Давай да полеем събитието
От мен розето, ти дай чашите 
Хайде наздраве! Има ли и други желаещи да се присъединят към нашата компания?
От мен розето, ти дай чашите 
. Гаджето запали цигара, остави на рамката, до кутията с храна и след малко цигарата угасна, а снаха ми направи следния коментар, та даже се разсмяхме - Може пък там да е отказал цигарите...След това отидохме в едно заведение, където понякога ходехме заедно. Спомнихме си такава случка. Един ден каня брат ми на обяд, отидохме заедно в това заведение и накрая аз платих сметката. На следващия ден поканих гаджето на обяд, отидохме, обядвахме и пак аз платих сметката. И в двата дни ни обслужваше едно и също момче. Явно ме е запомнило, та втория път ме изгледа доста странно 

), чета си ви, но време за писане - йок.
, само нека е след идната седмица, която се очертава да ми е инфарктна. Вече съм на предела на силите си, чувствам се изцедена преди този прословут изпит, определено съм във фазата дори да не ми пука толкова за резултата, само и само да минава... Дори и разсейването с последния брой на любимото ми списание не помага. Е, научих много за една от моите любимки на всички времена - Юлия Кръстева, ама какво. Безпокойството още си ми е тука. Да минава и да спирам да го мисля вече.
Благодаря ти много и за моралната подкрепа за мен в тия трудни времена в моето семейство. Какво да се прави - ние откакто сме женени, сме все с проблеми (от страна на роднини всякакви), но аз имам корав характер, а и възприемам проблемите просто като част от живота и по-скоро като сплотяващи едно наистина здраво семейство 
И моите имаха късмет, но първият път беше голямо треперене, та те разбирам чудесно. Жалко, че пропуснах снощната електронна почерпка с розе, че съм му заклета фенка, колкото и презрително да се изказват за него пишман-сомелиерите
Нашите учителки пък са много културни или се правят на такива
То и много неща не са научили моите в яслата, но поне ми помогна доста с това, че гледат добросъвестно малкия, та и аз да успея да поработя, доколкото е възможно.
Много ми се ходи в стария град, последно бях там през 2005 година - направихме си импровизирана разходка с една приятелка. За наш късмет, станахме свидетели на много емоционална гледка - бяхме седнали до една църква в стария град, от която излизаха младоженци, но докато те излизаха щастливи, един мъж седеше скрит в съседното кафене и няма да ви казвам как гледаше булката. Живот 
Дай ни нас да хайманосваме и да снимаме
Обаче напоследък стана страшно - а съм извадила фотоапарата, а големият вече е закрещял за него. Снима постоянно просто, влюбен е 
Само съм чувала от баба и дядо за това оръдие на труда. След това посетихме Античния театър, където моите палавници успяха да изиграят представление. Вдъхновиха се от всичко, което видяха и просто влязоха в роля. Имахме и публика. Разходихме се по централната част и децата решиха, че улицата им прилича на Витошка, но е по-хубава. В парка намерихме забравена топка под една пейка и си поиграхме, разбира се. Радвахме се на булките, които се снимаха на фона на Пеещите фонтани. Едвам ги опазих - искаха да се изкъпят в езерцето. Охраната ни попита откъде сме, а аз по навик отговарям: От Банско. Децата се засмяха, уточнихме след това, че сме столичани.
Ще чакам знак за среща. Записвай "мъдростите" на казаците. Ще им бъде много интересно, когато пораснат да се видят какви умници са били 

Никой и нищо не може да ми запълни празнотата и чувството, че останах с едно крило...
... Тази година понеже в темата слабо се отрази тази продажба, но затова пък медиите откликнаха
Но пък опашките си ги биваше, както и списъците, и проверките в 8 сутринта и в 8 вечерта. То се оказа, че за да си вземеш карта на свободно, трябва да си пуснеш отпуска.
Т.е. в Пловдив едно 150-160 души в този ден не бяха на работа. Препоръчани теми