Искам да кажа ... (111)

• 65 473
  • 757
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
Показвам ви личното, самостоятелно творчество на малкия син. Изобщо не съм го погледнала даже какво прави, защото бях много болна. Сам си е решила какво, сам е отрязал, сам е нанизал, всичко, всичко сам. На 6 г. е  Heart Eyes

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/16997744_102120897 … b&oe=59718146

# 31
Това е любимата ми традиция. Нито Коледа, нито Великден ме вълнуват така, както Баба Марта  Laughing
Ама всеки луд с номера си.
След първия ден си оставям само две-три мартеници на ръката, вечер ги свалям сутрин си ги слагам. Нося ги докато не видя щъркел или лястовица, ако не стане до първа пролет ги окичвам на цъфнало дърво.
Децата си разменят в училище - на всички деца, както и за учители.
Слагам и на Тончо (колата). Връзвам му я на скоростния лост  Mr. Green

Обичам класическите мартеници - бял и червен конец, без нищо излишно.

Янтре, страхотни са  Peace

# 32
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Янтра браво на детето  Hug Виж как добре се е справил.
HighSpeed това беше много полезна информация.Не бях си влизала в пощата от няколко дни и се оказа,че имам и аз при това два броя.Какъвто съм заплес като нищо ще ги отворя. ooooh!

# 33
  • Варна
Голям майтап с тия мейли, т.е. ако може човек да го погледне от тази страна де. Един познат предупредих сутринта, той също получил и като видял НАП веднага решил да го отвори. Да ама той господ си знае работата, човека нямал архивираща програма на компа и затова не успял, въпреки че се постарал яко и пробвал няколко пъти Simple Smile

# 34
Записвам се в новата тема, мартеници нося по 1-2 ама не обичам да се кича. Засега само на мъжлето съм купила една и то от повече от месец и си я пазя в офиса, накрая като нищо ще забравя да му я подаря.

Янтра, браво на дечко!!!  Heart Eyes

Снощи бях до мола да се видя с приятелка, и намазах едно яке, на голямооо намаление и сега съм доволна.
Скрит текст:

започвам седмицата мързеливо, само сменям хотели за Белгия, че такъв план съм спретнала.. Ще ходим през март, за моя РД. Ще обиколим Брюксел, Льовен, Намюр, Антверпен, Брюж и Гент.  Crazy Уж много евтини билети на Уиз набарах, ама като се почне...хотели, трансфери, влакове и си е доста солено. Ама здраве да е! Дано си струва! Чакам четвъртък, имам нужда от почивка.

# 35
За пръв път се осмелих да си поръчам парфюм от сайт, надявам се да имам късмет. Четох в км от кои сайтове са доволни потребителките, за да се ориентирам. Досега все от разни пътувания си нося парфюми, дано качеството да е добро и тук. Ползвам Кристина Агилера за през деня и не го сменям никога, взех най-голямата опаковка, да си имам дълго време. За вечерни излизания харесвам Долче вита или Жадор на Диор. Също никога не ги сменям.

# 36
  • София
Янечек, аз също преди месец се осмелих за пръв път и съм доволна, дано имаш късмет  Peace
Така и не можах да си намеря желания парфюм в няколкото магазина, които обиколих, та накрая от ензо си поръчах най-малката опаковка Simple Smile

# 37
  • Варна
Аз ползвам една тоалетна вода от години, съвсем обикновена, но много ми допада. От миналата година обаче попадам на някаква нова партида, която смърди ужасно, не знам какво са направили, но няма нищо общо с дългогодишния аромат и съм бясна. Не мога да си харесам друг аромат и това е.

# 38
Oбожавам парфюми! Това ми е най-голямата страст (след пътуванията може би или са на едно ниво). Поръчах наскоро от Ензо един парфюм... ми..супер зле! Happy heart, на Clinique. Mного нетраен.
Сега искам един доста стар парфюм, всъщност първия на Thierry Mugler, който излезе: Angel, ама си държи цена, нищо че е от сто години и обмислям дали да го взема от сайт или от парфюмерия. От кой онлайн сайт сте поръчвали и сте доволни?

# 39
  • София
Ами то май няма гаранция, Захир - с моята колежка си поръчахме заедно от ензо различни парфюми - моят излезе супер, нейният - хем нетраен, хем й се изриваше кожата от него.

# 40
За доволна не знам още, но аз поръчах от parfimo чрез emag. На enzo ми се досвидя да платя 6 лв за доставка, а в strawberrynet цените бяха поне един път и половина по-високи от останалите сайтове.

# 41
  • София
Не смея да си поръчвам парфюми от сайтове. Купувам от Douglas или Sephora в моловете. Не ги деля на дневни и вечерни.

# 42
За доволна не знам още, но аз поръчах от parfimo чрез emag. На enzo ми се досвидя да платя 6 лв за доставка, а в strawberrynet цените бяха поне един път и половина по-високи от останалите сайтове.

Направо се оливат с тия доставки, ми то ако решиш един шампоан да си поръчаш доставката е колкото него  Cry Последният ми фаворит един парфюм на Зара, пристрастена съм, свързвам го с много мили спомени и за пръв път май ще повторя парфюм, това не е типично за мен, ставам прекалено емоционална май не е добре тая работа.

# 43
  • Пловдив
Аз тъкмо се умилявам какви красиви, творчески и умни деца имам Simple Smile Тоест гледам стари снимки. Ще ви пусна две любими, сигурно за 10 пъти ги показвам.

Преди повече от 5г - https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/320116_24839716243 … d&oe=59348B67
Преди 4г. - https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/25965_102004201298 … 1&oe=5926F2D8
2009, античноста направо - https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/1929062_1107005801 … 0&oe=592CE9A3

# 44
  • Телиш/Плевен
Благодаря за темата! bouquet

Нося и подарявам мартеници, харесвам традицията. Heart Eyes

Тъкмо ми попадна статия за гафа на Оскарите, иначе не ги следя и не се интересувам много-много.

Янтра, страхотно творчество! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт