Искам да кажа ... (111)

• 65 496
  • 757
  •   1
Отговори
# 15
Нося мартеници, обикновено на ръката, но предпочитам да подарявам такива, които се закичват. Нямам обяснение защо.

Децата боледуват щафетно, от вируса с гадната кашлица. Станаха вече 10 нощи, в които не ми се събират повече от 3-4 часа сън. И тази седмица не се очертава да е по-добре.

На трети март съм канена на юбилей и се наложи да откажа екскурзия до Шипка. Щеше да е интересно.

# 16
Нося мартеници на ръката първите няколко дни. После махам, и мен ме дразни като се намокрят. Подарявам на най-близките защото знам, че и те ще ми подарят.

# 17
Добро утро!
Изпуснах ви тези дни, надявам се всички сте добре. От селски фитнес през уикенда едва ходя, но съм доволна от свършената работа.
Мартеници нося и обичам.

# 18
  • Sofia
Добро утро  Hug!
Слагам мартеница само на 1-ви март   Peace. И аз не съм купила още, но смятам първо да разровя торбите с налични мартеници. Имам много неразопаковани и ще ги преподаря  Whistling.
Много мъгливо днес  Crossing Arms.

# 19
Май това с мартениците е много индивидуално.
Аз си слагам обикновено на ръката и най много до трети март да я държа.
Подарявам на близки и винаги имам резерв в чантата, ако някой ме срещне на улицата до 10 март и вземе, че ми подари. Усещам кога се надяват да им върнеш жеста.
Дразня се, когато видя мъж накичен с не знам колко мартеници, и то доста след 1 март/по телевизията/.
Чакал той да види щъркел,  ама не бил виждал, пък те станали като извадени от комин/реплика на мои близки/.

# 20
Чета за Оскарите и грешката, която са направили обърквайки филмите. Crazy  Гаф си е голям.

Гледахте ли ги тази година?

# 21
  • Варна
Момичета, има ли някой тук, който се занимава със счетоводство? Обяснявам.

Имам електронно банкиране и електронен подпис, плащам си осигуровките от компютъра и после си подавам декларациите в НАП. Днес получих на мейла си някакво писмо от НАП, че имало нови срокове за декларациите, обяснени в прикачения зип файл. Да, но на сайта на НАП не видях нищо такова, а те обикновено ги обявяват на началната страница още и то с големи букви. А и нали бях получавала от тези фалшивите мейли, с прикачен файл, който е вирус /уж от някакъв ЧСИ, за запори и задължения, а аз нямам такива и тогава директно изтрих/, та сега ми се вижда много съмнителен този мейл. Изтрих веднага без да отварям прикачения файл.

# 22
  • София
Хай, това дето е уж от НАП го получих на личната си поща днес, със зипнат файл. Не го отворих, а директно замина в кошчето.  Peace

Мартеници нося. Първият ден нося всички, които са ми подарили, след което си оставям една на ластик и си я нося по-дълго.

За трите почивни дни нямаме планове. Ако е хубаво времето, може да отскочим на еднодневна екскурзия с приятели някъде. Ще го мислим, има време.

# 23
Всяка година ми слагат по много мартеници, но аз не ги нося всички. Вечер свалям текстилните и си оставям само тези, с които мога да се къпя после и не ми мокрят по 100 часа след това Simple Smile Не чакам да видя и щъркел, а ги закачам на цъфнало дърво.

# 24
Момичета, има ли някой тук, който се занимава със счетоводство? Обяснявам.

Имам електронно банкиране и електронен подпис, плащам си осигуровките от компютъра и после си подавам декларациите в НАП. Днес получих на мейла си някакво писмо от НАП, че имало нови срокове за декларациите, обяснени в прикачения зип файл. Да, но на сайта на НАП не видях нищо такова, а те обикновено ги обявяват на началната страница още и то с големи букви. А и нали бях получавала от тези фалшивите мейли, с прикачен файл, който е вирус /уж от някакъв ЧСИ, за запори и задължения, а аз нямам такива и тогава директно изтрих/, та сега ми се вижда много съмнителен този мейл. Изтрих веднага без да отварям прикачения файл.
Според мен е вирус, не знам да са променяни сроковете, а напоследък получавам 2 такива емейла, единия беше със заглавие "Сметка", другият "Принудително събиране".

# 25
Хай, срокът за подаване на декларациите пак си е 25 число на месеца, следващ месеца, за който се отнасят.

# 26
  • Варна
Явно наистина е вирус. Току-що говорих със счетоводителката ми и само докато споменах за мейл със зип файл и тя изкрещя на умряло да не би да съм го отворила. Успокоих я, че съм параноичка и всичко е наред Simple Smile

Благодаря, момичета!

# 27
  • Germany
Нося мартеници, докато цъфне дървото ни на двора. Нося само такива за ръката и се къпя с тях и ги суша със сушоара Simple Smile Днес ще правим с моя приятелка и децата. Имам и от миналата година за раздаване в училище. Както вече писах, много харесвам мартеници и се опитвам да запазим традицията, въпреки, че не живеем в БГ.

# 28
Нося мартеници само на ръка и ги свалям като видя щъркел. Ако това не стане до първа пролет, тогава връзвам на цъфнало дърво. Преди носих по много, сега само от най-близките си оставам. Днес щерката е вкъщи и сигурно ще се пробвам двете да сътворим нещо.

Дано наистина е кратка тази седмица, че миналата ми бе много тегава и мина мноооого бавно.

# 29
  • дядовата ръкавичка
Обичам да съм накичена с мартеници, но е сложно с къпането.
Още не съм купувала тази година,  неприятни са ми безкрайните сергии, много комерсиално стана всичко.

Уикенда се вихрих в градината, рязах лози, рози, храсти. Засадих туй-онуй. ММ пък ряза овошки. Дано не сме нанесли непоправими щети на  градината, че и двамата сме големи разбирачи  Embarassed. Накрая си запалихме двуметров огън за поклади, но нямаше желаещи да прескачат.
Хамкането на халвата ми е страшно нехигиенично, а уж не съм гнуслива.

Общи условия

Активация на акаунт