Боледуване на децата ни - тема 50

• 59 448
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • гр.София
Африканчо ти какво му даваш за гърлото? За теб биопарокс, ако не ти се занимава с дни да лекуваш гърло.
Кристи ти пък защо даваш на бебето Авирон? Иначе моето дете го харесва и го пиеше.
Мименце, чак пък да си направил грешка с капките. Те виброцила са гола вОда за мен. Чак немога да схвана как лекарката така спокойно е заменила макситрол с тях, разлика от тук до Луната.
Месечинка, дано минава вече.
Моме много нещо ви се насъбра. Дано до есента заякне баткото и да намали значително боледуванията.
Тъй като питах за съвет тук, да кажа за пробата за глисти(тая със скреч фолио), може да се вземе и да се съхранява неограничен период от време в нормални условия. Това ми казаха в 2 лаборатории.

# 76
Бързо оздравяване на всички болни.
Да ви попитам - сенките под очите на какво могат да се дължат ?

# 77
Преумора - недоспиване основно при малките - или защото е спало малко, или защото не се е наспало качествено (запушен нос), обикновено обаче при моето се появяват не още на първия ден, а след няколко.

# 78
Благодаря за мнението datura_inermis.
Ляга в 21 ч ,става в 07:00 за училище.

Но сенките са от 10-на дни някъде и не се махат.

# 79
Пролетна умора. На моето не му стига толкова сън (горе-долу колкото твоето спи, когато е на ДГ), особено ако не успее да спи на обяд.

# 80
Благодаря за мнението  bouquet

# 81
Биопарокс е спрян от продажба - не знаеха до кога.
Авирон - изрично ме предупредиха, че не се ползва профилактично. Независимо, че не е химия. Както и Умкалор.
За пресипнал глас съм адски доволна от Исла.

# 82
  • София
Бързо оздравяване на болните дечица.
Включвам се с едно "странно" питане. От около седмица - десет дни детето ми много често се уригва, хълца, има газове (газовете са рядкост). И то не е точно уригване, ами някакво плитко, като че ли от гърлото (как го обясних  Embarassed), нещо между хълцане и уригване. И като започне, продължава по 2 - 3 минути. Да спомена, че със сигурност не преяжда, по принцип не се храни добре. Иначе не се оплаква от болки или дискомфорт в стомаха.
Мисля днес да звънна да ЛЛ да питам да предприемаме ли нещо. Дано не ми се изсмее. Имате ли идея какво може да е това чудо  newsm78

# 83
  • Северозапада
Лисе, тя не боледува ли скоро? При малката се появяват при боледуване, но ако до сега не си забелязвала, може и да не е от това. И мерси за темата!
Аз съм забравила да се разпиша и направо ви изтървах.
Месечинка, как е Борето?
Моме,  Hug
Африканчо, и на вас бързо оздравяване!
У нас детето е добре  Praynig, но аз нещо настинах. Бях малко хремава, а в събота ходихме на барбекю и ме духа малко вятъра, та в неделя дъх не можех да си поема. Имах голяма надежда, че тази година ще ми се размине тежката хрема, но ето, че успя в края на сезона да ме сгащи.
Miamim, рефлукс?

# 84
  • София - Варна
Мария, Фитоспрей. Това имам у нас.
Благодаря ви. Днес май ще викам педи.
А и отделно трябва да ходя в Пирогов с бебето. Тази дупка още ме тормози. Пак четох разни неща снощи и се разтревожих. Обаче се успахме, че не бяхме спали.
Видях онзи ден на баткото съвем случайно дупка в челото, но много по-мала от на бебето, но същата дълбочина. Точно там се удари, като падна от 1.5 метра точно преди една година.

# 85
  • София
Ант, не знам  newsm78
Като бебе не е повръщала. До момента за 3 години и половина е повръщала 3 пъти, като не е било вирус. Мисля така, защото не е повръщала с дни, не е било съчетано с разтройство. Не броя повръщанията при пътуване.
afrikancho, съветвам те да не четеш в интернет (не че аз не го правя  Embarassed). Така повече тревоги си докарваш. Нека го видят пак бебето, пък сподели как е минало.

# 86
Miamim няма да ти се изсмее личната.При нас е така- тежест в стомаха, дискомфрот и тия киселинии уригвания.Може и твоето да има тежест и дискомфорт,но да не може да обясни защото е мъничак все още.Моят е голям и си казва не ми е добре, тежко ми е, а напоследак и болки.Но той е търпелив и ако леко го боли не ми казва, аз го забелязвам как се държи за корема и го питам и той тогава казва че го боли и му тежко.Тази сутрин пак така преди да замине.

Друго, което може да е...щом викаш че няма дискомфорт, ако яде по- бързо примерно...
Друго, ако скоро е боледувало и е пило лекарства също може...

И моят не  е имал рефлукс като бебе, но ...то при него гастрит с рефлукс уж.При нас това е от миналата година октомври средата-т.е вече 5мес ще стане,като в началото беше ужас.. стия оригвания му се връщаше храната чак до носа в силните епизоди.

# 87
  • София
Lightning, благодаря  bouquet
Със сигурност ще звънна на ЛЛ днес следобяд.
Чудя се да не би пък нарочно да го прави. Сутринта казвам на таткото, че снощи като легнахме не се е уригвала изобщо, и тя чу и започна на момента  Tired

# 88
Ант,да горе-долу преди 3 седмици боледуваше.

# 89
При запушен нос и лека настинка се получава това при моето, споменавала съм, че профилактично давам Еспумизан. Също в ДГ си правят състезания по уригване. Отделно някои храни там съм забелязала,че не му понасят добре (с доматен сос или бобови, риба), вкъщи същите храни не му правят проблем, та по-скоро го свързвам или с начина на готвене или продуктите им там.

Общи условия

Активация на акаунт