Къванч Татлъту в новия сериал "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 60

• 58 185
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
Айрре,  Hug благодаря за новата тема. bouquet

Това вярно ли е?  Shocked Какво и става на Едже - остави и двата си сериала? newsm78

Цитат
Сценарист "Джесур и Красавица" Эдже Йоренч, в своем интервью Айше Арман призналась, что собирается сосредоточиться на сценарии для фильма "Мадонна в меховом манто" производства Ай Япым и в связи с этим, спустя несколько недель, передаст сценарий ДиК другой команде.

Иначе за Берен, а и за който и да е, ще пиша, каквото ми е на сърце.  Wink Ако нещо не ми хареса, свързано с Берен, няма да й го спестя, както подигравката с Къванч на наградите на списанието.  Crossing Arms

Снеже Hug, доколкото разбрахме Едже ще абдикира за няколко седмици от сериала, заради сценария на игрален филм. Предполагам, че основната линия си е написана от нея.
за Берен естествено, че като не ти харесва нещо, можеш да си го кажеш Peace

това ти го бях харесала и сега го слагам Wink

Орси Hug, супер торта си избрала bouquet
благодаря за коментара!!
Алинче Hug

# 16
Дива  Hug bouquet Точно тази снимка не помня вече колко пъти я поствах, великолепен е Heart Eyes
Няма да коментирам кой е водещия в този сериал, защото съм пристрастна към единия и е ясно и без това  Laughing, но, за мен и двамата се справят с ролите си повече от прекрасно, много съм доволна, че избраха именно тях за ролите на Джесур и Сюхан - станаха ми много любима двойка  Heart Eyes Но, повече симпатизирам на образът на Джесур, колкото и да им е неразбираем на някои  Laughing Сюханче, колкото я обичам, толкова и ме нерви на моменти, до там, че чак ме е яд, че Джес се влюби в нея  hahaha И все пак вярвам в нейната справедливост, честност и най-вече любов към Джесур. Да видим дали няма да ме опровергае в следващите серии  Mr. Green
Прекрасен колаж и от Канти  Hug

Орси  Hug thumbsup благодаря за споделеното, много благодаря!  bouquet
Алинче  Hug и на мен ми харесва Бану, особено в последно време, а и фигурката и е много добра  Peace
А серийката ще си я изгледам по-късно  Laughing
Снеже  Hug thumbsup за Берен. И аз не можах да и го спестя, явно към мен е отправена тази молба на Дива  Hug  newsm78 Харесвам я като актриса, но почитателка не съм на никой друг, освен на Къванч, а тя на наградите наистина ме ядоса, според мен беше излишна шегичката и, заради нея какво ли не изписаха хейтърите по адрес на Киво и Башак, споделих го, какво да направя  newsm78 Няма да я споменавам изобщо повече сьоз  Peace
Не зная нищо за Едже - чакам в темата за сериала да преведат интервюто с нея, за да разбера. Но, мисля, че няма да го остави, само за няколко серии става въпрос  newsm78

# 17
  • На изток от рая...
Понеже пак се спомена изказването на Берен, така и не можах да разбера кое точно трябва да се приема като подигравка към Киво...
Това, че каза че церемонията днес е много по-тържествена от преди и може би това е в чест на Къванч??? Това ли е "подигравката"? Аз го приемам като закачка и шега, но всеки има различно светоусещане. За мен това в никакъв случай не звучеше като заядлива вметка с цел да се подиграе и унижи.

# 18
Айрре, Фенче, bouquet bouquet bouquet

това ти го бях харесала и сега го слагам Wink

Благодаря! Heart Eyes Hug bouquet

# 19
Понеже пак се спомена изказването на Берен, така и не можах да разбера кое точно трябва да се приема като подигравка към Киво...
Това, че каза че церемонията днес е много по-тържествена от преди и може би това е в чест на Къванч??? Това ли е "подигравката"? Аз го приемам като закачка и шега, но всеки има различно светоусещане. За мен това в никакъв случай не звучеше като заядлива вметка с цел да се подиграе и унижи.

Благодаря, serenata! Тъкмо щях да се включа в същия дух, и ти си го написала.

Дива изнамери цялото видео, коментира, преведе. Разбра се, че няма никаква подигравка или неуважение, но защо така ви е прозвучало, не разбирам.

