Доста изминахме, малко остана априлско бебче да гушне мама - Тема 13

• 47 559
  • 758
  •   1
Отговори
# 240
Оо Мис дръж фронтс още малко :hug всичко ще бъде наред, айде колко малко седмици ни останаха. Другитд момичета, които не спят, успокойте се и вие. И аз по едно време сънувах преждевременно раждане и се събуждах стресната, но сега в тов хубаво време се старая да съм повече на вън и така се изморявам повече,за да спя добре  bowuu

# 241
  • София
Аз спя като талпа Crazy Вечер седя до късно, но това е нормално, предвид факта, че спя поне до 10, а днес станах в 11 Blush На почивката ставах всеки ден в 7 със скиорите и се надявах да запазя режима, но не - върнахме се и пак започнах да спя до късно. Обед е, а ни съм готвила, ни нищо Laughing Пия кафе с вас и туй то Whistling

Мис, всичко ще е наред Hug Нали не се притесняваш прекалено? Знаеш, говорили сме си и друг път, и да тръгне - големи момчета са вече Grinning
Аз поне това си повтарям, като ме стегне лошо корема. Снощи примерно бях поне 2 часа с непрекъснати контракции, че и по едно време болка ниско долу. Утре на консултацията ще питам доки дали да не погледнем шийката вагинално, но ме съмнява да се съгласи, щото аз и двата пъти след преглед за разкритие родих Blush Може би поне да я измерим с ехографа, ще видим.

# 242
  • София
Мис, и от мен имаш стиснати палци да устиска бебето.  Peace
И аз съм на вълна преждевременно раждане. Контракциите ми доста зачестиха. В четвъртък бях за първи път на тонове и ми засякоха доста контракции. Увеличиха ми дозата на магнезия. Ще видим дали ще повлияе. Проблемът е, че ако тръгне раждане, ще трябва да се премине към спешно секцио заради положението на бебето.Ами ако току-що съм яла и не ме хване упойката. Rolling Eyes Въобще сблъсъкът с болницата малко ме стресира. Досега не мислех за раждането със страх, ама сега поради неяснотата ми е малко тегаво. А и нито багаж за болницата съм стягала, нито бях пазарувала основните неща. Поне пазара вчера го направих Simple Smile
Дано всички успеем да влезем поне в 9 месец!  Hug

# 243
Мис, всичко ще е наред. Сестра ми преди 8 год. с паднала тапа и разкритие ходише на лекции и по кръчми с колеги и познай- инатливия ми племеник накрая трябваше насила да го вадят (секцио) и то добре, че така го извадиха, че беше някъде около 4,700 кг.

# 244
  • София
Уми, споко! Как така няма да те хване упойката? Че те операциите по спешност как ги правят? Има си начини за всичко, не се притеснявай Hug

И днес май ще изпусна йогата, по дяволите, ужасно ме е яд Close Малкият има гниди и сега цял ден ще чистя въшки smile3511

# 245
Ей, ма си луди и луди. Една грижовна бъдеща свекърва се съсипа да крещи по едно момиче на надуваемия замък и да го заплашва с бой, защото и ритала синчето.  Очаках поне да е някое по-малко, но не би. Левент на около 7 години направо. Е, в момента на тия градуси е с подплатена ушанка,  ботуши и зимни яке, но да не издребнявам. И после що са ни лигави мъжете...пу-пу, дано не се чална и аз така.
Фрозенка, в групата съм, как да не съм. Simple Smile и предния път бях и на двете места, но не помня защо спрях да пиша...

# 246
  • Варна
Мис, щом са ти казали че ще задържите положението не се шашкай Simple Smile Дори да тръгне раждане, бебчо е развит вече, а даже и кортикостероиди поема... Дано изтрае до края де, стискам палци всичко да е наред, и с теб и с Иринка Simple Smile
Белинда, има такова като шампоан по аптеките ако не се лъжа, за въшки - измиваш косата и сресваш със специално гребенче. Те си измират гадовете, няма нужда да се занимаваш цял ден. После се повтаря след седмица май. Баба ми като хвана въшки преди месец, от там знам   Crazy

# 247
  • София
Ох, тази гадост, наречена въшки колко я мразя. ooooh! Пази се поне ти, че момчешка коса лесно се чисти или подстригва, но с твоята още повече и бременна няма да е лесно. Йога май заради празниците няма да има. Направо другата неделя да се опитаме да си направим тортената сбирка, а?
Момичета, препоръчайте ми откъде да купя качествен комплект за изписване, който да съдържа гащеризонче, а не камизолка и сума ти други излишни неща?

