напълно от лекарството /което стои като разкашкан тебешир/.

# 175
  • варна
Примера, на 13.03 в Майчин дом ще води лекция за кърменето. Аз ще ходя, ако на някой друг му се идва ще се радвам да се запознаем.
Аз съм от Варна, иначе би било страхотно.
Мис,  до 7ми мисля, че ще се изчистиш, имаш два - три дни без лечение.

# 176
  • Пловдив
Не мога да не споделя щастието си с вас.Днес се срещнах с анестезиолог и за щастие в частната клиника ще ми сложат епидурална упойка, въпреки клексан и спина бифида.А вчера моя АГ ме притесни,че в държавна отказвали.Но как да не искам упойка като вчера ми каза,че в 36г.с.тежи 3.800кг и днес на жк потвърди.Според нея ще е над 4кг, та да обикалям за да тръгне по-рано.

# 177
Линдичка, Благодаря и аз Simple Smile Страхотна лекция  Hug

# 178
  • Варна
Линдичка, благодаря и аз за лекцията Blush
Кати, ехааа бебчо ще е голям, остана и да не ти сложат упойка ... Flushed
Някой забеляза ли новата версия на сайта?

# 179
  • София
Аз бях на 2 нейни лекции на един бременелски форум - и тази за кърменето е много полезна. Много ми хареса тази жена, огън момиче  Crazy.
Аз днес си правя списъците с това, което ми остава да купя. Не ми е останало много. Обаче ме постяга корема и лежа тези 2 дни повечко, а имах планове да работя из вкъщи. Отложихме фотосесията за утре, че в понеделник фотографката ни беше сополива. Може би стана по-добре, защото и моето лице е една идея по-добре в сравнение с понеделник.
Много ми е чудно колко ли е пораснала нашата госпожица - от 7-ми фев не сме я мерили, а следващия преглед е на 9-ти март. Вече я усещам как и е поотесняло и сякаш се блъска в корема ми, усещам я и заякнала, дано да не изостава пак много.

Общи условия

Активация на акаунт