На мен напр. не ми бяха нужни никакви преводи. Бях сигурна, че няма нищо лошо в изказването на Берен. Просто ѝ гласувах доверие. Иначе е доста трудно така добре да знаеш езика, че да схващаш и шегата, и закачката, и играта на думи. Не знам кой как е превел изказването на Берен, че да стигне до извода, че се подиграва с Къванч. Та те са добри приятели!
Най-малкото, на официална церемония, от трибуната, сред множество хора на изкуството и пред десетки камери, Берен не би си позволила да бъде груба. Не я ли познавате каква личност е, че да я подозирате в подобни интриги?
Иначе, разбира се, роклята и ролите се възприемат субективно. На който не му харесват, нека го каже. Но коментарите, че се е подиграла на Къванч, според мен, не е лично мнение, а направо си е враждебно отношение.

# 20

Серената,
да се изкажа като домакиня Rolling Eyes Blush
тук Берен винаги си е била на почит.....
и на мен лично е най-любимата ми турска актриса Heart Eyes
Скрит текст:
понеже те прочетох в нейната тема Rolling Eyes
два сериала на Берен са купени, за да се правят римейки по тях Peace
ами нормално-и ЗП и КВФ са шедьоври за мен!!!
може да благодарим и на Едже, Мелек и Хилял, че ги има!

предлагам да спрем по темата Peace
Валя Hug Peace
а това, че са добри приятели, не съм много сигурна.... Wink

лека вечер Hug

# 21
Ако обичате, не ми казвайте какво да мисля и как да го мисля.  Peace Имам си очи и възприятия.  И изобщо не ми се обсъжда Берен, каквото има съм го написала.  Peace Враждебно отношение - пълни глупости.  ooooh! Shocked Аз не ходя по други теми да защитавам Фахрие, например. Всеки да си пише, каквото си иска.   Peace Роклята й беше страхотна и много й отиваше, защото има страхотна фигура. За това въобще не отварям дума. Peace

Айрре,  Heart Eyes извинявай. Praynig

# 22
  • София
Айре  Hug Heart Eyes благодаря за Мави темата  bouquet Страхотно си се пременила  Party
И едно поздравче от любим кавър с пожелания за скорошно оздравяване  Hug

Благодаря за инфото за КПА  bouquet Айре  bouquet Фенче

Али  Hug Heart Eyes
Скрит текст:
Много е хубаво да се показва на децата страната и да се докоснат до историята ни, не само да четат за нея  Praynig И ние го правим редовно. Скоро най-много се впечатлих от един мемориал в Котел. Научих много интересни факти за познати имена  Peace

Лу  Hug Heart Eyes радвам се да те видя и тук  Heart Eyes

Тио  Hug Heart Eyes много приятна компания за кафенце  Grinning

Благодаря на всички за всичко  bouquet bouquet bouquet

Благодаря и на екипа за превода и буквичките  bouquet bouquet Hug Heart Eyes

Прокурора е Сердар Йозер, който преди това играеше в Научи ме да обичам. Много хубава роля направи там  Peace И тук ми харесва, различен е.

Дива  Hug Heart Eyes
Цитат
Говори за детските си спомени и как те намират място в сценариите ѝ.
Споменава дори за художникът Али Ръза.
В ПО също използваше част от случващото се с актьорите или с минали техни случки, но изиграни от други актьори. Вплиташе в сюжета и наболели теми като убийството на момичето, насилието над жените и др.  Предполагам от пътешествията й също използва много идеи за сюжетни линии и герои.

Надявам се да написах всичко, което си мислех  Joy Joy Joy

Отивам да се насладя на серийката, докато слушам Гласът на БГ.

# 23
Добър вечер, на всички!  Hug

Гледам, трудно взех да ви догонвам. Скочили се дори в нова тема.  ooooh!
Да взема да спомена и аз нещо за фрага.
За играта на Киво, какво да кажа? Разбиваща за нас, а и за него предполагам, защото не си представям, как ще се изиграе нещо така, освен, ако не превъртиш ситуацията през себе си и не се взижееш лично.
В последната сцена от фрага, е ясно, че ни показват кулминацията на някакъв разговор. И не, че нещо вече ще ме изненада, но ми е интересно, дали ще е такъв, за какъвто си мисля.

