Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 35 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 86 486
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Air mat на Буржоа поглеждала ли си го?

# 106
Знам, че съвсем скоро обсъждахме ФДТ, но аз се оказва, че със затопляне на времето хваления от мен Сити Радианс ми утежнява много и лъщи ужасно на лицето (през студените дни ми беше супер с него) и ми трябва съвет с какъв да го заменя. Миналата зима бях изхабила едно шишенце на Ревлон колор стей, не ми беше добре за студа, та се чудя сега дали няма да е по-добре.
Други идеи?  Praynig Кожата ми е смесена, мазна в Т-зоната (със сухи участъци по бузите), светла с жълт подтон.
И още нещо, мога ли да съхраня ФДТ в хладилника до есента?
тониран слънце защитен крем   Simple Smile

# 107
  • Варна
Air mat на Буржоа поглеждала ли си го?
Не съм, силно матиращ ли е? Притеснявам се да не ми пресушава. Иначе го проверих в нета, опаковката му е идентична с тази на сити радианс, дали и цветовете ще съвпадат?

Имам един такъв тестер на Ла Рош, ще го пробвам. На мен ми трябва средна покривност (поне). Тези кремове имат ли добра покривност?

# 108
Пробвай новия Fit me на Maybelline. Аз съм с мазна кожа и съм доволна от него.  Peace

# 109
  • Бургас
Също и на Лореал новият Тру Мач е хубав,не пресушава.
В интерес на истината при температури над 28 градуса не слагам фон дьо тен,защото от известно време заради здравословни проблеми в жегата направо тече вода от лицето ми.За щастие това е около три месеца в годината.

# 110
  • София
защо то от известно време заради здравословни проблеми в жегата направо тече вода от лицето ми.За щастие това е около три месеца в годината.
Съчувствам ти. Hug
Лятото ползвам или ББ-то на Гарние, или само пудра, или само слънцезащитния на Юриаж 50-тка.

# 111
Пробвай новия Fit me на Maybelline. Аз съм с мазна кожа и съм доволна от него.  Peace
Продават ли го в България? Много хвален фдт е за мазна кожа,както и пудрата им,но ми казаха преди време в Лили,че не го зареждат

# 112
  • Бургас
защо то от известно време заради здравословни проблеми в жегата направо тече вода от лицето ми.За щастие това е около три месеца в годината.
Съчувствам ти. Hug
Лятото ползвам или ББ-то на Гарние, или само пудра, или само слънцезащитния на Юриаж 50-тка.
Благодаря,мила.

# 113
Продават ли го в България? Много хвален фдт е за мазна кожа,както и пудрата им,но ми казаха преди време в Лили,че не го зареждат
Аз го купих точно от Лили в Студентски град миналата седмица. Много доволна от него, защото най-светлият му цвят 110 съвпада перфектно с тена ми.

# 114

Да, от седмица-две. Но само ФДТ. Пудра не съм видяла да има заредена тук.  Peace

# 115
Благодаря ви много! Дано във всяко Лили го има  bouquet

# 116

Имам един такъв тестер на Ла Рош, ще го пробвам. На мен ми трябва средна покривност (поне). Тези кремове имат ли добра покривност?
Duo+ в оцветения вариант е много добър. Тъмен и светъл цвят има, но се адаптира към цвета на кожата така или иначе. Лицето ми е явно почти като твоето, както го описваш и съм много доволна.  Покривността е средна.

# 117
  • Варна
Благодаря на всички за съветите. Най-добре щеше да ми е без ФДТ, обаче няма начин - имам много капилярчета по носа и зачервявания, които трябва да прикривам Sad

Честит празник, мили дами!

# 118
VSD, защо не пробваш само с коректор върху проблемните зони?  Peace

# 119
Някой пробва ли червило та омбре на catrice ?
Харесах си ето тези
https://postimg.org/image/r01mg3sf9
https://postimg.org/image/bcy8ymkjv/
Аз. Червилото е супер, трайно е, не се разтича и преливането между двата цвята е много приятно. Моето е 020 Nude York City Style - прилича на това на втората снимка. Само още не съм намерила начин да го слагам лесно на долната устна  Joy иначе в момента са намалени на 7 камъка в Ремедиум.

Общи условия

Активация на акаунт