Боледуване на децата ни - тема 50

• 59 449
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Състезания по уригване  ooooh!  Joy
За храните се съмнявам - тя яде много малко неща и в малки количества. Може пък напоследък да се е разяла в градината.
Иначе няма запушен нос или настинка.
Имам еспумизан, ще дам.

# 91
Оффф съсипа ме това моето тия дни. Само притеснения. Таман се оправи от вируса явно, защото днес подивя, раздивя се взе да се чуди каква глупост да направи и накрая от чудене и чекнене си халоса здраво главата във вратата на челото малко над слепоочието отстрани и сега има синка и леко подуто....отдавна не си беше халосвал главата ще ме довърши това дете...

# 92
Мажи с олио. Не обичам бабешки методи, но този гарантирано ни спестява цицини.

# 93
  • София - Варна
Влязох в нов филм.
Бебето е ок. Само че неврохирурхът видя
, че не стъпва добре с ляв крак и каза, че това е огромен проблем и сме закъснели и сме за ортопед веднага. Че има костен проблем ще се наложат рентгени, скенери, може операцияя. Може да остане куца. Вродено било

# 94
Ех, Африканчо  Confused Дано е най лекият вариант, да няма операция и всичко да се оправи!! Praynig

# 95
Момичета, благодаря ви  Hug Днес гласът е идея по-добре, аз си пръскам с тантум-а, давам тонзилотрен, а следобед ще купя и исла ако намеря, мерси Хоуп  bouquet
Африканчо, дано опасенията са напразни, но каквото и да е - щом има решение няма да се плашиш. Има къде-къде по-страшни работи.

# 96
  • Северозапада
Е, Африканчо, спокойствие няма  Tired Дано е най-лекият възможен вариант! Ти май беше споменавала, че ти прави впечатление, че не стъпва добре на краченто. А това не е ли било възможно да се види на ортопедичните прегледи на 1 ли 4 месеца ли бяха?

# 97
  • варна
Тези деца ще ме побъркат, звънят ми от градината малката като пишала я боляло, отивам аз ,взимам я ,газ при лекарката, иследвания. 9-10 еритроцита, изписва уринал.Прибираме се и мойта щерка ми съобщава че се била ударила по дудата ,като видях тя кожичката цепната и затова и щипе.
Да полудееш малко е....
Просто исках да се оплача.

# 98
  • София
afrikancho, на предишните ортопедични прегледи всичко наред ли беше? Ако да - аз бих потърсила второ мнение  Peace

# 99
Влязох в нов филм.
Бебето е ок. Само че неврохирурхът видя
, че не стъпва добре с ляв крак и каза, че това е огромен проблем и сме закъснели и сме за ортопед веднага. Че има костен проблем ще се наложат рентгени, скенери, може операцияя. Може да остане куца. Вродено било

Като съм била малка, така са казали на майка ми, че нещо не ми е добре крака. Оказало се грешка. Нищо ми няма и ми е нямало, само дето майка ми се поболяла от ужас и притеснение. Пожелавам ти да е този вариант - за лекарско недоглеждане и грешка Hug
Спокойно, минете си преглед при ортопед и нека той си каже Peace

Лисе, моя вчера като го взех от градина, имаше тъмни кръгове и сенки под очите. Предполагам от недоспиване и от стреса там...все пак ги юркат наляво-надясно Crazy, не е като да лежи вкъщи на дивана с таблета Mr. Green

# 100
Аз бих потърсила и друго мнение. То е още бебе, разбирам да беше проходила, не го намирам за редно така да говорят на майките без дори да го е прегледал специялист
На моето му парело на гърлото  #2gunfire верно празно няма

# 101
  • София
afrikancho, отидете си на ортопед, трябва да си го види специалист, може изобщо да не е каквото изглежда. Стискам палци! Освен Алексиев, който всички много хвалят, аз мога да препоръчам и Николай Димитров.

Lino, моето дете нали от известно време има и коремни проблеми, та сега вече взе да обяснява понякога "оригнах се горещо", сигурно и при твоето е от това. То и без гастрит и рефлукс може да се случи понякога. Тя след такова връщане на киселина казваше "боли ме гърлото", от което аз изпадах в ужас, естествено и след 10сек казваше, че вече не я боли. Започнах да давам капки Иберогаст и скоро не е казвала да я боли корема.

# 102
afrikancho, заведи на още един детски невролог за крачето. Дано нищо му няма. Ако каже, че е добре, спирай всички лекари, освен педиатъра, и задължително спри четенето в интернет  Hug

# 103
  • Варна
Аз бих потърсила и друго мнение. То е още бебе, разбирам да беше проходила, не го намирам за редно така да говорят на майките без дори да го е прегледал специялист
И аз така мисля! Надявам се всичко да е наред.
Тет,
и моят има сенки под очите, в една група във фБ точно вчера коментираха същия проблем. Явно в края на зимата, след поредица вирусчета, недоспиване, пролетна умора, липса на слънце и игри навън... всичко си казва думата.
Лино,
аман, гърлото наистина е актуална тема напоследък..

# 104
Трите почивни дена сега нямаше сенки. Явно не му понася в детската Mr. Green Спи ли, не спи ли...идея нямам. той и вкъщи вече следобед не ляга, само пази тихо на мама Mr. Green, ама пак няма сенки...

Общи условия

Активация на акаунт