Обаче, според мен, ударихме дъното и от тук нататък по-лошо не може да става, и взе да ми се връща оптимизма Peace

# 24
Айре  Hug Heart Eyes благодаря за Мави темата  bouquet Страхотно си се пременила  Party
И едно поздравче от любим кавър с пожелания за скорошно оздравяване  Hug

мерси мила Hug, завря ми кръвта Wink

Мире Hug
ади, че изоставаш Wink
за Къванч, той си знае тайната за играта си Whistling
за дъното, че го ударихме си е така, надявам се постепенно, лека полека да вървим  нагоре Peace

уникален!!
https://twitter.com/Randakivanc/status/838462822619222016

Последна редакция: нд, 05 мар 2017, 22:00 от Airra

# 25
  • AMS
Цитат
Иначе за Берен, а и за който и да е, ще пиша, каквото ми е на сърце.  Wink
Ако нещо не ми хареса, свързано с Берен, няма да й го спестя,
както подигравката с Къванч на наградите на списанието.  Crossing Arms
Няма никаква подигравка!!!
Ако не беше споменала Къванч изобщо, щяха да пишат,
че не е удостоила най-заслужилият  с никакво внимание.
Хейтърите умора нямат.
Пият вода от тези, които им я дават,
включително и от мен и продължават.
Използват винаги случая, да употребят злонамерено,
дадено мнение в полза на друг/а.
Просто исках да кажа -
Не наливайте вода в мелницата на тези,
които не харесват Къванч, използвайки Берен!!!
Щеше да ми е по-интересно да науча нещо за проекта на  ФЕ.
За Берен знаех, че няма да ви накарам да замълчите,
камоли да споделите в темата за нея, дори и негативно мнение.
Уважението е взаимност.
Иначе и аз можех да си спестя, колко харесвам Къванч.

Mavi  - #Проучи истината! #Уважавай живота си!

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 7 нови отговора.

Благодаря за всички мнения!!!

Последна редакция: нд, 05 мар 2017, 23:57 от *** Diva ***

# 26
  • Plovdiv, Bulgaria
Добро утро Hug Hug Hug

Вивчо  Hug  newsm10

Ще ми липсва опашлето на Джес  Heart Eyes с новата прическа няма да го видим така повече

Хубав ден Hug Hug Hug

# 27
Добрутроо Hug
Али Hug, мерси за кафенцето bouquet
и на мен ще ми липсва дългата коса на Джес... Whistling
пак чета ВК, че Едже предава сценария на други.... newsm78 Hug
ако наистина е вярно, ужасно много ще ме разочарова Confused Confused

хубава нова седмица bouquet

# 28
Добро утро, дружки!  Hug Hug Hug
Алинка  Hug благодаря ти за кафенцето!  bouquet
Ех, и на мен ще ми липсва дългата коса на Киво, много го харесвам именно с дълга коса  Laughing Но, го очаквах, определено. Няма сериал, в който той да не се промени поне веднъж визуално - като се замисля, в някои дори по три пъти - ЗП например. Нямам против, той си е хубав с всякаква прическа, ама поне и брадата да махне тогава  Laughing Ще видим, може и да изпълни желанието ми  Mr. Green
Айре  Heart Eyes много ме учуди и мен Едже ... мислех, че ще остави сериала в ръцете на друга сценаристка за няколко седмици, а излиза, че след няколко серии го поверява в ръцете на друг  ooooh! Явно ще следват все пак нейния сценарий, но диалозите ще ги пише друг, пък те най-ме кефеха ... Е, ще видим какво ще се случи ...
Много хубав колаж открих, но и много тъжен ...

Днес трябва да ни дадат фраг, нали ? Макар, че не очаквам нищо хубаво ...
Искам и в тази тема да пренеса този толкова красив клип

Хубав ден!  bouquet

# 29
  • Plovdiv, Bulgaria
Айре,  Hug ,въпреки че не ми се иска тя да се оттегля окончателно,каквото и да е,за добро да е  PeaceИскрено се надявам,че добре са преценили в чии ръце ще остане сценарият дали временно или не,защото това не може да бъде решено без одобрението на продуцентите Peace
От две места в туитър вече срещам тази снимка,пишат,че е пусната от някого от екипа Peace,снимали някакво празнество Thinking

На кого ли ще му е до празнуване,освен ако не е ретроспекция Thinking
Фенче  Hug
Аз от пръв поглед оприличих прическата от снимката малко на Курт Сеит от първи сезон,а там е Heart Eyes
Хубав е,много е хубав Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт