Доста изминахме, малко остана априлско бебче да гушне мама - Тема 13

• 47 520
  • 758
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Между другото, необоснованите, но често срещани съмнения на майките, че детето им не изяжда достатъчно и наличието на лесно достъпно АМ, е една от най-честите причини за провал в кърменето. Още един довод "против" предварителното запасяване Peace

# 661
Приятелка ми подари неразпечатана кутия Аптамил, това дават в моето аг. Аз съм от "застраховащите се" и шише купих даже, топлилка си имам. Като си спомня предният път какъв зор беше с кърменето, предпочитам да имам вариант, още повече, че вече ще има кака в къщи, която също има нужда от внимание и то не малко.
Днес си занесох 45-дневния болничен, мн странно се чувствам. Много ми липсва работата и колегите. Но пък броя дните до появата на малката мишка.

# 662
Аз също няма да купувам АМ, не за друго, а просто много по-бързо ще се изкуша да го дам при най-малкото. Ако толкова стане зор, аптеки денонощни бол в София.
Нали сте ги виждали онези картинки колко му е голямо коремчето на бебето. Първите дни е колкото черешка, а на първия месец колкото кайсийка. На лекциите, на които ходих казват, че коластрата първите четири дни им е достатъчна, което са капчици. И моите притеснения са дали ще имам кърма, ще се справя ли и от разранявания и т.н., но това също разбрах в най-честите случаи е просто от недобро поставяне и засукване. Решила съм, че ако имам нужда ще звъня на Ла Лече Лига, настройвам се положително.

# 663
Момичета май ще се ражда.Викнах моя доктор да види тоновете,много са равни,спряха ми системите и в 4 пак ще напряват запис.Ако са същите ще се наложи секцио.

# 664
за АМ и аз мисля да не купувам, предният път така се бях панирала, защото като се прибрах от болницата бебето трябваше да яде, аз почти не сучеше и аз изпаднах в ужас, че няма да е яло и пратих да купуват, но само го отворих и дадох може би 2-3 пъти и накрая го изхвърлих. и слава богу, се справихме с кърменето с бая мъки. сега се надявам, вече като гърмян заек, да ми е по-лесно, ама да видим...

Бейби, споко, каквото - такова, важното е да сте добре с бебчо. ще чакаме новини Hug

# 665
Бейби, а ти бебо усещаш ли го, ритка ли, движи ли се? Знам, че в случая е различно, но на мен на последния преглед миналата седмица тоновете бяха 140, просто тогава моята си спеше. Дори и да се наложи спешно секцио, дръж се, ние сме с теб и ще те мислим и пращаме положителна енергия да сте добре с бебо!

# 666
Да разкажа и тук...
Тъкмо се връщам от Марков и съм малко в шок... Бебка е 2 кг в 35 г.с.+4 дни. Поне ме успокои, че не е от токсоплазмозата, а е от плацентата - страшно остаряла. Според него бебето си страда хронично от недохранване и няма да наддаде още много, освен това водите ми са страшно намалели. И пъпната връв се е омотала около врата. Каза, че до 2 седмици максимум трябва да сме я извадили. Тоест, да забравя за естествено раждане, да ме следят кажи речи всеки ден и то не на тонове, а на ехограф, за да се гледат водите и да планираме дата преди края на март - след това ставало много рисково. Хубавото е, че според Марков такива бебета, които страдат в утробата, са много по-развити и няма да има нужда от кувиоз, дори да е 2 кг.

Baby - успех! Хубавото е, че си под наблюдение постоянно, така че няма страшно! Стискаме палци и чакаме хубави новини от теб Simple Smile

# 667
Точно това е,че не го усещам никак активно.За това и ми правят запис на тоновете постоянно,и няма как да спи всеки път.Иначе съм с разкритие 1см и половина.

# 668
Baby,Марти,  стискам ви палци! Всичко ще е наред. Аз вече всички бебета ни ги пиша готови и другото е само въпрос на време, късмет и орисия. Може пък и децата да си имат претенции за дата, знае ли човек.  Grinning
Аз пуснах Розовата пералня днес. Сушилката едва побра нещата!  #Crazy Утре ще е цветната за да ми мине розовата депресия. Само дето като ги простира и се чудих какво съм гледала като съм сортирала. Някои неща са за 9-12 месеца.  Shocked Много ме досрамя от мен си. Явно сериозно съм загубила ориентация за размери. И някои дреболии си намерих, та съм доволна. Пелени обаче ще се купуват, че почти всичко е петньосано с жълто. То и няколко дрешки така и се чудя какво ще да е туй нещо. Надали е от маслеността на кърмата, но пък какво друго първите месеци? newsm78

# 669
Марти, ти си след 2 дни в девети месец, а всички знаем, че влезе ли се в него раждането може и в първия ден да стане. Щом и Марков ти е казал, че няма страшно и че бебето си е развито, значи е така. Фокусирай се върху това, а не върху остарялата плацента и водите. Тъкмо имаш време да се до подготвиш ако имаш още неща за довършване.
Бейби, стискаме ти палци! Най-важното е да сте добре и двамата, а лекарите ще ви следят и ако се наложи ще действат.

# 670
Пелени обаче ще се купуват, че почти всичко е петньосано с жълто. То и няколко дрешки така и се чудя какво ще да е туй нещо. Надали е от маслеността на кърмата, но пък какво друго първите месеци? newsm78
Ако си ги прибрала изпрани с омекотител ( а може и без) и изгладени - от гладенето стават жълти.

# 671
Момичета качват ме нагоре.Стискайте палци да мине всичко наред и бебчо да е добре и да диша сам,и кг да има и да си ми го дадат.  Heart Eyes

# 672
  • където мечтите се сбъдват
Момичета качват ме нагоре.Стискайте палци да мине всичко наред и бебчо да е добре и да диша сам,и кг да има и да си ми го дадат.  Heart Eyes
Успех!Стискам палци всичко да мине като по вода  Praynig

# 673
Baby - успех, с теб сме! Всичко ще е наред  Peace Hug Heart Eyes

# 674
Ще стискаме, Бейби! Дръж се ти, с малчо всичко ще е наред!

Общи условия

Активация на акаунт