Искам да кажа ... (111)

• 65 471
  • 757
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Най-малкият какъв е захилен Simple Smile

# 46
Мартеници носим по една на ръката. Връзваме ги на цъфнало плодово дърво след като видим щъркел. Днес трябва да преровя запасите и да избера мартеничките за тази година, може и да направим някоя с децата - във ваканция са.

Имахме натоварен уикенд, но отхвърлихме доста работа, доволна съм.
Перна ме моментна лудост и поръчах килим за всекидневната онлайн. Чакам го утре, дано цветовете ми паснат на цялата концепция.
Букнах и семейна фотосесия, отдавна не сме се снимали всички накуп читаво, време е.
Трябва да поградинарствам, облещило се е едно слънце, точно за целта. Пък и да оползотворя скучащата работна ръка, експлоатация на детския труд му е майката, така се става човек Simple Smile

И пека банановия хляб, разбира се. Къщата мирише невероятно.

# 47
Минавам да се запиша набързо.
Ще нося мартенички. Ама само на ръката. Подготвила съм се да раздавам, че сме много хора. Заредила съм се добре. И аз мислех да правя ама пусти мързел...

# 48
Обикновено пътуваме до Бг в края на февруари, та се снабдяваме с мартеници. Носим ги по няколко дни. Тази година не пътувахме, съответно и с мартениците се разминахме.

Не бих поръчала парфюм онлайн, изключителен сноб съм в това отношение (ментета, паралелен внос, продажба на тестери и мостри... ).

Но пък поръчах дълга вечерна рокля онлайн (за първи път поръчвам дреха онлайн). С големи резерви бях, защото я поръчах много набързо, но съм доволна. Доста е семпла, но ми заспа, час се възхитих на кройката. Остава да измисля грима и най-вече прическата. В Лондон е събитието, ще остана ден-два след това. Никога не съм била, трябва да проуча какво има за разглеждане. Не мога да се настроя още. 

Аз бях отпуска два дни, много добре ми подейства. Друго си е човек да се наспи. Обаче днес сутринта беше тегаво.

Хубави момчета, Янтра.

Трябва да работя, а ми се гледат снимки от Оскарите.

# 49
Янтра, големи сладури  Heart Eyes Най- малкият ли само е русичък, другите двама много си приличат, или този щото е бебок се отличава  newsm78

Ох, писна ми от кофти новини- 4 год. дете с опасност за живота след джакузи  Shocked, в Адмирал на Златните  #2gunfire От такова засмукване на помпи преди години в града ни почина дете, на градския басейн, пред ужасно много други деца и спасител....Не се ли проверяват тия съоръжения, щом са толкова опасни? Как да си пускаме децата спокойно по екскурзии  Cry

# 50
  • Пловдив
Вече не е рус малкия Simple Smile
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15338777_102112678 … e&oe=592CACA1 Снимката е от преди 2 седмици, ядат зеле, да не се чудите какво е това в купата.

# 51
  • някъде ... тук ...
Дзак за малко.

Носим мартенички, основно гривни. Купихме в събота един куп. Децата си приготвиха з аучилище, а аз успях тази сутрин да пратя по пощата мартенички за братовчедчетата.

Янтре, големи са сладури твоите Hug

Напрегнато ми е, предавам един проект, а и други ангажименти се появиха и ...
Когато успея, ще се появя за повече.

# 52
  • Mediterraneo
Мартеници нося, но само първия ден оставям всички, които са ми подарили( на ръката, другаде извънредно рядко, да не кажа никога). Тази година получихме от бабите, пак ще се закичим. МИналата година се падна да правя ателие в класа на малката и от много чудене с какво да занимавам децата, реших да правим мартеници. Подготвих им една "презентация", разказах им малко за легендата и за традицията и после правихме медальони. Аууу, така се развълнуваха, толкова много им хареса, носеха си герданите после няколко дни всички вкупом  Heart Eyes

Аз днес такъв го ядох, че не се събирам в кожата си! Ама аз съм си виновна! След 3 месеца чакане днес най- после имахме час за дерматолог за малката. Но кака забрави за коя поликлиника са ни определили, направо ми изскочи от ума, бяло петно! И се набихме в по- близката( близка, близка, половин час пеш плюс половин час с автобус, колко да е близка; ама другата е в съседно село), изчаках чинно до 15 минути след определения час, питам какво става и... се оказва, че сме били точно за другата поликлиника! А аз съм без кола, никакъв шанс да успя да се добера до там! Е, дадоха ни нова среща... за след 2 месеца. Мамка му, бясна съм на себе си!

# 53
ЧРД на Борис!
Мартеници нося на китката. Не може да е само една- ще получа от ММ, от децата...
Тази година все още нямам купени, въпреки че имам цяла чанта с подарени.
Скрит текст:
Днес погребахме баща ми

# 54
Съболезнования, Мария!

# 55
Много съжалявам, Мариат!

# 56
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
mariat съболезнования  Flowers Rose

# 57
  • югозапад, под "Марков камък"
Мария, искрени съболезнования!

# 58
Mariat, съболезнования  Sad

# 59
  • дядовата ръкавичка
О, Мария, много съжалявам  Sad

Общи условия

Активация на акаунт