# 248
Pumichka, не си единствената луда  Crazy Аз умишлено почнах да вечерям по-рано, тоест ям към 17-17:30 ч., да ми е по-празен стомаха, ако нещо стане през нощта и се наложи спешно секцио. Направо знам колко идиотски звуча, ама параноята ми е в повече.
Но Белинда е права, колко операции, и то не само секцио, се правят по спешност, така че да не го мислим това, викам. Колко магнезий пиеш сега?

ММ днес доопразни бебешката стая, та съм си наподредила разни работи... искам още няколко кутии-органайзери да си взема и някакъв по-голям кош за първия етаж. В него мисля да държа памперси, кърпички, пелени, резервни дрехи, че няма да мога да тичам нагоре-надолу по стълбите нон-стоп.

Оф, сега се сетих, че на малкия в чантата през седмицата от у-ще му бяха сложили писмо за въшки, а аз въобще не съм му поглеждала косата... те ще се видят, ако скачат, нали  Joy

# 249
...Помниш, преди дни обсъждахме с паднала тапа и с разкритие може и месец да се изкара.
Каква е тази тапа???

# 250
  • София
Ами...как да се пазя Rolling Eyes Той е непрекъснато заврян в мене! Няма начин, сто процента се мажем всичките, каквото има - да мре там и това е! Купихме някакъв скъп шампоан, пише, че няма инсектициди и е безопасен за бременни. Обаче това ресане със ситното гребенче хич не го виждам на моята коса, дето е като за три ooooh! И пране сега, и чистене, абе въобще - бясна съм Close

Претеглих се утре за консултацията. 67 и половина ooooh! Там някъде влязох да раждам Борис. Аман, аман, аман от тия кила, имам още почти два месеца, ще ударя 70-така #Crazy Баси...На диета ли да мина, що ли Rolling Eyes Не знам, хем не ми се занимава, хем като си представя после как се свалят толкова килограми, ми се реве!

Оф, оплаках се Cry

# 251
...Помниш, преди дни обсъждахме с паднала тапа и с разкритие може и месец да се изкара.
Каква е тази тапа???

Алиса, пиши в Гугъл "слузеста тапа при бременност" ........излизат хубави статии при това обяснени от доктори, затова няма да се опитвам да го обяснявам, че да не те объркам.  Peace

# 252
Ох, аз вчера от разходки цял ден бвх с болки е корема и кръста.. не бях пила магнезии няколко дни, но се принудих да пия, че не се търпеше.. Вече и като лежа не мога да се завъртя на другата страна без да ме боли адски.. ooooh!
Днез влизам в 35-та седмица. От утре започвам с подреждането и чистенето на гардероба, а от вторник с прането на дрешките, че вече наближавс времето, а и с тези болки не зням още колко ще изкарам..
А на моята кума терминът и беше на 1-ви и още не е родила.. не и завиждам, аз искам до 2 или 3 седмици да раждам, че тежи вече.. Joy

# 253
  • Велико Търново
Стиснати палци и положителна енергия и от мен за Мис! Дано лекарствата да успокоят нещата и да изкараш още няколко седмици вкъщи  bouquet
Благодаря за топлото посрещане и успокоение на всички, аз вече имам момиченце на 10 години, но то се оказа, че това е достатъчно време да забравиш абсолютно всичко и да се тревожиш за всяка дреболия особено след предишни несполуки.
Ние този път си останахме вкъщи за празниците уж на спокойствие, а то толкова туристи имаше в града още от петък, че чак беше пренаселено. Но пак беше много хубаво да се разхождаме да се радваме на слънцето. Имам чувството, че тази зима беше безкрайна  Tired

# 254
  • София
Pumichka, не си единствената луда  Crazy Аз умишлено почнах да вечерям по-рано, тоест ям към 17-17:30 ч., да ми е по-празен стомаха, ако нещо стане през нощта и се наложи спешно секцио. Направо знам колко идиотски звуча, ама параноята ми е в повече.
Но Белинда е права, колко операции, и то не само секцио, се правят по спешност, така че да не го мислим това, викам. Колко магнезий пиеш сега?
Радвам се, че не съм сама в лудостта си  hahaha Пия 3Х2 Магнерич. Но то си трябва и почивка, а мен все не ме свърта от задачки.
С тази неправилна позиция на бебето всичко ме боли, най-вече тазът. А иначе се опитвам да му повлияя по всякакъв начин -говорене, стоене в изчанчени пози, лазене, даже пробвах Ребозо и Боуен терапии.Но все повече си мисля, че тая работа на сила не става и май започвам да приемам ситуацията като всяко зло за добро. Явно бебка си има нейно виждане по въпроса.
Поне доктор си имам вече, макар че и той е една машина за пари като всички професори... Close Дано поне си свърши работата както трябва.

Общи условия

Активация на акаунт